IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky jen tak pro zajímavost, kolikátý den po transferu se vlastně objeví srdíčko 🤔? At mám představu😜
@jasemin26 já nevím jak kontroly u vás, ale já mám v úterý tj 14 dní od transferu volat výsledek testu a ona má objedná cca dva týdny na kontrolu a to už má být vidět srdíčko. Do té doby mě ani nechtějí vidět na krev asi 🤔😁 ale budu ji asi přemlouvat ať mě objedná na dřív ať aspoň vidím že je tam kde má být... Přijde mi to hrozně dlouho... Další 2 týdny 🙄 ale myslím si že 6 týden toje 4 týdny od transferu už by mělo být vidět....
@mateska11 ahojky jak pak se vám daří 😍😍😍❤️💋
@jasemin26 já jsem u nás ve Znojme je tady otevřené ferticare od jara... Takže se asi zajíždí pořádně.. Mají 2 pobočky jednu ve Varech druhou v Praze a třetí teď tady... Právě že přístup mi přijde že je super, že se fakt snaží aby si udělali dobrou pověst, tak mě taky zarazilo, že to tak mají...
@jasemin26 neneee nemysli si, testuju o106 🤣 dneska jsem dělala mamatest a ten je krásný pozitivní už dneska a plastový dr max ale ten je pořád takový nějaký... 🥴
Nějak si to pořád pořádně neuvědomují že to fakt vyslo, až mám výčitky svědomí že nemám takovou tu euforickou radost.... 🙄
@jasemin26 ahojky, dobre ráno 🙂 prosím tě, kdy jsi měla i ty papírové testy silné, který den...? Já budu v úterý 14 dní, plastové a papírové mamatest mám pozitivní úplně. V pohodě a drmax testy jsou pořád slabé :( tak nevím co si o tom mám myslet.... Začínám asi být nervózní... Modré jsou max, fialové mamatesty..
@terezarys buď v klidu, my sme s Twins_sonovi měli spolu uplne náhodou stejný testy. První papírový mamatest a druhý mamatest plastový a já jiný nezkoušela. Jen tyhle dva. Po 14dnech sem šla na krev a až po dalších 3 týdnech sem šla na utz, kde potvrdili 1 a ze srdíčko bije. Nechtěli dřív, protože do 6.tydne mohou být 2, ale pak se třeba jedno vstřebá. Proto objednávali až takhle déle.
Ahojky, všem tehulkam přeji hodně štěstí a hlavně zdraví 🍀. Chci se jen zeptat, včera mi v CAR řekli, že budu stimulovat elonvou, což je jedna injekce, která trvá týden a pak budu píchat něco jiného, ale našli mi cystu, kterou jsem nikdy neměla.. Pry pokud tam stále bude, tak se stimulace odloží 😖. Neměla jste některá taky cystu před stimulací? Říkala jsem si, že už nemůže nic přijít a teď tohle 😖 mě už se tak nechce čekat, kor když bude prosincmec, vánoční svátky, kdo ví, jak to v ten měsíc bude.
@twins_sovovi ahoj. Dobře.. buben mám jak v 8. měsíci. Přitom jsem v 6. 🙂 Už jsem mi hůř dýchá a spí, záda bolí nepřetržitě. Tak snad se nějak doplazim k tomu porodu 🙂 jinak ale dělám už jen z domu (z gauče 🙂), do toho zařizování kolem domu a synovo chování je děs, co zavřeli školu a kroužky.. co ty? 4. Měsíc?
@mateska11 Ahojky 😍To ráda slyším no hele o velikosti břicha to je to samý u mě 😃já zítra začínám 17tt a za 7 dní 5 měsíc letí to 🤭hele záda mě taky berou pořád se budim je to hrůza jsem zvedava na konec tehu🙄... Lepší doma než v práci máš tam své pohodlí 💋❤️rekonstrukce? No tak jako u nás je to samý ty dvě mezi sebou bojují jak blazni akorát mě s tím nervuji.... Teď jsme celý týden místo klidu měly jednu z holek nemocnou skoro 40 Horecky do toho průjem který měla ještě včera a zvracela takže šílený dohady že ta druhá může vše že se má líp a tak dále takže mazec. Jsem teď zvedava jak to škola vymysli protože já mám doma plno práce s přípravami než se malá narodí potrebuju si trochu začít řešit místo doma a tak a jako odmítám se s níma učit celý den někdy končím až ve 4 a teď tím že nenastoupí tak učitelka prostě napíšu ať online výuku udělají od rána ať s níma prostě tu školu dělají oni já se jen s tím nervuju a stresuju a už jsem řekla že mi nestojí za to bejt na hranici s nervama a potratit Treba...je to náročný a oni jsou od toho placený a ta hodina denně je o ničem ať se snaží oni já s nimi udelam pár úkolů, ale ne že budu celej den učitelka a nejsem jim ani mámou, ale tyranem a jsou pak mnou úplně zpruzeny... Šílený jako...