IVF, červenec 2010
Ahojky ceka me me prvni ivf ted v cervenci...25.6. si jdu pro leky...jsem z toho vseho nejak zmatena...prida se ke me nekdo myslim ze je nas vic :o)
@pampeliska36 budu držet palce!!!docela to uteklo, viď? a je tu další pokus..to je super!
hoj holky, dnes jsem šla opět na krev, nedalo mi to, když čárka neslábla.
V pondělí měla hcg 15, dnes jsem šla zase na krev a mám 27. Sice poporostlo, a téměř dvojnásobně za ty dva dny, ale pořád je strašně nízké. Ach jo. A stále špiním.
Ahoj těhulky. Moc gratuluju. A nám ostatním pevné nervy a hodně síly do boje 😉 .
Já už třetí den stimuluju. Asi to jde zase dobře, protože břicho mi pěkně roste. Tak za dva týdny by měli mít prckové pěknej pelíšek. Snad se pořádně zachumlaj...
@petrita83 Půjdu zase zítra na krev. Tak se uvidí a asi se se už rozhodne. A|le dnešní čárka je slabší než včerejší, tak se bojím, aby už nebylo s chumláním konec. No, zítřek to rozlouskne a bude snad už konec těchto nervů, at to dopadne jak chce.
A když blbě, půjdu hned na další, když vidím, že snaha tam je, aby se to uchytlo.
Tak koukám že už tady plánujete brzký raní seance 😀 . Já bych momentálně spala furt. Za týden v pátek by měli dárkyni odebrat vajíčka a udělat prcky. Snad to klapne. Břicho mám jak meloun, tak už pěkně chystám pelíšek 😉
Ahoj holk\, včerejší HCG bylo 40, z CARu přišla zpráva, že mám zvýšit léky a mám doufat. Tak doufám teda, v pondělí se to rozsekne.

@pampeliska36 ááh,tak to budou krásné dvojčátka!!!! 🙂