IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 já jsem spinila lehounce, ale pokud si pamatuji dobře tak asi 7.den a pak nic vím že jsem se dost vyděsila co se děje...
@saja13 obrovská gratulace jsi nádherná 💓💗💞😍😘 moc ti to sluší ❤️ teď si trochu rejpnu 😂to cigáro ti kazí fotku😃😃😃🤭
@twins_sovovi aha, děkuji za odpověď. Já na sobě zatím nic nepociťuji, jen asi po tom utrogestanu na mě padá únava. Testovat budu v pondělí a doufám že tam bude aspoň mrnavej dušik
Ahoj holky, koukám že už to máte většina za sebou a čekáte na vytoužené //... Držím pěsti ať se u všech zadari a teď ke mě :D
Po 1.ivf před 5 lety máme chlapečka, že 4 folik. 2 vajíčka z nich zbylo 1... To vyšlo 🙂
Teď jsem čerstvé po opu... 15 folik. 8 vajíček oplodnění 3, 🤷♀️ prosím jaké jste měli ubytky při vývoji do 5 dne...?
A musím říct že Teda ač opu dopadla dobře, nijak nekrvacim, tak břicho "jede bomby" poboliva a jsem nafoukla... Do toho nemůžu na WC takže jsem si vzala projimadlo které tomu bolení břicha mocnepomohlo :(... Pijutal necele 3 l vody, víc do sebe nejsem schopna dostat... Co vám pomohlo a kdy to odeznelo....? Hezký den Terka
@twins_sovovi děkuju 😍 jj to cigo kazí fotku to je pravda ale taky od fotografa budou lepší, tohle sou jen momentky 😃
@saja13 tak se hlavě pochlub 😍💓💞💞💞
@twins_sovovi od něj to bude chvily trvat 🙏😀 ale urco sem jednu fotecku hodím ❤️
Dobré ráno holky, tak dnes první testování 5den po transferu s 0 výsledkem 😕 ani pídí duch. Tak zkusím ve středu

@jasemin26 pátý den ráno 😘