icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
3. lis 2020

Holky já jsem trochu na vážkách 😕🤔 mě se ten test stále nechce dovybarvit😕 už by měl být stejný jako kontrolní ne🤔 ale vůbec nesílí😕 mám strach

saja13
3. lis 2020

@jasemin26 buď v klidu 🙏🍀 co bych za tohle dala abych to mohla vidět takhle hezky před Vánoci

jasemin26
3. lis 2020

@saja13 já vím, neboj taky se dockas, doufám že brzy😘. Mě jen děsí že nesílí😕

terezarys
3. lis 2020

@jasemin26 jj je, jezdí tam zásobování s kamionem a zrovna včera tam musela zůstat přes noc... Opulnoci ho poslali domu, a ráno volali zpět... 🤯 To bude den než přijede....

terezarys
3. lis 2020

@jasemin26 hele a ten test... Ja taky mám tu testovací čárku světlejší, myslím že to mají asi tak všechny testy... Důležité je, že tam je 🤩

jasemin26
3. lis 2020

@terezarys tak to je masakr,zrovna takovéhle nervy ty nepotřebuješ, ale věřím že se nervujes já bych na tom nebyla o moc líp.hlavne aby byl v pořádku a tomu všemu se nějak vyhnul. No ja nevím mě přijde že jsou poslední 4 dny úplně stejné... Snad se to nezastavilo😕

alena138
3. lis 2020

@jasemin26 neboj, mi se taky nevybarvil tolik, jako kontrolní,. Měla jsem to jako ty. Možná ještě najdu fotku ... Našla, taky to není tak silné jako ten kontrolní. A sílí ti to, neboj 🙂

jasemin26
3. lis 2020

@alena138 děkuji za uklidnění. Snad ano ale docela se bojím... Snad je vše v pořádku

twins_sovovi
autor
3. lis 2020

Ahoj všem dnes to dopadlo strašně jsme bez srdečních akci malá je ve mě už 3 tyden mrtva právě mi vyvolávají porod. Loučím se s vámi holky držím vám všem palce ať se vám daří a máte více štěstí než já a dojdete do zdarneho konce. Ahoj všem 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

alena138
3. lis 2020

@twins_sovovi drž se, pevné nervy, je mi to moc líto

mimi1004
3. lis 2020

@twins_sovovi Je mi to moc líto...

saja13
3. lis 2020

@twins_sovovi jeje držte se a hodně sil😲😢

saja13
3. lis 2020

Ahoj holky 👭 příští MS zas začínám s vámi ❤️ snad už to tentokrát vyjde 🍀 doktor nechce hned delat urychlený závěry tak jsem ráda a dá se to prej spojit s Iui tak paráda 😍 tentokrát to musí vyjít

jasemin26
3. lis 2020

@twins_sovovi to je mi hrozně moc líto😢 drž se

jasemin26
3. lis 2020

@saja13 paráda 👍 kdy čekáš další ms?

terezarys
3. lis 2020

@twins_sovovi to mě moc mrzí... :(((( drž se a hodně sil!!!!

saja13
3. lis 2020

@jasemin26 další MS až za 20 dní 😬 právě... A od 2DC začínám, mám z nich docela strach ale to Dám 🙏😊

kocila
3. lis 2020

@twins_sovovi nevim co napsat, drz se...
a at aspon vyvolany porod probehne rychle..😢

alena138
3. lis 2020

@saja13 to dáš, teď to čekání ti nezávidím. Ale uteče to 😊

saja13
3. lis 2020

@alena138 no to čekání mě tolik netrápí jako to užívání 😉ale ano dám to, musím 😉

mateska11
3. lis 2020

@twins_sovovi jezisi, to je mi tak lito!! zazila jsem to.. drz se 🍀🌹

twins_sovovi
autor
3. lis 2020

Všem moc dekuju bylo to strašný porodila jsem si ji sama na pokoji😭😭😭 sestra byla jak totální kráva co si asi myslela že když ji říkám že mám kontrakce dost časty a bolestivý už že si vymyslím ani nezavolala doktora aby se koukl nebo něco... Byla tak malicka obličejikem přímo ke mě všechno jsem to viděla když jsem jí rodila 😭😭😭😭😭 a na všechno sama 😭😭😭😭 když jsem je volala tak mi ji nechaly jen tak na postely než přišel doktor až asi po 10 minutách ji daly pryč.... 😭😭😭😭 Zažít něco v takovýhle míře mě strašně psychicky zničilo a dodělalo před očima to budu mít do konce života 😭😭😭 začala jsem strašně krvácet tak mě urgentne vzaly pod narkozu. Zítra ráno půjdu i na reverz domu jsem zklamaná, zrdcena, prázdná a přijdu si strašně nechápu co se stalo a proč se to stalo v hlavě mi litá milion otázek a nevím jak mám na ně odpovědět asi se z toho zblaznim😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

jasemin26
4. lis 2020

@twins_sovovi zlatíčko 😢😢 je mi to šíleně moc líto, a ta reakce toho personálu je šílená, to jako nemají představí jak je to pro tebe bolestivé 😭,ani si nedovedu představit jakou bolest teď prozivas 😭,vím že na to nikdy nezapomeneš, ale pevně doufám v to že ta bolest bude pomalu slábnout. Ale bolet to bohužel bude pořád 😭. Je mi to hrozně moc líto a kontroluji upřímnou soustrast 😭.. drž se zlatí je to těžké. Jsme tu pro tebe😘😢😭

saja13
4. lis 2020

@jasemin26 moc hezky napsaný a souhlasím

terezarys
4. lis 2020

@twins_sovovi bože to je strašný 😭 drž se, asi na to nikdy nezapomenes ale čas to trochu otupi... Buď silná... Nic jiného člověku ani nezbývá... :(( moc mě to mrzí... :(
Přístup personálu je fakt děsivý... To je jak za krále klacka"... Fakt hrozny... Taky jsem u porodu chytla takovou PA kdyby si nevystřídaly směny tak rodim taky sama na pokoji na záchodě... Je děs kdo tuhle práci kolikrát dělá. :-/

mateska11
4. lis 2020

@twins_sovovi To je hrozny, nevim, co na to rict :((( Drzte se... odpocivej, pridej se do podpurne skupiny, je jich dost pro maminky andilku, snad to pomuze povidat si s nekym, kdo prozil to same. Myslime tady vsechny na tebe. Preju hodne sil ❤

alena138
4. lis 2020

@twins_sovovi taky netuším, co na to napsat. Ač si to můžu zkoušet představit, ten zážitek je ještě stokrát horší. Drž se, odpočívej, breč, běž ven rozbij nějaké nádobí (staré hrnky), vykřič to, ale hlavně taky o tom mluv. My tady všechny jsme tu pro tebe, každá ti určitě ráda odpoví na sz když budeš chtít si popovídat soukromě. Nebo jak psala @mateska11 jsou skupinky. Je mi to moc líto.

marky125
4. lis 2020

@twins_sovovi je mi to moc líto 😭 musel to být strašlivý zážitek, ale věř, že čas tu bolest zmírní. Buď silná ❤️

mimi1004
4. lis 2020

@twins_sovovi Proboha, to je snad na žalobu 🤬 Drž se, je mi to tak líto... 😪

pecenacek
4. lis 2020

@twins_sovovi Nevěřím vlastním očím. Strašně moc moc moc mě to mrzí.Ceka mě kontrola příští týden a už se desim. Drž se kočko, máš tu nás, kdyby si cokoli potřebovala

Strana