IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@saja13 no ta je 😍😍😍 Já Teda miluju černou barvu a to je Bomba ❤️
@saja13 🙄 tak se nenech odbyt 💗
Holky tehulky, co pijete a jiné po ránu. Budím se s hladovým břichem, ale přijde mi, že cokoli piju ráno,tak mi je hůř než líp. Zkoušela sem tehu čaj, Caro, čaj s citrónem, slabe rozpustné kafíčko s mlékem a cukrem , sklenici vody. Po jídle se mi trošku uleví, ale pak mě zase tlačí žaludek. 😢 Mimi je prý asi vysoko.
@pecenacek jediné co zvládnu vypít je ovocný čaj. Jinak je mi ze všeho taky zle a čistou vodu nemohu ani cítit. Takže ti moc neporadím. Mně osobně cokoliv s bublinkama dělá zle na střeva (hned nadýmání). Jinak mám u postele piškoty. Budím se taky hladová. Takže hned ráno zobnu pár piškotů a je mi líp.
Holky test pořád nic😕, včera jsem měla pocit že něco vidim ale ani foťák to nezabral, a dnes nic😕.. je ještě možné že se to ukáže? Dnes 7den
@pecenacek brouku mě je taky pořád zle 🙄včera jsem měla šílenou noc plnou neunosnych bolesti zubů ráno jsem šla k zubaři a vyrval mi 2 zuby takže hrůza můj žaludek je taky citlivej. Musím něco sníst nebo mi je zle... Nyní mám už 12 kilo nahoře v 15tt je to dost, ale já už na to prdim🤭
@marky125, super škod ateda že to nejde vidět 😏💗❤️💓💞
@jasemin26 třeba se ti to ukáže dyl ❤️hlavně verit😘😘😘
@twins_sovovi děkuji moc

@saja13 jee tak to budu držet palce, ať nemusíš čekat 🙄