IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Neberu nic🤷, takhle rozházené to mám od té poslední stimulaci, vždy mi to chodili 27dc po stimulaci první měsíc 32dc druhý měsíc 36dc a teď zatím nic🤷🙄
Holky technická otázka mám doma menopur a ovitrrel co s tím zbytkem mám dělat?
Teda Diphereline ne ovitrrel
@jasemin26 ach jo čím více to člověk chce a potřebuje tím těžší to je 😏
@jasemin26 on menstruacni cyklus je sled kroku,musi probehnout ovulace a pote do 14dnu prijde menstruace,takze se zda,ze bud mas posunutou ovulaci,nebo na ni stale cekas,nebo i cysta...pozorovala jsi u sebe ovulacni bolesti,plodny hlen?od toho se da vyvodit,jak telo pracuje a v jake fazi cyklu jsi..
Vim,ze bys rada uz zacala se stimulaci,ale doktorka jeste tvemu telu dava cas,nez by treba pristoupila k vyvolavcce..
Drzim palce,at se dockas brzy👍
@twins_sovovi muzes se zeptat v centru,zda si leky vezmou zpatky,ale myslim ze jsou na vyhozeni,protoze negarantujes spravne skladovaci podminky,takze car nevezme (lednicka atd.).. nebo nekomu venuj
@kocila no to jsem Chtěla, ale spustila se smršť😏 takže to radši odnesu do lékárny 🤷♀️
@twins_sovovi jako ze se do tebe nekdo pustil,ze chces dat leky?
@kocila no že můžu někomu ublížit a že to je protizakonne že to jsou léky na předpis 🤷♀️ dává to logiku a chápu to, ale je jasný že bych je nedala je. Tak někomu kdo například bere gonal a já mu dala Diphereline např....
@twins_sovovi aha, to byly asi holčiny, které nemusí ještě platit léky, protože je mají od pojišťovny...
tak je raději odevzdej do lékárny 🙂
@kocila no zřejmě asi ano a ještě je prý určitě neskladuju jak mám a tak 🤣🤣No prostě mě tam sejmuly jak nějakýho negramota asi jsem si to i já pichala špatně a dělala jsem to tak jak jsem neměla.... Některým se nezavdeciš prostě...
@twins_sovovi nechápu co se s těma lidma děje 😲😒 kde se bere ta zlost a nenávist 🙄 🤔 clocek by rád pomohl a jeďte ho za to sejmou, strašná to doba 🤮🙄 lidi sou na sebe zlý a bude hůř 🤮😲🤔
@saja13 asi tak přitom je jasný že bych je dala nějaké pani která by třeba ušetřila. Jsou to strašný sumy a někdo by to třeba uvítal a na druhou stranu jsme za to zaplatily taky celkem dost a myslím si že je pro mě lidštějsi je darovat a ušetřit jinému páru než to dát do lékárny 🤷♀️ ale podle některých jsem asi bez mozku no.... Člověk to myslí dobře a ještě ho div neukamenují🙄
@twins_sovovi jo přesně tak, ty co sou samoplatci tak by se jim to hodilo 😊 nechápu co z toho lidi dělaj za vědu, je pravda že by to mohlo někomu ublížit ale tak snad lidi nejsou blbý a nekupujou si to co nepotřebujou 🤔 občas žasnu že tak lidi šílí
@twins_sovovi to mi povídej, ale při Tom na to nemyslím 🤷

@jasemin26 myslim na tebe a drzim ti palce (snad se MS uz uracila ) 🍀