IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek to je mazec 🙄 no mě teď jedna z holek 2 dny v kuse skoro 40 Horecky, průjem a zvracení dneska už naštěstí jen průjem tak se taky bojím že něco chytnu, ale zatím se držím.. Tak ti přeji brzké uzdravení ❤️💋💓
@jasemin26 ahoooj to víš že testuju jak blazen 🤣 kámoška mi přivezla včera zásobu co jí doma zbyla tak můžu dělat testu do zblbnuti 🤣
Na plastových už mám krásne, ale ty papírky... Jsou pořád strašně slabé tak nevím no.... Přitom růžový je plastový max a papirkovy max je úplně stín... 🤷♀️
@twins_sovovi nemůžu se z toho dostat. 😢 A vrací se mi opět tlak žaludku. 😢🤦♀️ Krk už musí ustupovat. Ty jo, tak snad se z toho mála dostane rychle. 😘
@pecenacek naštěstí už má jen průjem tak huraaa🤗 a teď ještě ty 💋💓❤️
@terezarys vypadá to na krásnou čárku 😍gratulace 💋
Dobré ráno holky, jak se vede?mám opět dotaz😉. Kdy jste začali pociťovat že jste tehule? Já na sobě zatím nic nepociťuji 🤷 je to velký problém? Hezký den vám všem 😘
@jasemin26 ahoj buď úplně v klidu, já u syna vůbec! Až s pohybama 😁 a to jsem tak jako teď po Ivf hooodne pozorovala. Jediné co mě uklidnovalo bylo že když jsem věděla že mu už bije srdíčko, pořídila jsem si angelsound a při jakékoliv pochybnosti jsem si poslechla že mu buší srdíčko a byla v klidu 🙂) takže buď v pohodě a buď ráda že máš zatím bezproblémové tehotenství🙂 já třeba dneska od rána cítím žaludek, snědla jsem bábovku (kterou na snídani miluju) a tak mě to tlačí že to není možný.. Zatím to Teda ničemu neprisuzuji ale pokud by to mělo být z těhotenství tak mě čekají "pekne" chvíle které neznám 🙂
Ahoj holky. Tak mám po screeningu. Mimi je v pořádku a nejspíš je to chlapeček. Záznam z ultrazvuku nemám, zato nám pan doktor udělal 3D fotky.

@pecenacek já byla na krví teď po 14 dnech od transferu, a 10 listopadu už jdu pry na kontrolu 🤷😉