icon

IVF FN olomouc. Je někdo před?

luuc5
20. dub 2021

Ahoj holky je tady nekdo pred ivf?Me ceka zitra odber a uz mam docela nervy ..jak to dopadne 🤭

Strana
z6
luuc5
autor
22. kvě 2021

@marselina ani nee prave ..jen sem tam bricho jak pred ms ..a tebee ?

marselina
22. kvě 2021

@luuc5 presne jak píšeš, sem tam cítím vaječníky jako před ms, sem tam pichnuti v podbrisku. Musíme verit a doufat.
Dnes nalezena pěkná kytičku 4 a 5listku, věřím ze nám přinesou štěstí.
Kdy se chystas testovat?

luuc5
autor
23. kvě 2021

@marselina jee tak to by mohli zee ☘️😍Dneska jsem rano zkusila 🙄jsem paty den po ...a ani zadnej naznak ..tak nevim noo ..ale je to asi moc brzo ..jenze vydrzet to ?😂tak zkusim zase zitra raano ..co tyy ?

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 nooo testik mam už doma koupeny, uvádí ze ukáže už 6 dni před očekávanou ms, to mi vychází teda na úterý, uvidím jestli vydrzim ale nechci být pak zklamaná😟😌

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 myslím ze je to opravdu ještě hodně brzo a nebudeme ztrácet naději. Dnes mi vůbec nic není, neboli, nikde nepicha tak nevím no, ale budu verit a doufat

luuc5
autor
23. kvě 2021

@marselina a ty jsi kolikaty den ?nebudeme !ja jsem s tim trochu pocitala ..ze tam nebude nic ..ale tak chtela jsem to zkusit 🤭nektere holky tady psali ,ze paty den uz neco meli 🤔ale je to fakt asi brzo jeste

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 et jsem měla ve čtvrtek tak ze treti den

luuc5
autor
23. kvě 2021

@marselina tak to jsme kousicek od sebe ..beres taky estrofem ?ja trikrat denne ..a dvakrat amelgen .

slunecnice_87
23. kvě 2021

@luuc5 no Já už jdu ve středu na první ultrazvuk. Já sem těch 12 dnů do testování zvládla, ale protože sem se měla smutnější období. Kamarádka mi do očí lhala že není těhotná a pak manželovy řekla že je,jen mi to nechce říct. Tak sem z toho byla taková,že sem myslela jen na to a ani nedoufala. Měla sem být přeci v klidu a pohodě 🤔 chodíš do práce?kdy máš testovat

slunecnice_87
23. kvě 2021

@luuc5
@marselina
Holky vydržet je to nejhorší. Já si udělala první test asi 7.den protože sem byla zvědavá a nic. Pak sem šla test vyhodit a byl tam slaby duch. Nejhorší je vydržet. Nejlepší je nemít doma žádný test 🙂 a bolest jako před ms ke dobre znamení

luuc5
autor
23. kvě 2021

@slunecnice_87 ahooj na krev mam jit az 31.5 🙄to je doba ..ja jsem zkusila test dnes rano ,Jsem paty den ..samozrejme nic ..nevim ani proc jsem to zkousela tak brzo 🤭mozna ti to rekla abys nebyla smutna ,ze ona je ..🙁

luuc5
autor
23. kvě 2021

@slunecnice_87 nee do prace nechodim ..ale jinak se teda nejak nehlidam ..normalne uklizim a vsechno jak normalne ..nevydrzim lezet ..jen teda prvni den

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 joo beru 2x denne a progesteron 2rano dva večer a ještě kyselinu listovou a fertipronu😂

luuc5
autor
23. kvě 2021

@marselina taky toho mas dost 😂kyselinu beru taaky ..

marselina
23. kvě 2021

@slunecnice_87 s kamarádkou ti rozumim, ale taky asi chapu proč řekla ze ne. Nechtěla ti ublížit.Těžko se to asi chápe, ale teď můžete spolu kocarkovat a sdílet veci ohledně miminek.
Pak nám dej určitě vědět až budeš po utz, 🍀🍀🍀.
Mas nějaké příznaky? Nebo se ti to vyhýbá ?

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 tu fertipronu jsem si koupila sama, listovou mi napsali na klinice

luuc5
autor
23. kvě 2021

@marselina ahaa tak to me jen ty dve veci ..a kyselinu mi doporucily ..

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 mam tuhle listovku.

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 a tu fertipronu to hodně doporučí tady holky, ze to obsahuje inositol, tak jsem zkusila

slunecnice_87
23. kvě 2021

@marselina
@luuc5
Mě jen mrzí, že mě lhala a manželovy to řekla když na mě čekal když sem byla po OPU. Já sem měla první týden bolesti břicha, ale byla sem ještě po tom odběru vajíček takova nesva. Máme zamrazenych nakonec 9. A listovku beru taky. A jeste progesteron a estroferm.

marselina
23. kvě 2021

@luuc5 jsem dnes taky nakonec jen tak ze zvědavosti testovala a samo ze ani prd😂😂
Znervózňuje mě ze mě nic neboli, nikde nepicha😪

luuc5
autor
24. kvě 2021

@marselina ahooj ja jsem zkousela dneska zase ..jsem sestej den ..a nic 🤔je to porad brzo ?nebo uz mam pocitat ,ze nic ..😣

luuc5
autor
24. kvě 2021

@marselina to je hrozny 😂porad se sledujeme😂uz se smeju sama sobe ..😂

slunecnice_87
24. kvě 2021

@luuc5 přece není pozdě. Někdo neví,že je tehu několik týdnů a ty plašíš za pár dnů. Luci,klid. To bude dobrý ❤

luuc5
autor
24. kvě 2021

@slunecnice_87 praave ..ale jak o tom vis ..tak je to hrozny ..a jak je tobe ?zitra na to kaslu a udelam dalsi ve stredu .aa dekujuu ❤️

slunecnice_87
24. kvě 2021

@luuc5 mě je teď už dobře. Až si říkám jestli je vše o.k. ale první týden sem myslela,že pojdu jak mě bolelo břicho. