icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
marky125
Autor odpověď smazal
jasemin26
29. říj 2020

@marky125 😍😍😍 Ježíííši to je kouzelný 😍😚 moc moc gratuluji,ať jste zdravý a rostete🍀😉👣

marky125
29. říj 2020

@jasemin26 děkuji 🙂 jen škoda, že fotka není víc do detailu. Byly mu třeba krásně vidět prstíky a tady je jen pěstička. Ale jsem moc ráda za tyhle fotky, je to aspoň změna 🙂 asi to bude boxer, pořád šermoval rukama 😂 i ten postoj na fotce to trochu naznačuje 😂

jasemin26
29. říj 2020

@marky125 🤣 Joo máš pravdu na boxerskou pozici to vypadá 🤣... Ale je to úžasná fotečka 😍

jasemin26
29. říj 2020

Holky jen tak pro zajímavost, kolikátý den po transferu se vlastně objeví srdíčko 🤔? At mám představu😜

terezarys
29. říj 2020

@jasemin26 já nevím jak kontroly u vás, ale já mám v úterý tj 14 dní od transferu volat výsledek testu a ona má objedná cca dva týdny na kontrolu a to už má být vidět srdíčko. Do té doby mě ani nechtějí vidět na krev asi 🤔😁 ale budu ji asi přemlouvat ať mě objedná na dřív ať aspoň vidím že je tam kde má být... Přijde mi to hrozně dlouho... Další 2 týdny 🙄 ale myslím si že 6 týden toje 4 týdny od transferu už by mělo být vidět....

jasemin26
29. říj 2020

@terezarys a kam chodíš🤔? To je divný, mě hned po transferu řekli ať si 14 den přijedu na krev, tak jsem jela normal bez objednání, a po těch výsledcích krve mě objednali na tu kontrolu... Asi každý sanatorium to má jinak... Tak si kdo jako samoplatce na krev ať víš😉

twins_sovovi
autor
30. říj 2020

@mateska11 ahojky jak pak se vám daří 😍😍😍❤️💋

terezarys
30. říj 2020

@jasemin26 já jsem u nás ve Znojme je tady otevřené ferticare od jara... Takže se asi zajíždí pořádně.. Mají 2 pobočky jednu ve Varech druhou v Praze a třetí teď tady... Právě že přístup mi přijde že je super, že se fakt snaží aby si udělali dobrou pověst, tak mě taky zarazilo, že to tak mají...

jasemin26
30. říj 2020

@terezarys tak to věřím, ale tak třeba ten utz jim stačí,😉... A co testik byl dnes? 😉 Zatím se držíš dobře, to já byla větší magor👍🤣

terezarys
30. říj 2020

@jasemin26 neneee nemysli si, testuju o106 🤣 dneska jsem dělala mamatest a ten je krásný pozitivní už dneska a plastový dr max ale ten je pořád takový nějaký... 🥴
Nějak si to pořád pořádně neuvědomují že to fakt vyslo, až mám výčitky svědomí že nemám takovou tu euforickou radost.... 🙄

jasemin26
30. říj 2020

@terezarys krásný 😍😱😍 tak vítej 😉.. hele v klidu já si to neuvědomují do teď🤣, asi až uvidím bublinku na tom utz 😉👍. Ale testiky máš krásný 😍

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 ahojky, dobre ráno 🙂 prosím tě, kdy jsi měla i ty papírové testy silné, který den...? Já budu v úterý 14 dní, plastové a papírové mamatest mám pozitivní úplně. V pohodě a drmax testy jsou pořád slabé :( tak nevím co si o tom mám myslet.... Začínám asi být nervózní... Modré jsou max, fialové mamatesty..

jasemin26
31. říj 2020

@terezarys ahojky máš krásné testy😉👍.. buď v klidu, jinak já potom už max testy nezkoušela taky se mi vůbec nedobarvovali tak jsem pak už zkoušela jen mamatest.

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 no jako jsem z toho úplně v šoku.. Že na těch mamatestech jsou takové dálnice už a na těch maxech pořád světle... :-/ kdybych neměla ty mamatesty a jenom ty Maxe tak bych úplně blaznila...

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 takhle vypadá dnešní max mezi dnešním a včerejším mamatestem...

jasemin26
31. říj 2020

@terezarys tak to je opravdu masakrální rozdíl. Ale buď v klidu, máš krásné mamatesty, řekla bych že ty maxový mají málo barviva

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 jako už doma žádný max nemám a jsem asi i za to ráda... Tak snad není blbý ten mamatest... 🤷‍♀️

jasemin26
31. říj 2020

@terezarys co jsem četla, tak každý říká že mamatest je nejlepší... Mě tedy o tom taky přesvědčil 👍... Zkus digitální 😉... Jinak pocitujes na sobě něco?

