IVF FN olomouc. Je někdo před?
Ahoj holky je tady nekdo pred ivf?Me ceka zitra odber a uz mam docela nervy ..jak to dopadne 🤭
@vavrovamichaela tak to uz mas taky za sebou ..🤭me se rozjelo ohhs takze se transfer musi posunout ..jak jsi dopadla ty ?
Ahoj holky,jak to šlo? Já jdu v neděli. Sice ne FN ale IVF Clinic. Jan Van je?
@slunecnice_87 ahooj me nic moc ..Lezim ..Vytahli mi 29vajicek ..rozjel se mi ohss jestli to pisu dobre ..:(tak ted je zamrazi a budeme cekat mesic ..minimalne ..a to jsem si myslela ,ze to budu mit cely za sebou ..
@slunecnice_87 a jak se citis ?po tech hormonech ?ja jsem jak balon :D
@luuc5 nic moc. Jeden den mě bolela hlava,jsem unavená. A břicho tlačí, nafukuje se 🤔
@slunecnice_87 taky jsem to tak mela ..nejdriv uplne v pohode a ke konci jak patym mesici .Ted teda trpim :( tak hlavne at ti to dobre dopadne a vse probehne v poradku ..
@luuc5 děkuju. Tobě taky. A kolikatej máš pokus? Bylo ti zle z narkozy?
@slunecnice_87 prvni pokus a taky doufam ,ze posledni ..obdivuji holky co to cely absolvuji vickrat .Nebylo vubec ..az ted noo ..ale to je kvuli tomu Ohss a ty mas kolikaty pokus ?
@luuc5 můj taky první. Já sem dnes taky říkala že poslední. Ale spíš nervy, manžel se pořád na něco ptá a já sama nevím,tak sem pak protivná. Ale injekce mi pichal, to mu nevadilo
@slunecnice_87 je to narocny ..necekala jsem to 🙊hlavne at ten prvni vyjde ..Tak napis jak fo budes mit za seboou .
@luuc5 a jak to dneska je? No už vím proč říkají, že je tam pak pauza 3 měsíce když se to nepovede. Aby ses dala do kupy 🙂🙃
@slunecnice_87 joo dneska uz je to lepsii ..tak snad nam to vyjdee 🙂) dej taky vedet jak jsi dopaadlaa ..Drzim palce at to vyjde jak maa
@luuc5 ahoj tak to mám za sebou. Nakonec mi vzali 13 ks 🙃🙂 jen sem tam sebou málem sekla. Teď ležím, všechno mě pne a táhne. Jak ty?
@slunecnice_87 ahooj tak to je super ,ze uz to mas za sebou .Me je dneska dobre uz ..hura 🙄a volali nam ,ze mame ctyri ..a zbytek se uvidi ..tak jsem raada ❤️
Fn zkusenost spatna - spatne zvoleny protokol a nedoslo ani k odberu... IVF clinic - ted ve stredu odber vajicek 8 oocytu, 6 oplodneno.... z 6 se vyviji krasne 6, 1 dnes vlozeno a zbytek zamrazen...
@hahahala a můžu de zeptat kolik jste platili? Mě dali jen přibližně cenu a tak nevím. Ten transfer už je v pohodě?
@luuc5 tak to je super. A kdy máte transfer? Mám dnes řekli že z těch 13 je dobrých 10. Jen nevím jestli tam mám ještě volat nebo se to dozvíme v pátek, kdy máme v plánu transfer
@slunecnice_87 Platili jsme 31 tisíc, ale my připláceli za prodlouženou kultivaci a selekci spermií pomocí MASC - bez toho bychom byli na 20 tisících cca. Ceník je naprosto srovnatelný s tím ve fn. Transfer je úplná pohoda 🙂 byl u toho i manžel a ukázali nám embryo na kameře a pak i kde je zavedené v děloze. Přístup na 1*
@slunecnice_87 tak 6jich mame zamrazenych a transfer kolem 17tyho 🙊
@luuc5 ahoj. Tak už máš po transferu? Jak ti je
@slunecnice_87 ahooj joo mam dnes jsem 4ty den ..neutika to vubec ..Co tyy ?
Holky já v pondělí odber, z 6folikulu tři 🥚, z toho dvě oplozena. Jedno 8 mi buněčné, druhé 6 ti buněčné. Čtvrtek transfer obou.chodím do ivf clinic, je mi už 40tak si platíme vše sami.
Druha stimulace, první jen jedno neoplozene 🥚.Teď ty dvě a platila jsem 32000 plus zamrazeni spermii 3800kc ptz manzel pracuje mimo ČR a nemá českou pojišťovnu, konal bysme platili jen 1000kc

@luuc5 ahoj,já mám zítra taky OPU.Břicho mám jak balon,tak už se tesim,až to vysajou🙏