icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
12. říj 2020

@kocila aha, tak děkuji moc, tak snad to bude vše v pořádku.. děkuji moc

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 bude, 2 embrya jednou hezky....a 2 děti stačí ne? 🙂

jasemin26
12. říj 2020

@kocila bohatě 😁... Snad se potvůrka chytí🙏

alena138
12. říj 2020

@jasemin26 zítra v osm na tebe budu myslet, určitě to dobře dopadne. S tím pitím opatrně, já to přehnala a měla jsem co dělat ... Ale vydržela. Ale plný močák je pro ně mnohem lepší no, jak psala kocila. Takže je to náročné 😉

jasemin26
12. říj 2020

@alena138 moc moc děkuji 😍, jo pokusím se to nějak vydržet 😁 asi ráno nebudu moc pít 😁

marky125
12. říj 2020

Holky, mám takový dotaz. Po sexu mi dneska tekla krev (nebyla to žádná divočina). Bylo spíš takové jednorázové hned potom. Mám plašit a jet na pohotovost nebo je to jen hodně prokrvené a praskla třeba žilka? Podbřišek mě nebolí, tak doufám, že je vše ok.

alena138
12. říj 2020

@marky125 pokud nekrvacis dál, tak bych nejela, ale pokud by to pokračovalo nebo sílilo tak bych jela. Jen si naordinuj klidovější režim. Ale pokud máš pochybnosti, tak jeď.

jasemin26
12. říj 2020

Holky, vím že pořád otravuji, ještě jedna otázka,bolí to zavedení? A když mám ležet nevadí že pak budu dvě hodiny sedět v autě?

jasemin26
12. říj 2020

@marky125 rada bych ti poradila ale netuším... A vy už můžete mít pohlavní styk? Jak dlouho jsi po zavedení?

pecenacek
12. říj 2020

@jasemin26 nepoznas,že už je hotovo,jen tak,že ti to řekne doktor/ka a já to nepodcenila a v autě sem holt vzadu ležela na dece.

jasemin26
12. říj 2020

@pecenacek takže to nebolí? To je super, docela jsem se bála, pořád mám ten podbřišek citlivý.. to já bych si taky normálně lehla ale manžel je ten typ řidiče co musí mít v autě každého připoutaného, a představa že vzadu ležím a nepřipoutaná je pro něj nepředstavitelna🙄😢

kocila
13. říj 2020

@marky125 po zakrvaceni bych volila klidovy rezim,takze pokud se jednalo o jednorazove zaspineni,tak bych byla v klidu..je to hodne prokrvene..
S dalsim sexem bych byla opatrna...

marky125
13. říj 2020

@jasemin26 jj můžeme. Ptala jsem se na to doktorky a že když to nebude žádná divočina, tak klidně. Teď budu končit 11 tt.

marky125
13. říj 2020

@alena138
@kocila zakrvácela jsem jen jednorázově a pak už nic. Takže jsem nikam nejela a zbytek dne odpočívala. Dneska se budu šetřit. V pondělí jdu na gyndu na krev, tak se na to doktora zeptám. Mně se toto někdy stávalo už i předtím, takže to bude určitě sexem.

jasemin26
13. říj 2020

@marky125 tak snad to bude vše v pořádku, tak opatrně

marky125
13. říj 2020

@jasemin26 mně teda první transfer trochu bolel. Cítila jsem uvnitř takové nepříjemné škrábání. Měla jsem močák plný na prasknutí a to pro mě bylo také dost nepříjemné. Druhý transfer nebolel vůbec a močák jsem měla spíš poloprázdný. Nikdo na to nic neříkal a embryo se chytlo. A co se týče cesty. Jeli jsme domů po,, skvělé,, D1. Seděla jsem na místě spolujezdce, o nejvíc si položila sedačku a snažila se odpočívat.

mateska11
13. říj 2020

@jasemin26 Mne to vubec nebolelo, kdybych to nevidela na UZ, tak ani nevim, ze uz se neco deje. Odpocivala jsem na jejich pokoji, chlap me vyzvedl asi po hodine a pul. Drzim moc pesti 🍀

kocila
13. říj 2020

@jasemin26 transfer vůbec nebolí.....hezky vše ukážou a za chvilku jedeš pryč ze sálu..
hodně štetstí🍀

twins_sovovi
autor
13. říj 2020

Mě taky nebolel koukala jsem za svetlusku kam ji vkládají bylo to krásné 💗💞 a pak jsem měla sklopenou sedačku a ležela jsem, ale je to prej jen každé ženy pocit 🤗 člověk by tam nejradši ležel aspoň jeden den 🤭myslím na tebe pak napiš 😘

jasemin26
13. říj 2020

@marky125 @mateska11 @kocila ahoj holky, tak už to mám za sebou, nemohu říct že jsem to necítila, byl to takový nepříjemný tlak do podbřišku,ale vše se v pořádku zvládlo a už ležím s nohama vzhůru😁... Za hodinku jdu .. pak nějak zvládnout cestu snad fazolky na těch silnicích nevKlepeme, a pak klidový režim.... Jen mi Mudr řekl že mám vypít 5l denně 🙄

jasemin26
13. říj 2020

@twins_sovovi už ležím s nohama vzhůru 😁

pecenacek
13. říj 2020

@jasemin26 necítíš nic,ani tlak,ani píchnutí,prostě nic.manžel je to samý,ale v tomhle případě to přežil a doporučil,nechtěl to malé vyklepat hned na začátku.

jasemin26
13. říj 2020

@pecenacek dekuji už to mám za sebou, já tedy trochu tlak v podbřišku cítila... Jo snad tu cestu nějak zvládneme

kocila
13. říj 2020

@jasemin26 a ty sis nechala dát obě embrya?...už to byly blastocysty?...

jasemin26
13. říj 2020

@kocila ne jenom jedno, to druhé jde zamrazit... Ano obe to jsou blastocysty 😍

kocila
13. říj 2020

@jasemin26 psala jsi, "že snad fazolky někde nevyklepeme", tak to vyznělo, že máš dvě 🙂
no vidíš, 2 embrya vše krásně dohnala...
a co ty opožděně?

jasemin26
13. říj 2020

@kocila je vidíš, to měla být fazolka 🤣... Ty nedozrála🤷😥

kocila
13. říj 2020

@jasemin26 takže jedno je u tebe v pelíšku u druhé u ledu jako ❄
hlavně se opatruj, myslím, že jsi trošku přestimulovaná, takže neměla by ti jít teď váha nějak výrazně nahoru:1-2 kg je OK (pokud začneš zadržovat v těle vodu obzvlášť pokud se mimi chytne, je potřeba řešit, ale to jen okrajově)..
za 14 dnů se pochlub testíkem a snad se tady k holkám přidáš jako těhulka 👍👍

jasemin26
13. říj 2020

@kocila ano máme ještě jednu zmrzlou vločku 😉, jo snad se fazolka chytne🙏, a tobě moc moc děkuji za všechny rady 😉😘

jasemin26
13. říj 2020

@kocila jinak tobě taky moc a moc přeji aby ti ten pokus co máš v plánu vyšel. Budu moc a moc držet palce 😘🍀

Strana