IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
já už jsem fakt magor. A to jsem si řekla, že to budu brát zlehka a prostě blastíkovi věřit. Jenže před lety jsem prodělala několik potratů a nějak se mi to nedaří.
Tak první dávky za mnou 😊😍 snad to půjde tak jak má, držím všem strašně moc palce ✊ 🍀 ❤️ určitě to budem potřebovat ✊🍀
@mateska11 po prvni laparoskopii mi potom dělali cytologii,ale nikdo nevolal nic neřešil.a do půl roku 2 laparoskopie 😢 ted řešíme ivf,hned se mě ptala doktorka čím mě léčili a já že nic,na papíru podtrhle chronicky zánět a pak sme na Klinice postoupili testy atd a doktorka mi hned volala že se nám potvrdili chlamydie a ty samo způsobily obě mimoděložni,ale můj gyn. to vůbec neřešil 😢
Ahoj holky, taky stimuluji, zítra mě čeká druhá kontrola a vypadá to na středeční odběr. Je tu nějaká, co jde taky tento týden?
@jasemin26 po 5injekcich ( 7den cyklu už jsem píchala jen 200). Ty jdeš taky dnes na kontrolu? A jak ti je?
@saja13 Dnes to bude 9den co stimuluju a 10den cyklu. Jsem doma s prvním synem.
Holky deník všem palce a vy co jdete dnes na kontrolu napište jak jste dopadly ( jestli vám řekli kolik folikul tam vidí atd) Taky napíšu

@jasemin26 no já doufám že budu chodit častěji když mám ty velký dávky 😉 zachvily mě to čeká 🙄 achjooo ať už je to za námi