IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@saja13 ahojky pokud potvora dorazí jak má, tak ms by měla dorazit za 10 dnů,ale stejně jako na potvoru se opozdí 🙄. Doufám že to tentokrát dopadne, mám ale strach abych si nevyplacala všechny pokusy jen na odběr nedozrálých vajíček 🤔😕.. to mě moc mrzí že tě zkolila angína 😕 ať je ti brzy lepe a jsi fit👍
@saja13 cauky tak jak jsi dopadla s tou operaci vůbec půjdeš?
@twins_sovovi ahojky zstim nevím včera sem měla jít na gyndu ale jelikož mám angínu tak sem tam nebyla a teď nevím jestli se mám objednat do Caru sem 1dc a ještě budu týden doma bez vycházek takže nejspíš nemůžu 🙄
@saja13 jeee to je k naštvání🤦♀️tak to mi je líto zrovna když to člověk nejmíň potřebuje 🙄🙄budu držet palce ať jsi co nejdříve fit❤️🍀🍀😍💋
@twins_sovovi jo přesně tak ale nenadelam nic, no snad co nejdřív budu moct 😊
@saja13 než se nedějete budete v dění ❤️💋❤️🍀🍀🍀
Ahoj holky. Tak u nás snad všechno v pořádku. 14. den od KET hodnota hcg 4096. Spadl mi kámen ze srdce. Teď jen vydržet těch 14 dnů na kontrolní ultrazvuk.
@marky125 super❤️❤️❤️gratulace 💋💋🍀🍀🍀 všichni to mají 14 dní já na něj čekám od 14.8 a jdeme až teď v pátek je to nekonečný 🙄
@twins_sovovi já taky měla utz až tři týdny po krvi a bylo to nekonečné. Jelikož mám určité problémy, tak jsme se báli, aby se nám to neusidlilo na špatném místě případně nerizdvojilo (bohužel nemůžu odnosit dvojčata nebo víc) ale zase už bylo vidět i srdíčko pak, tak to byla ohromná úleva. A poté další nervozita do screeningu. Tak nevím, zda ta vyšetření nejsou občas ke škodě než ku prospěchu - furt čekáme, furt nejistota, protože na to jsou vyšetření 🤣🤣🤣
Ahoj holky tak u mě to dopadlo že jsem akorát měla možnost jít s mým dárcem na zmrazení spermatu a když už jsem si objednala dopředu všechny ultrazvuky tak jsem je musela zrušit jelikož kdybych ted jela do cech musela bych po návratu do uk být 2 tydny v izolaci takže teď budu muset čekat kdy se situace sklidni a já budu moct jet konečně má plné ivf nebo aspoň na odběr vajíček a zamrazeni no když už se něco pohne do předu další věc to zastaví ani nevíte jaký mám nervy aspoň že mám teď čím oplodnit moje vanička
@alena138 aha tak to mi je líto já Teda teď začínám být klidnější břicho mi po hormonech trochu splasklo a při srovnání s tehu břichem s mim prvním tehu ho mám menší takže si myslím že tam máme opravdu jednoho prďolku🤭😍 O screeningu nemluvím už to chci mít za sebou za chvilku začínám 3 měsíc a snad to bude utíkat jako do teď 😍ale člověk je v nejistotě a v nervozite to máš sakra pravdu 😅❤️
@luciebelohradska31 hlavní je to že už to budete moct rozjet ❤️ Ale to čekání je hrozný to chápu mi taky čekaly dlouho 🙄
@twins_sovovi tak nakonec to dobře dopadlo a zatím se vše vyvíjí dobře 🙂 ale už jsem si musela pořídit těhotenské džíny, 15tt a klasické už tlačí. Tak jsem je dneska provětrala, bylo počasí 😀 ale odpoledne mi zase stačily legíny a sukně na gumu. No sranda.
@luciebelohradska31 tak přeji pevné nervy, když už jde jedna věc tak se zkomplikuje druhá. Ale věřím, že se brzy situace zlepší a začneš také cyklus 🤩
@alena138 moc děkuji kdyby mi nebylo 32 a neměla bych jeden vejcovod tak bych to neřešila
@alena138 to je dobře 💋❤️💋❤️hele já nemluvím já jsem dneska 7+0 a jako už vytahuju staré věci kdy jsem byla tlusci já se taky nevejdu ty co jsem si v únoru koupila tak mi nejsou 😢🤣🤣🤣🤣hlavně snesu volný věci nic mě nesmí tlačit jinak jsem nervni 😁je to prdel počkej v zimě to bude nářez 🤣🤣🤣🤣jak snehulaci budeme 🤣🤣
@luciebelohradska31 ještě ze pro nás existují takové alternativy ❤️❤️❤️
@twins_sovovi jojo, já měla obě předchozí takhle přes zimu, i když posunuté. Starší je začátkem května a mladší dubna. A teď březen 🤣🤣🤣
@luciebelohradska31 to chápu a neřeším, jsou ženy, co potřebuji ivf nebo i jinou pomoc a jsou okolo 20. Ty to máš ještě komplikovanější, že jsi v UK. Ale všechno se zvládne 💖
@alena138 dobře vy🤣🤣😁takhle pokračujte a budete mít každý měsíc party 😍😍😍❤️😁to je bombaaa❤️
@twins_sovovi ne díky, to už stačí 😀
@alena138 😁
Ahojky holky,tak mě až dneškem nejspíš začínají pěkně nepříjemné nevolnosti a do toho mám od včera migrénu.dneska sem si dala jen rohlík a teď zkouším puding a můžu říct,že je to boj.citim se slabá, bez energie a bez chuti k jídlu.dneska sem zkoušela pospavat a nic moc zlepšení.sem vyřízená.kazdy ráno se budim ve 3h za WC a pak mě manžel vzbudí v 5:20h,když vstává do práce a já pak v 6:20h vstávám s klukem do školy.1.tyden a už to nezvládám.rano, když vstanu moc rychle blbý.mam pocit že ten progesteron mi dělá akorát zle.uz abych ho přestala brát. A twins_sovovi taky sem 7+0 a 1.utz mám až v pondělí.
@twins_sovovi to mi povídej ještě že to zdravotnictví je tak v dnešní době vyspělý že dokážou zázraky
Holky, nedá mi to a zeptám se vás. Mně se zdá, že 14. den po ket mám hodně vysokou hladinu hcg 4096. Doufám, že tam nejsou dvě? 😁

@twins_sovovi doufám 😉👍