IVF, červenec 2010
Ahojky ceka me me prvni ivf ted v cervenci...25.6. si jdu pro leky...jsem z toho vseho nejak zmatena...prida se ke me nekdo myslim ze je nas vic :o)
@okcelok já bych zas na tom chtěla bát jako ty 😀 ale nee, je mi jasné že žádná sranda, ale ty to vydržíš kočko..jsi 9tt tak už jen 14dní a pak to snad přestane a budeš těhulínovat a užívat 😀 omlouvám se že teď nepisánkuju, ale mám trochu trable v práci, do toho to lítání po doktorech každej den jsme někde...propstě nic moc období 😲 😠
Ahojky holky nemyslete si ze jsem na vas zapomela chodim se na vas divat casto! u nas nic noveho 26.mel jit manza na tu operaci se zaludkem tak vcera prisel korespondak ze se nastup presouva na 2.listopadu jsem celkem nastvana 6.11 jsme pozvany na svatbu a to bude asi jeste v nemocnici tak mame po veselce ach jo...jinak stale cekame na vysledky z imunologie tak snad za ctrnact dni by mohly byt...v pracim se to zacina ukrutne tehulikovat a abych pravdu rekla uz me neprepada ani zavist ani litost jsem opet nabita presvedcenim ze nam ted v tech testech neco najdou a konecne zabere nejaka ta pilulka a bude po trapeni a pak uz budu rodit jak na bezicim pase az do duchodu :o)...ne kecam dve tri budou stacit...no dvojcatka by stacila ouplne ;o)
@lukavka moc na tebe myslim urcite bude vse v nejlepsim poradku!
A ostatni tehule koukejte nas cekatelky povinne pekne poplyvat!!!
Tak hlásím konečně výsledky. 13. den po ET máme HCG 783,5. 😉 .
Taky sem za to číslo hrozně šťastná. Modlím se aby to takhle hezky pokračovalo dál. Je mi celkem fajn. Jen mě bolí záda. A když pořád nejím a nespím tak mě prcek začně pěkně štípat. 🙂
@lucavka 😀 😀 a vidíš ten test z gennetu ale musí být zmetek s takovym číslem!!! 😀 tak už si založ nějákej fotoblog! 😉 a kdy jdete na první UTZ!!!určitě to takhle nádherně půjde dál!!nic jiného si ani nepřipouštěj..a co práce?už je ti to asi tak nějak jedno, ne? 😉 jsem moc ráda, že to vyšlo!!!!
@petrita83 - děkuju. 🙂 . První ultrazvuk máme osmýho, tak už uvidíme bít srdíčko. Z práce jednou za čas zavolají a nejsou zrovna příjemný. Ale máš pravdu. Teď už je to tak nějak jedno. Jen mě štve, že sem jim nikdy nemarodila, makala jak šroub, dělala hromadu hodin přezčasu a když sem potřebovala být chvíli v klidu, tak na mě hned vyrukovali s padákem 😒 . Ale co, mám hezčí starosti 🙂
@holubice.petra tfuj,pliv a tfuj!!!!!! 😀 😀 😀
@lucavka super!!! moc gratuluju ke krasnemu vysledku 😀 😀 😀
@okcelok i tobe moc gratuluj k 3 cm 😀 😉 a naznaku koncetin - to je super!
@petrita83 a jak se mas ty? uz mas za sebou nejaka ta vysetreni a cekas na vysledky? 😉
@pampeliska36 - Ahooja Pampel 😀 jo joo už máme za sebou genetiku- výsledky budou v prosinci, taky imunologii, výsledky budou v listopadu..14.11. jdu na laparoskopii s hysteroskopii a ještě něco..prostě 3v1 😀 no a pak snad nějákej další plán..každopádně letos max.IUI..IVF už prý nestihnem 😖
A co ty, připravuješ se na KET?a kolik vlastně těch ledňáčků ,máte??
@petrita83 jeeeeeeeejda... tak toho mas uz hodne za sebou a jeste i hodne pred sebou! 😉 hlavne, ze se to ale hybe, co? ... no my mame celkem 4 lednacky... blasticky... tak uvidime! 29.10. jdu na UTZ a pak 10 dni na to bude KET... to vychazi nekdy na 7.11. 🙂 to je srumec jak blazen!
@holubice.petra 😀 tak to je super, že bereš takhle..já většinou taky..ale někdy mi to líto pořád je..no s tou veselkou je to škoda, ale třeba to ještě klapne akdyž ne zdraví je důležitější..no tak listopad už je zachviličku a pak už konečně budete míti výsledky a bude moct jít do dalšího boje!!!!viděla si teď 13.komnatu? taky se jim při 1.pokusu neoplodnili..ale z druhýho pokusu dvojčátka 😀 tak že se neboj, budou dva , tři..počkej až ti z nich půjde hlava kolem!Každopádně těším až se tu zase něco začne dít.. 😀
@pampeliska36 moc děkujeme,však se všechny taky brzy dočkáte!! 🙂
@pampeliska36 - tak to ti budu držet palečky. To už uteče. 😉 . A mě snad taky. Já v tu dobu půjdu na utz.

@pampeliska36 no tak huráá, to je zachvilku a bude tu další těhule 😀 už se totu snad konečně začíná rozrůstat 😀 plivněte na mě taky někdo ten bacil 😀