IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 na opozdenou MS muze mit vliv hodne veci,nehormonalni rovnovaha,cysta,opozdena ovulace,stres.... jeste bych tomu dala trosku sanci,ale muzes treba pristi tyden cinknout do CARu a treba ti poradi nebo vysetri... tak snad se brzy MS prijde 🍀..
Ja ma MS ted a musim rict,ze nezvykle silna 🥺 (Asi jsem jeste po tech hormonech mela pekne silnou sliznici)
Holky je problém když jsem neměla kapku tak jsem to pero natočila na 25 iu a pak už kapka byla a potom bylo 0 ale jiné pero jsem nepoužila a pak už jsem si zadala svoji dávku a vůbec to nebolelo ani jsem to necítila ale že jsem jedla
@twins_sovovi ahojky, žádný zázrak se nekoná 😲🙄 bohužel, v týdnu budu volat na kliniku co a jak... Jak to vypadá s tebou? Teď sem měla dovcu tskze sem se snažila vypnout úplně a teď sem skoro po ms takže uvidíme co dál... Nejspíš mě čeká ta laparka 🤨 vůbec se mi dotoho nechce když vím že budu bez nich
Ahoj Holky tak máme oplodňenejch 5 😍😍vajíček tak teď ještě Čekat jak se budou Vyvíjet jsem z toho nervózní 😣
@saja13 cauky 😍 ach jo 😔to mi je líto. Hele bude lepší když půjdeš hned, aby jsi nečekala a nebylo to ještě horší do nás nikdo nevidí 🙄aspoň pak už budeš v klidu 💗💗Já dobrý test dneska ráno vyflusnul okamžitě || dneska jsem 9 den po transferu tak 14.8. Na odběry, ale tehu jsem asi 100%😍😍😍👶🏻🍼
@melisa18 gratulace držím pěsti 💗💗🍀🍀
@jasemin26 to mě mrzí 😔😔
@twins_sovovi gratuluji 👍🍀
@twins_sovovi mě taky😕, teď spíš přemýšlím čím to může být 😕🤔
@twins_sovovi díky ❤️
@jasemin26 dekujuuu💋💗
@jasemin26 to je právě asi ta nejtěžší otázka 😔
@twins_sovovi ukaz testiky,at se pokochame 👍😀
@twins_sovovi no to uz je paradni carka,ktera krasne odpovida, a co to spineni?
@kocila to ustalo včera to bylo takove naruzovele, ale jestli to nebylo Teda podle me"z predevcira zbytek"🤷♀️
@twins_sovovi no tak to je fajne 👍....radeji se setri,nez bude embryo poradne zavrtane...
@twins_sovovi to ano😕 počkám do středy a zavolám doktorce
@kocila to určitě budu. Dneska se mi vrací holčičky z prázdnin tak snad budou klidný a ne jak z divokých vajec 🤭 jak dlouho to trva cca 😳
@jasemin26 to čekání je prostě nejhorší 😔 snad ti řekne víc. A to bylo tvoje první?
@twins_sovovi tak to moc gratuluji 😍 aspoň někomu se povedlo, jo měla bych jít co nejdřív, teď ale potrevuju být ready na tu svatbu 😊 ještě určitě půjdu do Caru to probrat s dr a jeďte bych to chtěla probrat s mojí dr co mi na to řekne...každopádně ty užívej😍🤩

@twins_sovovi tak snad to nebude nic vážného,ještě chvilku pockam