icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
27. říj 2020

@pecenacek já byla na krví teď po 14 dnech od transferu, a 10 listopadu už jdu pry na kontrolu 🤷😉

pecenacek
27. říj 2020

@jasemin26 tak sem koukala do kalendáře, já měla ET 1.8., 17.8. sem byla na krvi a hodnota 1932, ale jukni na tabulku.

jasemin26
27. říj 2020

@pecenacek děkuji moc. Kouknu😉

jasemin26
27. říj 2020

@terezarys ahojky, tak co testik😉? Držíš se? Nebo testujeme jako já každý den🤣

jasemin26
27. říj 2020

@pecenacek jinak ty jsi byla 1.8 na et a 17.8 už jsi měla tak velkou hodnotu? To 6am máš dvě ne?🤣

twins_sovovi
autor
27. říj 2020

@pecenacek to je mazec 🙄 no mě teď jedna z holek 2 dny v kuse skoro 40 Horecky, průjem a zvracení dneska už naštěstí jen průjem tak se taky bojím že něco chytnu, ale zatím se držím.. Tak ti přeji brzké uzdravení ❤️💋💓

terezarys
28. říj 2020

@jasemin26 ahoooj to víš že testuju jak blazen 🤣 kámoška mi přivezla včera zásobu co jí doma zbyla tak můžu dělat testu do zblbnuti 🤣
Na plastových už mám krásne, ale ty papírky... Jsou pořád strašně slabé tak nevím no.... Přitom růžový je plastový max a papirkovy max je úplně stín... 🤷‍♀️

jasemin26
28. říj 2020

@terezarys 😍 jeee ale jsou krásně vidět na všech 😍👍, potichu gratuluji, a at ti pěkně sílí😍... Buď v klidu já měla na plastových taky vždy viditelnější čárku 😍😘👍

terezarys
28. říj 2020

@jasemin26 mě to přijde hrozný skok na těch platových a na papirkach skoro nic... :-/

jasemin26
28. říj 2020

@terezarys jo mě to přišlo taky divné, proto jsem tomu nechtěla vůbec věřit, u tebe jsou ale vidět krásně, a určitě budou sílit neboj😘🍀

jasemin26
28. říj 2020

@terezarys jsi na tom líp jak jsem byla že začátku já😘

terezarys
28. říj 2020

@jasemin26 tyjo.. No jako jsem teprve 8.den tak si říkám že na to aby se dovybravila má ještě času dost... 🙂 ale i takcervik hloda. Však to znáš 😁 mimochodem jak se cítíš 🙂 nějaká změna? 🙂

jasemin26
28. říj 2020

@terezarys určitě má ještě dost času na dobarveni😉 a vypadá to opravdu nadějně, tak buď teď v klidu nestresuj se a odpocivej... Já u mě vůbec žádná změna🤷😕... Cítím se úplně normálně

terezarys
28. říj 2020

@jasemin26 tak mi kámoška říká,"zkus udělat test odpoledne já jsem vždycky měla silnějšího odpoledne.. No a to je výsledek.. Ještě si to tak začít uvědomovat, 🤣

jasemin26
28. říj 2020

@terezarys je teda pravda že já měla silnější taky vždy kolem poledne👍.. ale ten tvůj je krásný😍 uvidíš že se bude krásně vybarvovat😍. Tak gratuluji 😘

pecenacek
28. říj 2020

@jasemin26 no zatím nám všichni říkali, že je tam jedno

pecenacek
28. říj 2020

@twins_sovovi nemůžu se z toho dostat. 😢 A vrací se mi opět tlak žaludku. 😢🤦‍♀️ Krk už musí ustupovat. Ty jo, tak snad se z toho mála dostane rychle. 😘

jasemin26
28. říj 2020

@pecenacek tak to jo😉... Tak uvidíme u nás jestli to bude stoupat tak hezky jakko u vás😉... Jinak je mi moc líto že vám stále není dobře 😕, tak pěkně odpocivejte a ať je vám brzy lepe

pecenacek
28. říj 2020

@jasemin26 no dost se bojím toho testu 😢 řekla bych, že se tím trošku stresuju.

jasemin26
28. říj 2020

@pecenacek vím že to musí být těžké, ale skus se moc nestresovat, teď musíš být v klidu. Ty testy jsou prý trochu nepříjemné ale to bude dobrý uvidis 👍, držím palečky ať vám to dobře dopadne 🍀👍

twins_sovovi
autor
28. říj 2020

@pecenacek naštěstí už má jen průjem tak huraaa🤗 a teď ještě ty 💋💓❤️

twins_sovovi
autor
28. říj 2020

@terezarys vypadá to na krásnou čárku 😍gratulace 💋

jasemin26
29. říj 2020

Dobré ráno holky, jak se vede?mám opět dotaz😉. Kdy jste začali pociťovat že jste tehule? Já na sobě zatím nic nepociťuji 🤷 je to velký problém? Hezký den vám všem 😘

terezarys
29. říj 2020

@jasemin26 ahoj buď úplně v klidu, já u syna vůbec! Až s pohybama 😁 a to jsem tak jako teď po Ivf hooodne pozorovala. Jediné co mě uklidnovalo bylo že když jsem věděla že mu už bije srdíčko, pořídila jsem si angelsound a při jakékoliv pochybnosti jsem si poslechla že mu buší srdíčko a byla v klidu 🙂) takže buď v pohodě a buď ráda že máš zatím bezproblémové tehotenství🙂 já třeba dneska od rána cítím žaludek, snědla jsem bábovku (kterou na snídani miluju) a tak mě to tlačí že to není možný.. Zatím to Teda ničemu neprisuzuji ale pokud by to mělo být z těhotenství tak mě čekají "pekne" chvíle které neznám 🙂

jasemin26
29. říj 2020

@terezarys je děkuji moc to mě uklidnilo, já si říkala že když zatím nic nepociťuji že to asi není dobré znamení 😕. Jee tak to ti nezávidím, snad ti bude lépe, nojo už jsi tehule 🤣

jasemin26
29. říj 2020

Holky tak jsem neodolala s koupila si digitální testik 😁

terezarys
29. říj 2020

@jasemin26 krásný.... ❤️

jasemin26
29. říj 2020

@terezarys taky tě to čeká 😁

marky125
29. říj 2020

Ahoj holky. Tak mám po screeningu. Mimi je v pořádku a nejspíš je to chlapeček. Záznam z ultrazvuku nemám, zato nám pan doktor udělal 3D fotky.

jasemin26
29. říj 2020

@marky125 jee tak to gratuluji 😘🍀 ..ukážeš fotky🙏😍

Strana