icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
twins_sovovi
autor
28. srp 2020

@pecenacek neboj se musíme zatnout zuby 😍 začala jsem koukat na ty malý lásky jako můžu říct že se mi vracej takový ty lítostivý stavy že bych Brečela a tak jinak mě jen tak nic nedostane 🤣 už pocituju změny 😁😍😍docela dost 🤭

pecenacek
28. srp 2020

@twins_sovovi taky koukám a vždycky pohoda a jak porodi brečím.Nastvana sem každou chvíli a odnese to vždycky manžel.uz sem měla i stav,že mě nikdo nema rád,že sem na všechno sama.absolvovala sem socialku s bývalým kvůli malýmu a malý hned ex prozradil,že má maminka možná v bříšku miminko 😂🤦 moc se na to netvářil.

twins_sovovi
autor
28. srp 2020

@pecenacek ať si škubne 🤣 hele holky ty to taky hodně řeší že budou mít sourozence 😍 a kdy bude a že to trvá dlouho pak mi vcera holka řekla mami ty pořád jenom jis 🤣🤣🤣🤣🤣. Takový stavy Teda nemám zatím to jsem měla u holek když jsem Teda z každý strany slyšela že jsem tlustá že jsem metraček a tak to mi vadilo, ale jsem už obrněná vůči nějakým útokům od lidí takže jsem v tom splachovací, ale pamatuji si a už neodpostim. Teď to spíš bude takový to aby chlap byl spokojenej semnou to asi budu sama sebe deptat 🤣🤣🤣

alena138
28. srp 2020

Ahoj holky, hlásím se po screeningu a vše dopadlo výborně, tak zase kousek balvanu mi spadl ze srdce. Jen se malé hrozně mlelo, tak fotku nemám. Jsem tedy 13+1 dneska a měří 6,9cm

twins_sovovi
autor
28. srp 2020

@alena138 😍😍😍😍super ta fotka by mě štvala🤭

alena138
28. srp 2020

@twins_sovovi tak štve mě to, to si nemysli 😉

twins_sovovi
autor
28. srp 2020

@alena138 já si myslím 😍mi jdeme na prvni ultrazvuk příští pátek 😍😍😍❤️to si nechám udělat fotku hned a po víkendu jdu ke svému dr. Na gynekologii tak tam si ji asi udělám znova 🤭🤭🤭u holek jsem měla fotky z každého utrazvuku😁😁

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

Holky otázka 😁 jak praktikujete sex jako ty kondomy jsou hrozný už jsme to prostě přestaly používat jak to máte vy?

alena138
31. srp 2020

@twins_sovovi nooo, my asi měsíc a půl nic a pak normálně bez 😉

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@alena138 tak to je asi stejný jako u nás dneska jsem si to Teda googlila jelikož si pamatuju při prvním tehu že sperma prý vyvolává porod. No ale podle toho co jsem četla tak prý by to musela být 5-10 nasobna dávka která by to vyvolala takže to je prý nepravděpodobné a ne ptala jsem se na to úplně takhle detailně v Genettu nějak mě to nenapadlo 🤭

marky125
31. srp 2020

Ahoj holky. Je možné, že by mi po týdnu vymizely těhu příznaky? Že by si na to nějak tělo zvyklo? Už mi není špatně ani nemám nafouklé břicho a připadám si úplně netěhotně 😢 včera jste teda zkusila test a čárka byla silnější než minule. Ale i tak mám obavy, aby to nebylo biochemické 😢

mateska11
31. srp 2020

@twins_sovovi Od zacatku bez 🙂 ale teda moc casto to neni.. zpocatku jsme se trochu bali. a ted mi je bud vecer spatne nebo vytuhnu v 9 u televize :D

mateska11
31. srp 2020

@marky125 Ahoj, ja myslim, ze je to normalni. Mne na par dni prestaly bolet prsa a taky me napadaly takovy myslenky. Zkus na to nemyslet. Urcite to bude ok. Ale chapu to no.. Od 12tt poslouchame srdicko pres angelsounds a jsem za to strasne rada, jinak bych asi plasila furt 🙂 Drzim pesti 🍀

marky125
31. srp 2020

@mateska11 snažím se na to nemyslet a být co nejvíc v klidu. Ale chápeš mě, jak se cítím... Včera mě trochu uklidnit ten test, že zesílil. Oficiálně mám testovat zítra a jdu i na krev.

