icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
26. říj 2020

@twins_sovovi jo je to pro mě úžasné 😉, snad vše dopadne už dobře 🙏😉

twins_sovovi
autor
26. říj 2020

@pecenacek brouku mě je taky tak občasné dny kdy mi je dobře tak za ty jsem ráda, ale pořád mě napina 🙄a přijdu si teda tak 4 týdny netehotne 🤷‍♀️ jen je mi zle a mám břicho taky obří 🙄🤣 ale už ať cítím pohyby ať jsem v klidu začíná mi z toho hrabat čím dál víc se sleduju 😏🙄

twins_sovovi
autor
26. říj 2020

@jasemin26 určitě hlavně musíš napsat 😍❤️💋

terezarys
26. říj 2020

@jasemin26 já jsem dneska zkoušela plastový ale sehnala jsem u nás jen dr, Maxe a papirkovy dr. Max a na obou bez hledání slaby duch... Ale zítra budu teprve týden od transferu, tak i to že ho tam vidím na obou je dobry 🙂))

kocila
26. říj 2020

@terezarys na krása, ukaž nám fotku 👍

mateska11
26. říj 2020

@jasemin26 Krasa! 🙂 Co se hodnot hcg tyce, tak ten rozptyl je dost velky. Mne jen rekli "mate ho dost". Ta konkretni hodnota stejne nic moc nerekne, jen v pripade nejakych velkych extremu asi.

terezarys
26. říj 2020

@kocila já myslím že z fotky se toho nic moc ještě nedá vyčíst 🙂) ale zkusím....

mateska11
26. říj 2020

@terezarys ja ho vidim 🙂

terezarys
26. říj 2020

@mateska11 ☺️ jako taky ho vidím, ovittelle už to není, měla jsem už bilo 🙂 takže si říkám že roste roste... Na druhou stranu jsem tomu od začátku dost věřila, nikdy jsem neměla problém s donosenim nebo udrženín ale s vydolovanim vajíčka 🙂)) ale samozřejmě stojím pevné nohama na zemi, takže vím že se může stát ještě milion věcí 🙂

jasemin26
26. říj 2020

@terezarys krásný 😍😱 vidím😍

saja13
26. říj 2020

Holky já vám tak zavidim a potichu gratuluji 😍 já tento týden budu volat do Caru kde se snad dozvím co dál nás čeká

kocila
26. říj 2020

@terezarys je tam 👍

twins_sovovi
autor
26. říj 2020

@terezarys je tam 😍

marky125
26. říj 2020

Ve čtvrtek jdu na screening a teď jsem se dozvěděla, že tam se mnou partner nesmí. Je mi z toho do breku. Partner se těšil, že mrňouse uvidí. Tak snad budu mít aspoň hezké fotky.

kocila
26. říj 2020

@marky125 pred 8-mi lety by cele vysetreni nahral muj genekolog na flesku za 100,-kc a mame video schovane na pamatku,zkus se zeptat,zda jde poridit zaznam,jak se mimi mrska,za to nic nedas 👍

marky125
26. říj 2020

@kocila děkuji. Určitě se zeptám. Hlavně to chci kvůli chlapovi. On si vůbec neumí představit, jak mrňous teď vypadá a jak se na ultrazvuku hýbe. Když jsem mu říkala, že minule pěkně kopal nohama, tak tomu nechtěl ani věřit.

pecenacek
26. říj 2020

@twins_sovovi jo četla sem o tom, že 2.trimestr než začneme cítit pohyby se cítíš jako netěhotná. Mám to stejně. Jediné co mě trošku stresuje je v noci jak mě jednou vždycky píchne. Asi jak se natahuje děloha vazy a vše okolo. Jinak doma pořád ležíme i s manželem tak sme se rozhodli pro to jít na test, čeká nás v pátek.

pecenacek
26. říj 2020

@jasemin26 jo když hodně piješ na noc ráno to není tak koncentrované. Jinak ležíme i s manželem 😢

jasemin26
26. říj 2020

@pecenacek jejda😕 tak ať je vám brzy lépe 🍀

twins_sovovi
autor
26. říj 2020

@pecenacek ty jo tebe se to nějak drží ne? 🙄😏

jasemin26
27. říj 2020

Holky tak výsledky krve, prý pozitivní 😁 hodnota 297. 10.11.kontrola😁

kocila
27. říj 2020

@jasemin26 paráda👍

jasemin26
27. říj 2020

@kocila já mám takovou radost 😍😱😍

jasemin26
27. říj 2020

@kocila jsou ty hodnoty dobrý?

kocila
27. říj 2020

@jasemin26 s hodnotami ti neporadím, protože nevím...třeba holky poradí, co už takhle chodily na krev

kocila
27. říj 2020

@jasemin26 kdyby v tobě hlodal červík nejistoty, zajdi si ve čt na krev jako samoplátce a hodnota by měla být dvojnásobná, pak je to dobré...

twins_sovovi
autor
27. říj 2020

@jasemin26 gratulace 💓💋❤️

jasemin26
27. říj 2020

@twins_sovovi děkuji.. snad bude vše dobré... Nevíš jestli je ta hodnota 297 ok?

pecenacek
27. říj 2020

@twins_sovovi no tím, že si nemůžu nic moc vzít, tak je to blbý. Bolí mě v krku a nemůžu nic, jen trpět? 😢

pecenacek
27. říj 2020

@jasemin26 po jaké době si šla na test? My sme měli po 14 dnech test z moci a pak za 3 týdny na krev

Strana