IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@mateska11 juuu bobínek😍😍😍😍moc ti gratuluji a zároveň zavidim pohlavi😍💋❤️🤣 krásná fotka 💋❤️😍😍😍
@pecenacek tak dej vědět jak jste dopadly ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
@pecenacek tak jak jste dopadly😍
@mateska11
@twins_sovovi ahoj holky,dneska trošku lepší. V Hořovicích sem se zaregistrovala,poslali mě na krev 5 ampulí,1h sem čekala,až převedou neschopenku,ale dobrý. Na screening pojedu do Gennetu a kontrola u Dr. Bude 9.10.
@pecenacek juuuu😍😍😍krásná fotka😍❤️🍀 Mi jdeme na screening 5.10 😍😍
Holky máte moc krásné fotečky 😍, gratuluji a přeji ať je vše jak má být 🍀😉. Snad se taky dočkáme 🤔😉.
@jasemin26 myslíš velikost folikulů?..mně doktorka minule říkala (když jsem se ptala na tvůj případ, že pokud máš správné léky -já měla gonal +syranel -bránící ovulaci, tak se může ovitrelle klidně aplikovat na velikosti 20mm-já měla asi 6 takhle velkých a pár větších a i menších a nepopraskaly), ale nezapomněla dodat, že záleží na stimulačních lécích (s gonalem moc folíci předčasně nepraskají)...
u tebe bych řekla, že bude i rozhodující den OPU vůči menstruačnímu cyklu (já opu na 13DC)... na kontrole se hlavně s doktorem bav, že máš z toho obavu, že minule to dopadlo špatně... (sami doktoři moc informace nesdělují pokud se neptáš, ale já vždy zpovídám, protože informace potřebuji k životu 🙂)..
ale máš jiného doktora ne?..kdy máš jít na první kontrolní utz?
@kocila ahojky moc děkuji... Ano doktora mám nového tak jsem zvědavá jak to dopadne🤔, určitě se budu teď ptát úplně na všechno 😁, na první utz mám přijít mezi 4 a 6 dnem stimulace... Tak kdZ to půjde tak si to opravdu domluvím na ten 6 den,.. při první stimulaci jsem šla na první utz 4 den a pak ten 6 .. a pak už ten odběr. Doufám a modlím se aby to teď bylo bez komplikací🙏🙄
Ahoj, můžu se jen zeptat? Už jsem byla na konzultaci, vzali nám s přítelem krev a pak doktor říkal, že při další menstruaci 3.-4.den musím znovu na krev.. Počítá se k menstruaci i spineni že začátku nebo až krvácení? Abych tam popřípadě nešla moc brzy.
@anoanonym1 až opravdu krvácení. Já na začátku nešpiním, ale občas mi to začne odpoledne nebo večer a to se pak nepočítalo a jako první den byl brán až ten následující. Snad jsem trošku pomohla 🙂 držím palce
@alena138 moc děkuji

My dnes byli taky na ultrazvuku, uz byl dost dobre videt pindik, tak syn ma radost, chce radsi brachu 🙂 A je teda o tyden vetsi. Ale termin porodu posouvat nebudeme, protoze odpovida umelemu oplodneni, prcek proste neni prcek 🙂 (oba jsme vysoci, tak se to dalo cekat)