IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@martinie88 teď kterému testu věřit🤷?
@jasemin26 Nema treba obycejny mamatest? Ten je dle me nejspolehlivejsi, ale ty plastaky vypadaji, ze jsi opravdu tehotna💗
@martinie88 bohužel nemám, u nás jsou mamatesty jen na objednání, nevím proč ale je to tak... Už jsem objednala tak uvidím
@jasemin26 Ja je taky jen objednavam, podle me je to konkurence a kazda lekarna chce prodavat jen ty svoje testy😔
@martinie88 asi máš pravdu, ale bylo by aspoň fajn kdyby se výsledky těch testu schodovali🤷
@jasemin26 říkám tk že jsi tehule jak brno😍😃❤️🥳💐💓 máš co oslavovat❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳💐💐💐💓💓💓
@twins_sovovi děkuji moc 😘.. myslíš? Tak proč ten papírový jiná značka je negativní? Ale asi by na mamatestu nevyskocil 2x takový duch ne?
Ahoj, mohu dotaz? Nevíte, jak to teď bude se stimulacemi? Za 14 dní si jedu pro injekce, pak mi nějak začne MS.. Ale bojím se, aby mi to teď nezrusili 😖
@anoanonym1 já myslím,že to pojede dál. Nemocnice a kliniky se přeci nezaviraji, jen budou upozorňovat tebe, jestli chceš pokračovat, když je taková blbá doba.
Ahojky holky, pamatuje hodnoty hcg po ET/KET?
@pecenacek tak snad 😊
Ahoooj kočky, jdu taky zase " prudit" 🙂)) výtok po ET...? Nebo spíš Teda takový hlen... :-/ jsem teprve 2 den a dneska mě to překvapilo... :-/
@jasemin26 myslím si že to je o té citlivosti nebo jsou prostě na 💩😃 mamatest je nejlepší já měla jen ty žádný jiný 😘
@twins_sovovi uvidíme jestli z toho něco bude, každopádně uz mám mamatesty objednané👍 tak si pro ně dnes jdu. Jen mi přijde že čárka nesíli 😕 horní je včerejší dolní dnešní 🤷

@martinie88 jo to právě nevím🤷