IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek brouku mě je taky tak občasné dny kdy mi je dobře tak za ty jsem ráda, ale pořád mě napina 🙄a přijdu si teda tak 4 týdny netehotne 🤷♀️ jen je mi zle a mám břicho taky obří 🙄🤣 ale už ať cítím pohyby ať jsem v klidu začíná mi z toho hrabat čím dál víc se sleduju 😏🙄
@jasemin26 určitě hlavně musíš napsat 😍❤️💋
@mateska11 ☺️ jako taky ho vidím, ovittelle už to není, měla jsem už bilo 🙂 takže si říkám že roste roste... Na druhou stranu jsem tomu od začátku dost věřila, nikdy jsem neměla problém s donosenim nebo udrženín ale s vydolovanim vajíčka 🙂)) ale samozřejmě stojím pevné nohama na zemi, takže vím že se může stát ještě milion věcí 🙂
Holky já vám tak zavidim a potichu gratuluji 😍 já tento týden budu volat do Caru kde se snad dozvím co dál nás čeká
@terezarys je tam 😍
Ve čtvrtek jdu na screening a teď jsem se dozvěděla, že tam se mnou partner nesmí. Je mi z toho do breku. Partner se těšil, že mrňouse uvidí. Tak snad budu mít aspoň hezké fotky.
@twins_sovovi jo četla sem o tom, že 2.trimestr než začneme cítit pohyby se cítíš jako netěhotná. Mám to stejně. Jediné co mě trošku stresuje je v noci jak mě jednou vždycky píchne. Asi jak se natahuje děloha vazy a vše okolo. Jinak doma pořád ležíme i s manželem tak sme se rozhodli pro to jít na test, čeká nás v pátek.
@pecenacek ty jo tebe se to nějak drží ne? 🙄😏
Holky tak výsledky krve, prý pozitivní 😁 hodnota 297. 10.11.kontrola😁
@jasemin26 gratulace 💓💋❤️
@twins_sovovi děkuji.. snad bude vše dobré... Nevíš jestli je ta hodnota 297 ok?
@twins_sovovi no tím, že si nemůžu nic moc vzít, tak je to blbý. Bolí mě v krku a nemůžu nic, jen trpět? 😢

@twins_sovovi jo je to pro mě úžasné 😉, snad vše dopadne už dobře 🙏😉