IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi děkuji moc 😘👍 snad se k vám brzy přidám 😍
@pet_8 dekujeme💗😍😘
@jasemin26 věř tomu💗💗💓💓💓
@twins_sovovi věřím 🙏😍
@jasemin26 💗💓❤️💗❤️💓💗❤️💓hlavně hned napiš chceme to vědět co nejdřív 💞💞💞
@twins_sovovi určitě ve ct dám vědět kolik bylo vajíček s zda nějaké zralé, a pak budu informovat o vývoji 👍, v úterý když bude vše ok zavedení embria 👍😁
@jasemin26 ano ano ano budu jak na trní a napnuta jak guma u spoďárů🤭🤭🤭💗💓💞
@twins_sovovi 😁 děkuji. To já už jsem teď nervózní jako 🐷. Doufám že část bude zralá, a pak že to nějaká ta spermie dá🙏. My proto uděláme maximum
@jasemin26 já měla jen 3 foliky a jeden odpadl a byla jsem z toho Teda taky jak na trní 🙄co si Budem je to na psychiku hodně namáhavé a to nemluvím o nervozite 🤦♀️v ty dobe jsem ještě kouřila a vím že jsem Teda tahala jednu za druhou nemohla jsem spát hrůza... Ale stalo to za to a vy jdete do čeho taky do 5ti denní kultivace?
@twins_sovovi to ti věřím...taky jsem zvědavá jak to dopadne.my jdeme do icsi. Pak výběr spermií prostřednictvím toho mikrofluidniho čipu. 5denni kultivace,pak ten monitoring embryii a ještě přemýšlím nad tím embryoglue🤔
@twins_sovovi jinak co se týče kouření taky si občas dám😏... Ale teď to dost omezuji
@jasemin26 hele to embtioglue co jsem se ptala tak mě řekla doktorka sama že prej to je jen pro ty spíše které mají cesty kdyby se náhodou chtělo vydat do vejcovodu že h toho pak vzniká mimoděložní.. Tím že já cesty nemám tak jsem nechtěla podle mě zbytečné. Ale pokud máš obě cesty jdi do toho aspoň budeš mít klid na srdci že jsi pro to udělala maximum. 💗Hele já s tím sekla až vážně v den transferu svym způsobem jsem to potřebovala. A když už do mě vložily světlušku tak už ten chtíč zmizel psychicky jsem si to nahradila že mám v sobě život a bez cigaret se obejdu 😍Já Teda nekourila ani u holek i když říkaj jak by jsi měla přestat kouřit minimálně 2 roky podle mě blbost nedáváme to pak každý den v X dávkách čerstvě i prckovi. Mě Teda vadí ty který hulej v tehu i když se pak mimi narodí... Když vidím ty matky jak drží kočárek v druhý máj cigáro a nevědomě to foukaj tomu malému do "sprominutim do huby" tak se mi otevírá kudla v kapse úplně se mi to příčí a dělá se mi z nuch zle 😡🤢..
@jasemin26 já se na embryoglue taky ptala a mně na klinice doktorka řekla, že není nějak doloženo, že by byla větší pravděpodobnost uchycení embrya. Že kdyby to opravdu fungovalo, tak že by to nabízeli, ale nenabízí. Ano, pokud chceš ty sama, tak embryoglue použijí. Takže my se rozhodli nedávat.
Ahojky, mohu dotaz? Jaký den menstruace jste šli na krev na hormonální profil? Mě řekl doktor, že mám jít 3. Nebo 4.den menstruace.. Akorát mě štve, že mi to vychází teď na pátek a budu tam muset před noční a mám to daleko a na noc i chodím na šestou.. Asi by byl velký problém, když jsem to dnes dostala, jít na krev zítra co?
@anoanonym1 já šla na HP 2.den (chodí se 2.-5.den)
@kocila děkuji, já teď akorát volala, jestli nevadí, že se mi rozjeli kvasinky, tak mi zrovna říkala 3.den, takže pojedu v ten patek
@twins_sovovi aha tak děkuji za info 👍😉, tak se na to embryoglue zeptám... Jo to mě se taky hnusí kdZ vidím jak to foukají dětem do kočárku😵

@twins_sovovi Gratuluji 👍