IVF, červenec 2010
Ahojky ceka me me prvni ivf ted v cervenci...25.6. si jdu pro leky...jsem z toho vseho nejak zmatena...prida se ke me nekdo myslim ze je nas vic :o)
dneska je tady nakonec zase docela čuryna 😀
@petrita83 moje tchýně chodí do posilovny,tak se jí bojím,jěště by nás odplácla jinam 😉 máme byty vedle sebe a právě těď mě ukazovala,že je ochotna mě poskytnout prostor,který ona nevyužívá a já ho mám v polovině schodiště,takže se tam tři prďolci krásně vyspí a z děcáku bude šatna 😀 😀 😀 a ona si tam ze svého bytu udělá okýnko,aby je mohla kontrolovat,abychom se vyspali 😀
@okcelok no a já mám zas dvě 😀 jednu perfektní..(ale ta je po bývalém příteli) a jednu od toho současného..no a ta je tak trochu bába nazabití 😀 jak z toho filmu 😀 😀 ale poté co zasíláme kolkované žádosti a jezdíme max 4 x do roka (narozeniny a vánoce)..to funguje luxusně 😀 snad nás i ráda vidí 😀
dobré ráno 😎
@petrita83 já bych asi taky raději taky chodila do práce,rychleji to utíká 😉 To jsi teda úplná 3ípková Růženka,když dokážeš spát takhle dlouho,to já už dávno neumím ☹ Líbili se jí zatím nejvíc ze všech,co jsme videly,je to kousek od centra ve staré zástavbě,pavlačák,ale vše má uvnitř.Mám ty staré byty ráda,mají tam takové malé okýnka. No a dneska jsou naplánované na prohlídku asi 3 byty,tak uvidíme. 😀 Ja se cítíš?Já jsem úplně v pohodě 🙂
@petrita83 hrozně mě to baví,já jsem takovej ten typ lidí,co rádi okukují,jak to někdo jinej má doma zařízené,abych se třeba inspirovala. 😀 Takže když jedu autem večer,tak koukám do oken a divím se,že jsem se jěště nevymlela 😀 😀 😀 Zřejmě nějaká úchylka 😉 zkusíš to zítra testnout?
@okcelok tak to máme stejnou úchylku..bude to nějáká realito mánie..dokud jsme hledali bydlení tako to bylo ok..sehnala jsem byt ségře, pak nám..no ale jak jsem v tom rytmu tak pořád koukám, realitní časopisy, net atd..při tom s tím co máme jsem taak spokojená..jeden ze splněných snů..máme krásný výhled (pod nám spousta nádehrnejch domečků..a v tom nádhernejch pokojíčků 😀 😀 )úchylka?myslíš?lae jinak jsem úplně normální 😀
ahojte holky a dobre ranko
volala jsem do CARu a mame 10 oplozenych vajicek 🙂 ty vajicka, ktery byly oplozeny IVF se neuchytili ani jedno. takze vsechno se drzi diky ICSI 🙂
UF
pampeliska36 - Teda to je ale úrodička!!!!! 😉 Gratuluju strašně moc 🙂
@petrita83 tak to jsi taky šikovná makléřka 😀 jsem ráda,že v tom nejsem sama,taky si prohlížím ty realitní časopisy a net.Tento byt,co jsme teď byli byl novej,hezkej,ale tak atypicky řešený,že by se do něj musel dělat nábytek na zakázku,tak to se jí nelíbilo,což chápu.Ale odpo jdeme na 1+1,který má 40m2,je to v prízemý rodinného domu v pěkné lokalitě,tak si myslím,že ta velikost vyhraje. Děcka jsou dnes hodný,vůbec nic mě nebolí. 😀 Už mám doma test,ale bojím se,tak to asi nechám
@pampeliska36 to je opravdu krásný počet,tak moc držím palce 😀
@pampeliska36 to jsou ale výborné zprávy!!

@okcelok jo jo rozesmála si mě...a plácli jste si na to??jinak to neni směroplatný 😀