IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky, mám takový dotaz. Po sexu mi dneska tekla krev (nebyla to žádná divočina). Bylo spíš takové jednorázové hned potom. Mám plašit a jet na pohotovost nebo je to jen hodně prokrvené a praskla třeba žilka? Podbřišek mě nebolí, tak doufám, že je vše ok.
Holky, vím že pořád otravuji, ještě jedna otázka,bolí to zavedení? A když mám ležet nevadí že pak budu dvě hodiny sedět v autě?
@jasemin26 mně teda první transfer trochu bolel. Cítila jsem uvnitř takové nepříjemné škrábání. Měla jsem močák plný na prasknutí a to pro mě bylo také dost nepříjemné. Druhý transfer nebolel vůbec a močák jsem měla spíš poloprázdný. Nikdo na to nic neříkal a embryo se chytlo. A co se týče cesty. Jeli jsme domů po,, skvělé,, D1. Seděla jsem na místě spolujezdce, o nejvíc si položila sedačku a snažila se odpočívat.
Mě taky nebolel koukala jsem za svetlusku kam ji vkládají bylo to krásné 💗💞 a pak jsem měla sklopenou sedačku a ležela jsem, ale je to prej jen každé ženy pocit 🤗 člověk by tam nejradši ležel aspoň jeden den 🤭myslím na tebe pak napiš 😘
@marky125 @mateska11 @kocila ahoj holky, tak už to mám za sebou, nemohu říct že jsem to necítila, byl to takový nepříjemný tlak do podbřišku,ale vše se v pořádku zvládlo a už ležím s nohama vzhůru😁... Za hodinku jdu .. pak nějak zvládnout cestu snad fazolky na těch silnicích nevKlepeme, a pak klidový režim.... Jen mi Mudr řekl že mám vypít 5l denně 🙄
@twins_sovovi už ležím s nohama vzhůru 😁
@jasemin26 takže jedno je u tebe v pelíšku u druhé u ledu jako ❄
hlavně se opatruj, myslím, že jsi trošku přestimulovaná, takže neměla by ti jít teď váha nějak výrazně nahoru:1-2 kg je OK (pokud začneš zadržovat v těle vodu obzvlášť pokud se mimi chytne, je potřeba řešit, ale to jen okrajově)..
za 14 dnů se pochlub testíkem a snad se tady k holkám přidáš jako těhulka 👍👍

@kocila aha, tak děkuji moc, tak snad to bude vše v pořádku.. děkuji moc