alena138
31. srp 2020

@twins_sovovi já, když jsem se při plánování ivf ptala, jak to pak bude se sexem, tak mi doktorka říkala, že před nic a pak po transferu tak týden nic a potom můžeme opatrně začít. Tak my udělali delší pauzu akorát. Stejně mi nebylo dobře a nebyla nálada. Nic o chráněném styku neříkala, ale možná je to taky individuální vzhledem k diagnózám.

alena138
31. srp 2020

@marky125 bude to dobré, taky se mi stávalo, že mi jeden den bylo znatelně lépe než předchozí, ale pak se to zase vrátilo. Snažila jsem se na to nemyslet. Jen je to dost těžké 🤐 Úplně tě chápu.

marky125
31. srp 2020

@alena138 děkuji za podporu. Teď se mrně ,,ozývá,, 😁 mám příšerný hlad a to jsem před chvílí jedla. Musím věřit, že je vše v pořádku. Přece se takhle nemohu strachovat 8 měsíců.

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@mateska11 tak mi Teda také ne každý den i když jsme byly na to zvyklý tak jednou do týdne asi a jak píšeš já jsem kolikrát mrtva dřív než chlap a nebo on je rozbitej z práce 🤭🤭🤭

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@mateska11 to je ten domácí poslech že 😍😍😍

mateska11
31. srp 2020

@twins_sovovi jj, je to fakt super vec 🙂

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@marky125 já mám taky občas takový výpadky, ale jen třeba jednodenní teď jsem Teda ve fázi že mi je zle pořád. A to i celý dny a to je hrozný zrovna teď jsem se vzbudila usla jsem na hodinu jsem víc unavená a pořád bych jedla 🤭u prvního tehu jsem měla pouze ranní zvracení to bylo hrozný a neúnosný 🤦‍♀️zvracení jsem měla vážně až do dne porodu "36+6" bylo to nekonečný ale jen ráno a pak už byl klid. Teď to mám tak že mě to kope a nic, ale je mi i celej den zle že jen ležím to je snad horší než u prvniho to se člověk vyzvracel a bylo mi hned dobře, ale tohle je teror😵

marky125
31. srp 2020

@twins_sovovi tak tenhle teror co popisuješ, taky znám. Některé dny je mi na zvracení celý den a je to děs. Kdyby to šlo ven a pak byl klid, ale tohle... Bolí mě teď v podbřišku, tak snad jsem plašila zbytečně. Musím si užívat dny, kdy je mi dobře 🙂

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@marky125 předně tak dny kdy je dobře je si třeba užít 🤭🤭

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@mateska11 už jsem koukala a Obedname chlap nevěděl že něco takovyho je a hned to chceme oba 😍😍😍😍

jasemin26
31. srp 2020

Ahoj holky, tak jsme přijeli že Sanusu, dlouhý protokol se nakonec nekoná, doktor má strach z hsperstimulace. Takže klasika jen mi pozměnil léky, budu pichat bemfolu a cetrotide, tak snad budou vajíčka zralá 🤔.. teď jen čekat na ms a skočíme na druhý pokus

twins_sovovi
autor
31. srp 2020

@jasemin26 budu držet palečky ať vše probíhá v pořádku a bez komplikací ❤️🍀🍀🍀

jasemin26
31. srp 2020

@twins_sovovi děkuji, snad to tentokrát dopadne

alena138
31. srp 2020

@jasemin26 držím palce

twins_sovovi
autor