icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
8. srp 2020

@twins_sovovi tak snad to nebude nic vážného,ještě chvilku pockam

kocila
8. srp 2020

@jasemin26 na opozdenou MS muze mit vliv hodne veci,nehormonalni rovnovaha,cysta,opozdena ovulace,stres.... jeste bych tomu dala trosku sanci,ale muzes treba pristi tyden cinknout do CARu a treba ti poradi nebo vysetri... tak snad se brzy MS prijde 🍀..
Ja ma MS ted a musim rict,ze nezvykle silna 🥺 (Asi jsem jeste po tech hormonech mela pekne silnou sliznici)

jasemin26
8. srp 2020

@kocila jo ještě počkám, a kdyžtak si tam zavolám👍. To věřím taky jsem potom měla silnější ms

luciebelohradska31
Autor odpověď smazal
luciebelohradska31
8. srp 2020

Holky je problém když jsem neměla kapku tak jsem to pero natočila na 25 iu a pak už kapka byla a potom bylo 0 ale jiné pero jsem nepoužila a pak už jsem si zadala svoji dávku a vůbec to nebolelo ani jsem to necítila ale že jsem jedla

saja13
8. srp 2020

@twins_sovovi ahojky, žádný zázrak se nekoná 😲🙄 bohužel, v týdnu budu volat na kliniku co a jak... Jak to vypadá s tebou? Teď sem měla dovcu tskze sem se snažila vypnout úplně a teď sem skoro po ms takže uvidíme co dál... Nejspíš mě čeká ta laparka 🤨 vůbec se mi dotoho nechce když vím že budu bez nich

saja13
8. srp 2020

@jasemin26 ahojky a nezkoušela si tehu test znova? Třebas by se tam objevily // 😉😍 nezoufej třebas se tam objeví, držím palce ať to vyjde tak jak chceš a třebas už ivf nebude potřeba, to u nás to je horší bohužel, já teď musela nabrat sílu do dalšího boje ❤️

melisa18
9. srp 2020

Ahoj Holky tak máme oplodňenejch 5 😍😍vajíček tak teď ještě Čekat jak se budou Vyvíjet jsem z toho nervózní 😣

jasemin26
9. srp 2020

@saja13 ahojky test jsem si zrovna dělala a ani náznak😕,

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@saja13 cauky 😍 ach jo 😔to mi je líto. Hele bude lepší když půjdeš hned, aby jsi nečekala a nebylo to ještě horší do nás nikdo nevidí 🙄aspoň pak už budeš v klidu 💗💗Já dobrý test dneska ráno vyflusnul okamžitě || dneska jsem 9 den po transferu tak 14.8. Na odběry, ale tehu jsem asi 100%😍😍😍👶🏻🍼

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@melisa18 gratulace držím pěsti 💗💗🍀🍀

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 to mě mrzí 😔😔

jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi gratuluji 👍🍀

jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi mě taky😕, teď spíš přemýšlím čím to může být 😕🤔

melisa18
9. srp 2020

@twins_sovovi díky ❤️

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 dekujuuu💋💗

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 to je právě asi ta nejtěžší otázka 😔

kocila
9. srp 2020

@twins_sovovi ukaz testiky,at se pokochame 👍😀

kocila
9. srp 2020

@melisa18 super vysledek,olplodnovalo se prirozene,nebo ICSI?

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

Dnešní fešák😍😍😍

kocila
9. srp 2020

@saja13 clovek se musi sebrat a bojovat dal (take vzdy padnu dost na dno po neuspechu,ale za nejaky cas prijde chut bojovat a dal 🍀)...bojuj o sve miminko....
Nechces zkusis nativ IVF pred pripadnym odstarnenim vejcovodu?

kocila
9. srp 2020

@twins_sovovi no to uz je paradni carka,ktera krasne odpovida, a co to spineni?

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@kocila to ustalo včera to bylo takove naruzovele, ale jestli to nebylo Teda podle me"z predevcira zbytek"🤷‍♀️

kocila
9. srp 2020

@twins_sovovi no tak to je fajne 👍....radeji se setri,nez bude embryo poradne zavrtane...

jasemin26
9. srp 2020

@twins_sovovi to ano😕 počkám do středy a zavolám doktorce

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@kocila to určitě budu. Dneska se mi vrací holčičky z prázdnin tak snad budou klidný a ne jak z divokých vajec 🤭 jak dlouho to trva cca 😳

twins_sovovi
autor
9. srp 2020

@jasemin26 to čekání je prostě nejhorší 😔 snad ti řekne víc. A to bylo tvoje první?

saja13
9. srp 2020

@kocila já se právě nativu bojím že nedozravaji a při tom saktosalpinxu se prý snižuje šance o půlku, ta tekutina může splachnout embryo 🙄

saja13
9. srp 2020

@jasemin26 aha 🙄 já první ms dostala dřív a teď po iui sem dostala o 2 dny dyl, já bych nevydržela a volala do Caru už zítra, dej pak vědět jak si dopadla 😉

saja13
9. srp 2020

@twins_sovovi tak to moc gratuluji 😍 aspoň někomu se povedlo, jo měla bych jít co nejdřív, teď ale potrevuju být ready na tu svatbu 😊 ještě určitě půjdu do Caru to probrat s dr a jeďte bych to chtěla probrat s mojí dr co mi na to řekne...každopádně ty užívej😍🤩

Strana