icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
24. srp 2020
alena138
24. srp 2020

@twins_sovovi jo to množné číslo. Snažím se tomu nyní už vyhnout. Ale už se mi povedlo, že jsem již asi 2x použila pro zdůraznění, že MY máme hlad 🤣🤣🤣 se zrovna hodilo to množné číslo

alena138
24. srp 2020

@mateska11 tyjo, krásné bříško už máš 😉

pecenacek
24. srp 2020

@mateska11 máš malinký krásný bříško.ja vypadá už teď takhle 😂

mateska11
24. srp 2020

@pecenacek to se zdá v těch volných šatech 🙂

jasemin26
24. srp 2020

@twins_sovovi na to už se moc těším 😁😉

saja13
24. srp 2020

@jasemin26 to je jasný já sem zvědavá jestli mě čeká ta laparka nebo ne ale zas to prý snižuje šanci při ivf o půlku tak nemám moc na výběr ale nechce se mi dotoho

jasemin26
24. srp 2020

@saja13 já ti věřím, ale uvidíš že to dopadne dobře 👍

twins_sovovi
autor
24. srp 2020

@mateska11 jezuuuu😍😍😍😍vy jste krásní ❤️❤️❤️❤️

twins_sovovi
autor
24. srp 2020

@alena138 🤣🤣🤣🤣Vždyť jooo 🤣

saja13
25. srp 2020

@jasemin26 doufám že ano, jak napotvoru dorazí ms urco dřív 😃 a budu se preobjednavat uvidíš

jasemin26
26. srp 2020

@saja13 nestraš😉, jen aby jako u mě nepřišla ms později.

saja13
26. srp 2020

@jasemin26 no to nikdo neví 😃 ono to nějak dopadne... Musím tam zavolat kdyby přišla jestli mám vůbec chodit

marky125
26. srp 2020

❤️❤️❤️

twins_sovovi
autor
26. srp 2020

@marky125 bombaaaa😍😍😍😍 gtatulace obrovska💋❤️

pecenacek
26. srp 2020

@marky125 gratulace 🤗

marky125
26. srp 2020

@twins_sovovi
@pecenacek holky děkuji. Jen kdyby mi nebylo tak zle 🤮

alena138
26. srp 2020

@marky125 také gratuluji a nebooooj, bude lépe 😉 pokud to jde odpočívej a mi se osvědčilo studené ovoce z lednice, hlavně nakyslá jablka. A citronová voda. 🌞

marky125
26. srp 2020

@alena138 dala jsem si menší porci na oběd a udělalo se mi lépe. Asi budu muset jíst častěji, ale menší porce. Děkuji za radu, zkusím.

kocila
26. srp 2020

holky, všem gratuluji k pozitivním testům a rostoucím bříškům 👍

twins_sovovi
autor
26. srp 2020

@marky125 mě bylo zle u prvního celý tehu až do porodu.... Teď teda je to klidnější sem tak mi je zle. Ale taky žádná vyhra

twins_sovovi
autor
26. srp 2020

@kocila děkujeme zlato❤️😍

kewicka
26. srp 2020

Ahojky včera jsem byla na klinice ivf pro recepty na léky abych začala s stimulaci proběhl kontrolní utrazvuk a paní doktorka mě docela zaskočila zdelila mi že mám sliznici 14mm a žluté telisko 21mm že počkáme jestli se dostaví menstruace má někdo podobnou zkušenost?

pecenacek
27. srp 2020

Ahojky,tak nevím,jestli mám být v klidu?je mi pořád těžko, chutě ani nemám,spíš mám pocit plného bricha.mate některá zkušenost?u prvního tehu mi vůbec nic nebylo.jinak ráno vstávám s rohlíkem a vodou co mám na stolku.

twins_sovovi
autor
27. srp 2020

@pecenacek ty jo tak to netuším já Teda mám spíš takový ty stavy že ráno vztavam je mi zle musím se hned najíst nemůžu cejtit kafe pak mi je dobře po obědě na mě padá únava že bych spala a večer mám takovéj divnéj pocit jako by žaludek na vodě nebo tak něco 🤷‍♀️to jsem u holek neměla u nich jsem zvracela každý ráno až do porodu 🙄

twins_sovovi
autor
27. srp 2020

@kewicka tak to neporadím 🤔

mateska11
27. srp 2020

@pecenacek Ja taky nemam extra chute. Jen trochu na kysely. A na maso.. a to jsem vegetarianka :D Spatne od zaludku mi zacalo byt na konci prvniho trimestru, tak obden a vzdy az odpoledne/vecer. U syna mi taky nic nebylo. Jen unava.

pecenacek
27. srp 2020

@twins_sovovi no tak koukám,že obě máme uplne jiný tehu než předtím. Ráno se taky musím najíst než vstanu,ale ted večer je mi fajn,asi mi pomohla procházka,ale odpo sem trošku prospala.je to masakr.tak snad se to brzy ustálí

pecenacek
27. srp 2020

@mateska11 mě je spíš těžko,jako když bych se přejedla.rano si musím dát nejdřív rohlík než vstanu.u syna sem chodila normal do práce,teď bych to asi nedávala.

twins_sovovi
autor
28. srp 2020

@mateska11 jo já Teda jedu to samý chodím do ledničky na lák z okurek 🤣🤣🤣 a jako řízky bych mohla mít každý den 🤣🤣🤣🤣🤣chlap to už ani nechce vidět, ale jako být to na mě tak mám ob den kaši řízek okurkovej salát a tak no nevím no hlavně já v tom jídle mám teď problém že jsem přestala před transferem úplně kouřit takže asi teď ještě doháním takový to že bych pořád něco jedla😁 už to Teda není jak na začátku to jsem jedla až moc, ale jako dám si s chutí u mě je to s nevolnosti střídavě dneska jsem vztala dobře, ale ono pak třeba odpoledne je zas obrácené 🤷‍♀️🙄😁 nemusíme ani na kolotoče 😁❤️💋

Strana