IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 zákon schválnosti 🤦♀️
Ahoj holky dneska konzultace genetiky tak doživotně mám listovku 800, sme kompatibilní tak aspoň něco a jeďte za 14 dnů nějaké výsledky ohledně mě, je fakt lepší nějaké věci nevědět
@saja13 brouku mě řekly že jsem udělala velice dobré rozhodnutí jelikož čekat déle by mohlo pak vykolovat až k odebrání celé dělohy 😏🙄
@saja13 svatbu si užij na plný pecky a budu na tebe moc myslet🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋
@twins_sovovi odebrání taky vejcovodu? Jako fakt? "🤔😲
@twins_sovovi děkuju moc 😉 😍 určitě si to uzijem to je jasný, když Teda nezavedou zas nějaké extra opatření toho se bojím protoze teď to platí do 7.10 a pak se uvidí
Holky prosím vás pokavad mám v lednici nepoužitý gonal a Cetrotide s platnosti do června příštího roka můžu je ještě použít nebo jsou už na vyhození
@saja13 já měla obou no 😏
@luciebelohradska31 já myslím, že můžeš. Až budeš u dr, tak si předtím napiš kolik čeho máš, dají ti o to méně a máš to levnější o tyto dávky.
@twins_sovovi Ahoj, kde se do tebe pustily za nabidku na ty leky? Ja ted prave nabizim taky sve prebytky jako utrogestan a drmek a test plodnosti a mam teda taky dojem, ze bych to mela dat zdarma podle nich, ale ja za to platila penize, tak nechapu, proc si nerict o par korun 😡 A jinak mam i clexane 1x a ten treba vezme milerad lekar na ortopedii, pac obcas musi aplikovat u zlomenin. Ale ty hormony nevim, mam tu jednu strikacku cetrotide, stoji pres 600 samoplatce, to ji mam vyhodit? 🙈
@pecenacek @twins_sovovi A jak to u vas vypada s briskama? Vse v poradku? Ja vam sem nakoukavam sporadicky, tak se omlouvam ze nevim cely vyvoj 😊
@pet_8 normálně tady asistovana reprodukce 🤷♀️ já jsem to nechtěla prodávat, ale dát zadarmo někdo u kdo by to využil a mohl ušetřit nějakou korunu 🤷♀️
@pet_8 já měla odebrání před 3 má rokama teď po prvním ICSI za týden končím 3ti měsíc 🤗.
@twins_sovovi A kdy bude screening? 🙂
Ahoj holky, tak jsem dnes volala opět do caru že mě bolí podbřišek a Ms stále nikde, tak mám přijet nakonec v úterý, tak jsem zvědavá snad to bude dobrý😕..TT samozřejmě negativní 😕

@saja13 přesně 🙄