IVF, červenec 2010
Ahojky ceka me me prvni ivf ted v cervenci...25.6. si jdu pro leky...jsem z toho vseho nejak zmatena...prida se ke me nekdo myslim ze je nas vic :o)
@petrita83 přesně tak to cítím i já!!Nejhorší je to,že tělo už dávno ví,v jakém stavu se právě nachází a hraje s náma tu blbou hru na čekání!! 😖 Ale myslím se,že nás všechny čekají na konci ty dvě krásně růžové čárky a my budeme v lednu řešit,jaké pončo si vzít na sebe,protože se do našich zimních bundiček nevlezeme 😀 😀 😀 😀
Ahoj holky, tak se hlásím s tím že mi je o procent líp než v pondělí a uterý, asi zabraly ty kapačky. Jupííí 😉
@pampeliska36 gratuluju k velkému počtu vajíček ,seš na tom stejně jako já, ale ty mý byly docela špatný, tak ti přeju ať to u tebe dopadne lépe než u mě. A hlavně opravdu hooodně pij ať se ti nerozeběhne OHSS, protože to byl fakt mazec.
Ale nechci tě strašit, každý z nás funguje jinak a třeba bude vše v pohodě. 😉
@petrita83 jj,řekl,si,že být 4buněčný ho nebaví a tak pohnul zadečkem 😀 😀 😀 kamarádka taky měla blastocystu a jedno 10buněčné a chytly se obě,takže si myslím,že máte velkou šanci! 😀 Tak se začni soustředit na víkend a uvidíš,že si to všichni užijete 😉 😉 Co takhle do vody zkusit tampony,které jsou na koupání přímo určené,aby jsi se alespoň osvěžit mohla?
no a samozřejmě @pampeliska36 tý jo 22, pořádná urodička, zachvilku už budeš mít 2 bobíšky v bříšku 😵
no nic dámy,ze mě se těď stala realitní agentka,sháním kamarádce byt,tak se jdeme na jeden juknout! Tak pěkný zbytek dne a pozdravujte ty vaše bobečky!! Ti moji jim všem mávají 😀

@okcelok promiň,my se vlastně bavily o koupání v bazénu,mě to vůbec nedošlo,zapoměla jsem! ☹