IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 Ja vidim na obou💗 Psala jsi, ze ti Ovitrelle nepichali vid? Pokud ne tak to budou dusici😍 Zkus ve ctvrtek rano. Drzim palecky at sili🥰
@twins_sovovi myslíš že budou sílit 🤔
@martinie88 ovitrelle mi nepichali, předevčírem byl úplně čistý ten test, ale zdají se mi dost rozdílné 🤔🤷.. ale děkuji.. zkusím v sobotu
@jasemin26 každopádně 😎😎😎 to nejsou duchové ale už normálně ||😍💐💞💓
@twins_sovovi děkuji zní to moc hezky, a bylo by to to nejlepší v mém životě, ale pořád si jimi nejsem moc jistá 🤔, co když to jsou zrovna vadné testy?🤔
@jasemin26 teď bych byla rejpaci kdybych napsala to co si myslim🤣🤣🤣🤭 nejsou vadný vůbec se neboj udělej zítra a jak tam bude zase dálnice tak je to jasný 💓💗🥳🥳🥳💐
@twins_sovovi klidně rejpaci buď😁... Jo skusim další zítra nebo ve čtvrtek... Ale mám strach😕
@jasemin26 no chtěla js říct že ať nejsi vadná ty 😃🤣🤣🤣 už by to mělo trošku v tobě propukavat já jak viděla ducha po tolika letech a tolika testech ty nezpocitam po tak dlouhý době tak to bylo dost hrejici pocit🤗💞
@twins_sovovi možná máš pravdu že jsem trochu vadná 😁🤣, já taky za ty 3 roky udělala spoustu testu...teď lovim duchy👻 strašně slaboučký a bojím se že už ty oči vidí klam🤔, do čtvrtka by tedy měl být viditelnější?
@twins_sovovi ještě nemůže to být ryska?
@jasemin26 řeknu to Teda jinak prostě jsi myslím na 99% že jsi mezi námi 😘❤️💐🥳
@twins_sovovi děkuji moc 😘, snad ano😍
Holky až vás začnu slat😁 tak to řekněte... Znám se a vím že jsem občas na ránu 😁
@jasemin26 Ty mamatesty jsou jasny😍 Ale ten ruzovy neni Max (ten ma modre testy) ruzovy je Livsane😊 A prijde mi, ze ma malo barviva.
@martinie88 kupovala jsem ho v Dr.max🤷
@jasemin26 Fakt jo😱 Ja ho mela modry. To je dovny. Tenhle ruzovy jsem si delala minuly mesic a byl od Livsane😂 Tak by me zajimalo co tam do tech krabicek davaji😂

@jasemin26 Já ty duchy vidím dost dobreeee!!!! Jsou tam ❤️❤️❤️❤️😍😍😍🤗🤗🤗💐💐💐💐🥳🥳🥳🥳