icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
24. říj 2020

Dobré ráno holky 😉 tak to vypadá že sílíme😍🙏, tak snad to tak bude pokračovat 🙏, už tomu začínám i věřit že by se mohlo konečně zadařit😍🙏

terezarys
24. říj 2020

@jasemin26 supeeeeer!!!! 😍 Na to se krásně dívá.. Jsem ráda že tomu i ty už začínáš věřit... Úplně se bojím vzít do ruky test :D ale vydržím aspoň do zítra.. A to si myslím že uvidim ještě prd :D

jasemin26
24. říj 2020

@terezarys jo už tomu pomalu ale jistě začínám věřit, akorát mě večer vyděsilo že mě bolelo břicho jako před ms🤔... Budu držet palce aby i ty jsi tam začala objevovat ducha👻🍀, ale hned neplas jako já když se tam.hned nic neobjeví😉... Jaké máš testy?

terezarys
24. říj 2020

@jasemin26 mám z dr. Maxe... Vůbec nevím jaké jsou... 🤷‍♀️

terezarys
24. říj 2020

@jasemin26 jinak to břicho mě takhle bolelo první tri měsíce snad vkuse... Pak mi dr řekla že se ta děloha začíná zvětšovat a všechno reaguje na příval hormonů 🙂

jasemin26
24. říj 2020

@terezarys aha děkuji za uklidnění 😉.. hele já vyzkoušela snad všechny značky😁, a na doporučení holek jsem si objednala mamatest, plastový i papírový, a na plastovém jsem viděla prvního ducha, a pak se začal objevovat i na proužkovým 😉

twins_sovovi
autor
24. říj 2020

@jasemin26 super krásně sílí 😍💋😍💋

mateska11
24. říj 2020

@jasemin26 Taky me bolelo bricho celej prvni trimestr. To je normalni. I vcera (23t) me bolelo rano jako pri MS a celej den napjaty, az se mi spatne dychalo. Je to ok, proste se tam toho deje spousta 🙂 Vypada to s tebou velice nadejne 😍

jasemin26
24. říj 2020

@mateska11 tak 5o to se mi vážně ulevilo, hrozně jsem se toho lekla

pecenacek
24. říj 2020

@jasemin26 sem v 15tt a to jako před ms cítím ještě teď. Břicho mám jako před porodem 🤦‍♀️😂 a žaludek mě tlačí stále, takže celé dopo až do cca 15h je mi fakt na omdlení. 😢 Ale nějak se to zvládne.

jasemin26
25. říj 2020

@pecenacek jee tak to je mi moc líto že to takto snášíš 😕, snad se ti udělá brzy lepe.. hlavně že jste oba zdravý😉👍... Mě to břicho už neboli 😉, to jsou takové chvilkové stavy naštěstí

terezarys
25. říj 2020

@jasemin26 ahoj tak jak dopadlo dnešní testování? 🙂 já jsem nevydržela a udělala plastový mamatest na tom byl viditelný duch úplně v pohodě a na papirkovem maxovi neni nic... Tak nevím co si o tom myslet 🤔🤷‍♀️

jasemin26
25. říj 2020

@terezarys ahojky, dnes nic moc😕 ale doufám že je to jen tím že jsem v noci hodně pila... Uvidíme no🤔... Tak mě se taky první duch ukázal na plastovém a až za 2dny nato se mi slaboučký ukázal i na papirkovem

jasemin26
25. říj 2020

Nechce se te potvurce dovybarvit😕 mám se bát??

terezarys
25. říj 2020

@jasemin26 i tak bych řekla že je o fous silnější, 🙂 já se snažim pít naposledy max v 10 večer pak už ne... 🙂

jasemin26
25. říj 2020

@terezarys Joo to jsi dobrá 👍 já měla v noci hroznou žízeň tak jsem vypila ve dvě ráno dost vody😁

mateska11
25. říj 2020

@jasemin26 Ja myslim, ze dobry, ja je taky fakt mela slaboucky dlouho 🙂 kdy jdes na krev?

jasemin26
25. říj 2020

@mateska11 myslíš? Já mám trochu strach že to moc nesíli 😕 ... V úterý jedeme na krev

alena138
25. říj 2020

@jasemin26 krásné čárky na testu, myslím, že můžu gratulovat 😉

jasemin26
25. říj 2020

@alena138 myslíš?? Moc děkuji... Ale radši se ještě moc neraduji

mateska11
25. říj 2020

@jasemin26 Mela jsem to stejne a taky jsem vysilovala.. chapu te, utery je tu za chvili 🙂

jasemin26
25. říj 2020

@mateska11 jo to ano, a kolik by měli být hodnoty???

alena138
25. říj 2020

@jasemin26 já se taky neradovala až do prvního screeningu ... Úplně tě chápu. Nejdřív potvrdit krev, pak umístění z UZ, pak screening ... Pak už bylo září a najednou je konec října ... Kdy to uteklo??? 🤣 Ale vážně, buď v klidu. Čárky jsou krásné 😀

twins_sovovi
autor
25. říj 2020

@jasemin26 mě se taky dobarvila až mám za to poslední den 🤷‍♀️ poradny 2 carky mi ukázal až ten velky test 😊

jasemin26
25. říj 2020

@twins_sovovi děkuji moc😘 jsi poklad to mě uklidnilo😘

terezarys
26. říj 2020

@jasemin26 krásný!!!!! To už je jasný... Tak teď hodně štěstí dal.... 🙂))

jasemin26
26. říj 2020

@terezarys dobré ráno 😉 tak co zkoušela jsi nový test? 😉

jasemin26
26. říj 2020

Dobré ráno holky moje 😉, tak máte konec trápení 😁 dnes 13 den po transferu přidávám poslední testy😁, a zítra na tu krev.. budu informovat nebojte se😉 mě se jen tak nezbavíte🤣

jasemin26
26. říj 2020

@terezarys děkuji moc, snad bude vše v pořádku 🙏😉.. jak jsi na tom ty?

twins_sovovi
autor
26. říj 2020

@jasemin26 chi chi a koukej jak krásně ten poslední vyletel❤️💋😍😍😍

Strana