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 navečer mě trochu poboliva žaludek, vždycky každý den ve stejnou dobu... A na střídá ku mě bolí podbrisek, levá práva strana... Když třeba vysavam nebo vytiram tak se ozve... Jinak nic... 🙂

jasemin26
31. říj 2020

@terezarys mě teda taky zlobí jen žaludek, vždy k odpolední..je jako na vodě... Jinak nic, občas cítím podbřišek... Ale prsa už necítím🤷.. tak snad je tam vše jak má být

terezarys
31. říj 2020

@jasemin26 to čekání je hrozný... Vůbec to neutíká... A to si nedokážu představit že v utery zavolám že mám pozitivní test a ona mi řekne prijdte za 14 dní 🤯

pecenacek
31. říj 2020

@marky125 juuuu, ukaž foto 😍, včera sem absolvovala ten curvid test, přežila sem to, teď čekáme na výsledky. Jinak krk konečně povolil, teď ještě ta hrozná rýma a odkašlávání. 6.11. mám jít na kontrolu a doufám, že pojedu, chtěla bych být zase v klidu, zeje vše jak má být.

pecenacek
31. říj 2020

@terezarys buď v klidu, my sme s Twins_sonovi měli spolu uplne náhodou stejný testy. První papírový mamatest a druhý mamatest plastový a já jiný nezkoušela. Jen tyhle dva. Po 14dnech sem šla na krev a až po dalších 3 týdnech sem šla na utz, kde potvrdili 1 a ze srdíčko bije. Nechtěli dřív, protože do 6.tydne mohou být 2, ale pak se třeba jedno vstřebá. Proto objednávali až takhle déle.

terezarys
31. říj 2020

@pecenacek no jako dneska jsem z toho Maxe úplně vykolejena... Už tak mám výčitky že se zatím ani moc neraduju a vnitřně cítím takový spíš strach, a teď jak vidím ty max testy jak vůbec nesili... 😭 Tak mě fAkt uklidňují ty mamatesty...

anoanonym1
31. říj 2020

Ahojky, všem tehulkam přeji hodně štěstí a hlavně zdraví 🍀. Chci se jen zeptat, včera mi v CAR řekli, že budu stimulovat elonvou, což je jedna injekce, která trvá týden a pak budu píchat něco jiného, ale našli mi cystu, kterou jsem nikdy neměla.. Pry pokud tam stále bude, tak se stimulace odloží 😖. Neměla jste některá taky cystu před stimulací? Říkala jsem si, že už nemůže nic přijít a teď tohle 😖 mě už se tak nechce čekat, kor když bude prosincmec, vánoční svátky, kdo ví, jak to v ten měsíc bude.

jasemin26
31. říj 2020

@terezarys to s tebou souhlasím to čekání ke šílený... Třeba tě objedná na dřív, ale věřím taky by se mi nelíbilo tak dlouho čekat... Aspoň na krev kdyby tě vzali

marky125
31. říj 2020

@pecenacek na této stránce 96 nahoře je fotečka. Nejde mi nahrát znovu. Nemůžu se na něho vynadívat ❤️ hlavně se brzo uzdrav. Já jdu na kontrolu 12. 11. a to čekání mezi kontrolama je hrozné 😁 ale to znáš 😁

mateska11
31. říj 2020

@twins_sovovi ahoj. Dobře.. buben mám jak v 8. měsíci. Přitom jsem v 6. 🙂 Už jsem mi hůř dýchá a spí, záda bolí nepřetržitě. Tak snad se nějak doplazim k tomu porodu 🙂 jinak ale dělám už jen z domu (z gauče 🙂), do toho zařizování kolem domu a synovo chování je děs, co zavřeli školu a kroužky.. co ty? 4. Měsíc?

twins_sovovi
autor
1. lis 2020

@mateska11 Ahojky 😍To ráda slyším no hele o velikosti břicha to je to samý u mě 😃já zítra začínám 17tt a za 7 dní 5 měsíc letí to 🤭hele záda mě taky berou pořád se budim je to hrůza jsem zvedava na konec tehu🙄... Lepší doma než v práci máš tam své pohodlí 💋❤️rekonstrukce? No tak jako u nás je to samý ty dvě mezi sebou bojují jak blazni akorát mě s tím nervuji.... Teď jsme celý týden místo klidu měly jednu z holek nemocnou skoro 40 Horecky do toho průjem který měla ještě včera a zvracela takže šílený dohady že ta druhá může vše že se má líp a tak dále takže mazec. Jsem teď zvedava jak to škola vymysli protože já mám doma plno práce s přípravami než se malá narodí potrebuju si trochu začít řešit místo doma a tak a jako odmítám se s níma učit celý den někdy končím až ve 4 a teď tím že nenastoupí tak učitelka prostě napíšu ať online výuku udělají od rána ať s níma prostě tu školu dělají oni já se jen s tím nervuju a stresuju a už jsem řekla že mi nestojí za to bejt na hranici s nervama a potratit Treba...je to náročný a oni jsou od toho placený a ta hodina denně je o ničem ať se snaží oni já s nimi udelam pár úkolů, ale ne že budu celej den učitelka a nejsem jim ani mámou, ale tyranem a jsou pak mnou úplně zpruzeny... Šílený jako...

Strana