icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
4. zář 2020

@marky125 podle tabulky na netu je vždy rozmezí hodně velké.takze těžko říct.

alena138
4. zář 2020

@pecenacek ahojky, snad to máš jen jednorázové. Neměla jsi nějaký stres nebo nervy z něčeho? Já mám stresové migrény a ty trvají tak taky tři, čtyři dny. Vzhledem k těhotenství můžu max paralen, ale aspoň trochu mi to uleví. Taky mě osobně pomáhá něco teplého na hlavu, na to místo, kde to zrovna tepe. A klid a ticho a tma. A třeba dva dny nejím, max piškoty nebo rohlík. A horší se to s pitím, do toho se ale nutím. Přeji ti, abys to měla fakt jen jednorázové. Občas blbnou hormony a to jw pak děs 😉

twins_sovovi
autor
4. zář 2020

@pecenacek zlatí já mám nevolnosti už asi 3 týdny jako mazec se zachode to máme stejně a odpoledne proste po obědě potrebuju spát 🤣unavená jsem nonstop jako bych vůbec nespala 😁🤷‍♀️ máme ultrazvuk za sebou a super mimi je o 9 dní větší odpovídá 8+2 tak jsme stastni😍😍😍držím palečky zítra napis❤️❤️

twins_sovovi
autor
4. zář 2020

@luciebelohradska31 přesně tak jsou jako bohové 😍❤️

pecenacek
4. zář 2020

@alena138 tak to sem měla úplně stejně.dneska už mi to snad povoluje.ja si právě nic stresového nevybavuju,ale je možný,že jak šel syn do 1.tridy,třeba sem to hodně prožívala ani nevím.jako bývalý mě prudi pořád.tak si říkám,že na něj už sem zvyklá?jj paralen.neni to teda výhra,ale aspoň něco.

pecenacek
4. zář 2020

@twins_sovovi no tak super. 😘😘😍 Tak sem zvědavá na nás.jedeme v pondělí.a máte jedno? Už se nemůžu dočkat, foto máš?

twins_sovovi
autor
4. zář 2020

@pecenacek to bylo první na co jsem se ptala 🤣jo čekáme prej jedno viděla jsem i já Teda jen jednu srdeční činnost, ale prej můžou být za sebou a to nepozná až kolem 11tt až 13tt tak se budu pořád ptát a ujišťovat😅😁😁 Tady jsme ve své plné kráse 😍😍❤️❤️❤️🍼👶🏻

pecenacek
4. zář 2020

@twins_sovovi to je krása 😍💞

twins_sovovi
autor
4. zář 2020

@pecenacek bylo to úžasný 😍😍po 10 letech těhotná a je to jako poprvé 😍😍😍😁

pecenacek
4. zář 2020

Tak mě teď čeká hodina v čekárně.zakrvacela sem hnědou,do pondělí do caru čekat nebudu.holky ja mám strach. 😢😢😢😢

twins_sovovi
autor
4. zář 2020

@pecenacek ježíš tak hlavně napiš co jestli je všechno v pořádku ❤️🍀🍀🍀držím pěsti!!!

luciebelohradska31
4. zář 2020

@pecenacek snad to bude vše v pořádku

marky125
4. zář 2020

@pecenacek držím palce. Já dnes byla také na pohotovosti. Dopoledne jsem krvácela😢 dle UZ vše v pořádku. Gestační váček odpovídá 5+4 a já jsem 5+1. Nezbývá než jen čekat a věřit....

alena138
4. zář 2020

@pecenacek držím palce, určitě to bude v pořádku

pet_8
5. zář 2020

@twins_sovovi Gratuluji ke krasne bubline 😊

pecenacek
5. zář 2020

Všem Vám holky děkuji za držení Palečků. Proseděli sme 3h na pohotovosti,podle doktorky,která mi při vnitřním utz řekla,že do mě je špatně vidět,vzala to přes bricho.utz mají teda hrozný. Je tam srdíčko i fazolka 1cm.zakrvaceni zřejmě při vrtání fazolky a vytváření placenty.3h strachu.ale vše v pořádku.v pondělí do Caru. Uf 😍💞

jasemin26
5. zář 2020

@twins_sovovi krásné, gratuluji 👍🍀

twins_sovovi
autor
5. zář 2020

@pecenacek Super!!!!!!! 💋❤️❤️❤️❤️❤️🍀🍼👶🏻

twins_sovovi
autor
5. zář 2020

@jasemin26 dekujeme❤️❤️❤️

twins_sovovi
autor
5. zář 2020

@pet_8 dekujeme 😍😍😍😍😍💋❤️💋

alena138
5. zář 2020

@pecenacek výborné zprávy, gratulace veliká 🤩

pecenacek
7. zář 2020

Tak z dnešního utz sem trošku smutná.moc teda vidět Mimi nebylo,navíc paní doktorka chvilku váhala,jestli nejsou dvě a pak teda řekla,že je to žloutkový váček.ja teda na to koukala a pořád mám obavy navíc utz sme si jen vyfotili,protože paní doktorka nemá tiskárnu 😢

luciebelohradska31
7. zář 2020

Já holky budu muset k doktorovi vůbec po přerušení stimulace jsem MS nedostala pockam ještě 2 dny a a pak se obednam aby mi něco předepsal

mateska11
8. zář 2020

@pecenacek To bude dobry.. takhle zpocatku to proste muze byt blbe videt. Kdy jdes znovu?

pecenacek
8. zář 2020

@mateska11 v pátek jedeme do Hořovic

kocila
8. zář 2020

@pecenacek určitě bude vše v pořádku, pokud srdíčko tlouklo, tak vše jde jak má 👍

twins_sovovi
autor
8. zář 2020

@pecenacek mi ten první ultrazvuk také měly blbou kvalitu neves hlavu 💋❤️ dneska jsem byla u svého gynekologa a samozřejmě jsem bez další fotky neopustila ordinaci😁😁 jsem 8+3 mimi je 8+4 na ultrazvukové fotce 😍 jsme 2cm dlouhý a bez zloutkoveho váčku 🤗 za ty 4 dny se dost zmenilo😍

pecenacek
8. zář 2020

@twins_sovovi takže si tam předtím měla taky vidět žloutkový váček? No já sem 7+5. Během dvou dnů se u nás fazolka zvětšila o 4mm. Taky bez fotky neodejdu.uz se pátku nemuzu dočkat.Snad se konečně dočkáme normálního přístupu.k tomu dotyčnému už nejdu a pozval si mě primář,chtějí to zamést pod koberec. 🤔 Ty zpackaný operace.

twins_sovovi
autor
9. zář 2020

@pecenacek no jasně přímo v Genettu jsme byly na prvním ultrazvuku a všechno šlo vidět trošku hůř, ale šlo vidět 🤗včera už Žloutkový váček nemělo ani ocásek už to začíná vypadat jako mimi😍😍a je to rozmezí 4 dnů ❤️Co? jakto?? To snad nemůžou ne to bych se zahadala 🙄

pecenacek
9. zář 2020

@twins_sovovi no jdeme zítra s manželem za tím primářem a uvidíme co nám poví o nelecenem zánětu po laparo a následný každý mimoděložni

Strana