icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
melisa18
4. srp 2020

Ahoj holky 🙂 v pátek mě čeká transfer chci se zeptat jaké metody jste si dali na víc ?

pecenacek
4. srp 2020

@melisa18 záleží jestli ste ok nebo kde byl jaký problém,já mám syna z předchozího vztahu,teď že sem přišla o oba vejcovody,tak et, ale jediné co sme platili byla prodloužená kultivace a teď sme platili zamrazeni. A čekáme až budu moc testovat.

melisa18
4. srp 2020

@pecenacek problém Je přítel má slabší SpG a ja vypouštím protilátku ...my si budeme platit ICSI prodlouženou kultivaci a Embryoglue a samozřejmě zamražení ja se překlepla nejdu na transfer ale na Odběr takže ještě nevím jak to všechno bude

pecenacek
4. srp 2020

@melisa18 no to je trošku jiný.opu a ET.jo tak icsi urco a urco bych si nechala pak poradit doktorkou,ale samo je to taky na vás co si myslíte,že pomůže. 😉 Každý pár to má jiný.ale myslím,že volbu máte ideál

melisa18
4. srp 2020

@pecenacek Jo jasné ty zkratky mi dělají trošku zmatek 🙄😀 byla jsem na ultrazvuku včera a mám 12 foliklu na pravý straně dneska budu pichat poslední injekci Gonal zitra už jen synarel jednu dávku a ovitrel tak uvidime snad to bude vše ok všichni to asi známe jaké to čekání je tak držím palečky všem ❤️

barborabarbora111
4. srp 2020

@melisa18 my jsme zvolili metodu PICSI, ted jsem 5. den po KET a jeste mame dva mrazacky

melisa18
4. srp 2020

@barborabarbora111 tak držím palečky nám paní doktorka doporučila jen ICSI je to moje první ivf tak uvidime

barborabarbora111
5. srp 2020

@melisa18 taky držím pěstičky!!!!

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

Tak holky je to tu samozřejmě mi to nedalo a musela jsem se testnout🤭 jsou tam || 😍😍😍😍😍

melisa18
5. srp 2020

@twins_sovovi 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

melisa18
5. srp 2020

@twins_sovovi velká gratulace jen ať sílí 😇

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@melisa18 dekujemeee😍😍😍💗💗💗

jasemin26
5. srp 2020

@twins_sovovi gratuluji 👍🍀😉

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@jasemin26 dekujeme😍😍😍💗

andreasvo
5. srp 2020

@twins_sovovi moc gratuluju ať sílí 🍀😇😍

melisa18
5. srp 2020

@twins_sovovi mužů se zeptat jaké metody jste měli navíc ?

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@andreasvo dekujeme😍😍😍

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@melisa18 mi jsme nic navíc neměly jen ten základ 🤗

pet_8
5. srp 2020

@twins_sovovi Fiha, ty jsi strelec, paty den po transferu test 🤣 Kdy jsi pichala Ovitrelle?

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@pet_8 ovitrrel to není klídek 😎 včera jsme dělaly taky a test byl čistej😁 ukázalo se až dnes 😉

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

Ten je ze včera

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

Tenhle ze dneška

melisa18
5. srp 2020

@twins_sovovi tak to je hezky že vám to vyšlo takhle hned na poprvé moc gratuluji ja si dala navíc ICSI a embryoglue

luciebelohradska31
5. srp 2020

Holky mám dostat MS dnes ale zatím nic bolí mě záda někdy i břicho ale ne a ne krev spustit doufám že dnes nebo zítra to dostanu nebot mi řekly na klinice ze pokavad nedostanu MS v termínu že mi umělý neudělají. Mám vše už koupené od letenek až po injekce musela bych jít až v listopadu ale to je ještě ve hvězdách nevím co budu stím gonalem dělat. Nevíte jestli vám na klinice můžou směnit protokol? Jestli by mi změnily kolik dní a jakou dávku si pýchat? Nornalne dostávám MS už ráno ale zatím nic poslední MS byla 8.7 to jsem špinila a ovulaci jsem měla 23. 7 normalne dostávám MS každých 28 dní

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@melisa18 mi jsme to embryoglue nechtěly spíš jsme byly toho názoru pokud to má být tak se to stane i bez lepidla, ale já mimo odebrané vejcovody žádný jiný problém neměla ani chlap.

melisa18
5. srp 2020

@twins_sovovi tak to je super 😊 my také ne jen chlap má slabší SPG proto ICSI

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@melisa18 mi jsme byly také na ICSI 🤗

pet_8
5. srp 2020

@twins_sovovi Tak parada! Ja nevim, jak dlouho mi z tela mizel, ale nektere holky pisi dost dni, proto jsem se ptala. Tak tfuj tfuj tfuj, at to frci i dal skvele. Kdy volas do CAR? 😊

kocila
5. srp 2020

@luciebelohradska31 urcie MS dostanes,zkus zabavit hlavu necim jinym (odreagovat), gonal pokud neni otevreny vydrzi v lednicce,jeste mas cas,aby vse klaplo...jen trochu nechapu,proc te strasi,ze az listopad,pokud bys to nedostala do zitra?,jako ze nemaji terminy na utz?,nebo termin Opu?-to se stejne ridi velikosti folikulu a nikdo to nedokaze tak dopredu odhadnout jak reagujes na lecbu...kdy mas letet?

twins_sovovi
autor
5. srp 2020

@pet_8 nebudu volat mě ani nic o testech neříkaly jediný co nám řekly ať přijdeme na krevní testy 14.8 🤷‍♀️ tak pojedeme 14.8 na krev a rovnou jim to tam řeknu a bude 🤗

Strana