icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
18. říj 2020

@saja13 jee tak to budu držet palce, ať nemusíš čekat 🙄

jasemin26
18. říj 2020

@saja13 ale jak počítám tak b to mělo vyjít dobře, za 2 týdny a dva dny b mělo to omezení skončit, pokud ho neprodlouží 😉👍

kocila
18. říj 2020

@saja13 myslím, že by gynekologie mohla fungovat i s ohledem na rušení operací kvůli covidu, ale nikdo neví, co bude zítra zas jinak.... Tak ať vše dopadne dobře a můžeš jít brzy na další pokus o mimi..

saja13
18. říj 2020

@jasemin26 no bůh ví co nás ještě čeká, snad to nechci ani vědět, ale budu doufat že to bude oukej 👌 😊

saja13
18. říj 2020

@kocila holky ani mi nemluvte moje Dr na gynde už není přešla nejspíš do Prahy a já chytla někoho nového 🙄 takže nakonec budu ještě hledat gynekologa, dr semnou pořádně nemluvila říkám že me docela často bolí břicho a nic žádná odezva 🙄 achjo už se z toho picnu

jasemin26
18. říj 2020

@saja13 tyo tak to máš dobrý 🙄, snad najdeš dobrého gynekologa

saja13
18. říj 2020

@jasemin26 aspoň něco na zpříjemnění dne ❤️ dneska 6 let spolu 🥰💜 a ještě sem dostala zvířátko🥰❤️

jasemin26
18. říj 2020

@saja13 ta je krásná 😍👍

twins_sovovi
autor
18. říj 2020

@saja13 no ta je 😍😍😍 Já Teda miluju černou barvu a to je Bomba ❤️

twins_sovovi
autor
18. říj 2020

@saja13 🙄 tak se nenech odbyt 💗

pecenacek
19. říj 2020

Holky tehulky, co pijete a jiné po ránu. Budím se s hladovým břichem, ale přijde mi, že cokoli piju ráno,tak mi je hůř než líp. Zkoušela sem tehu čaj, Caro, čaj s citrónem, slabe rozpustné kafíčko s mlékem a cukrem , sklenici vody. Po jídle se mi trošku uleví, ale pak mě zase tlačí žaludek. 😢 Mimi je prý asi vysoko.

mateska11
19. říj 2020

@pecenacek Ja bud stuedenou vodu, pomaha trochu i perliva, ted mi hrozne chutna 🙂 A skoro kazdy den trochu koly. Ne na zaludek, ten uz je ok, ale na tlak. Doktorka mi doporucila pit kafe, ale z toho se mi dela soufl. Ta kola by ti mohla pomoct na ten zaludek treba..

marky125
19. říj 2020

@pecenacek jediné co zvládnu vypít je ovocný čaj. Jinak je mi ze všeho taky zle a čistou vodu nemohu ani cítit. Takže ti moc neporadím. Mně osobně cokoliv s bublinkama dělá zle na střeva (hned nadýmání). Jinak mám u postele piškoty. Budím se taky hladová. Takže hned ráno zobnu pár piškotů a je mi líp.

marky125
19. říj 2020

Dnes kontrola a odběr okve. Prosím doktora o hezkou fotku a on vyfotí záda 😂 docela mě to mrzelo, protože bylo krásně vidět i zepředu. Snad ze screeningu budeme mít nějakou hezkou fotečku. 11+4 tt ❤️

pecenacek
19. říj 2020

@marky125 kdyby si viděla moje a taky sem se těšila z Gennetu,doktor to neřešil a když sem mu to na konci řekla ještě jednou tak z toho mám maznutou fotku 😢

jasemin26
20. říj 2020

Holky test pořád nic😕, včera jsem měla pocit že něco vidim ale ani foťák to nezabral, a dnes nic😕.. je ještě možné že se to ukáže? Dnes 7den

kocila
20. říj 2020

@jasemin26 dokud nedorazí MS, naděje je 🍀 (ale ze své zkušenosti v tento den značil již neúspěch, což nemusí být tvůj případ a držím palce, ať se ještě objeví..)

jasemin26
20. říj 2020

@kocila děkuji moc... Ok budu počítat se vším 😕

kocila
20. říj 2020

@jasemin26 kdy jdeš na krev? v úterý?...buď se objeví // nebo dorazí MS..hlavně léky ber dál, může být vše opožděné a ještě vše dopadne ok...
jen šance u ET/KET je 30%, jsou to hrozná čísla, ale tak to je .... u geneticky vyšetřených embryí je 60-70%...
a jak se cítíš?

mateska11
20. říj 2020

@jasemin26 Cetla jsem pripady, kdy se druha carka objevila az 10. den i dyl. Jeste bych nic nevzdavala 🙂

pecenacek
20. říj 2020

@jasemin26 podle doktorů máš testovat 14.den já testovala 9.den a to byly //

jasemin26
20. říj 2020

@kocila ano v úterý jdu na krev, jo tak uvidíme, udělám test ještě v sobotu a uvidíme.. nojo mě na genetiku embrii nic nezbylo😕.... Já se cítím dobře, jen hodně unavená a trochu citlivé prsa kolem bradavek, ale to bude tím utrogestanem

jasemin26
20. říj 2020

@mateska11 děkuji, zkusím test v sobotu a uvidíme

jasemin26
20. říj 2020

@pecenacek dekuji

twins_sovovi
autor
20. říj 2020

@pecenacek brouku mě je taky pořád zle 🙄včera jsem měla šílenou noc plnou neunosnych bolesti zubů ráno jsem šla k zubaři a vyrval mi 2 zuby takže hrůza můj žaludek je taky citlivej. Musím něco sníst nebo mi je zle... Nyní mám už 12 kilo nahoře v 15tt je to dost, ale já už na to prdim🤭

twins_sovovi
autor
20. říj 2020

@marky125, super škod ateda že to nejde vidět 😏💗❤️💓💞

twins_sovovi
autor
20. říj 2020

@jasemin26 třeba se ti to ukáže dyl ❤️hlavně verit😘😘😘

jasemin26
20. říj 2020

@twins_sovovi děkuji moc

jasemin26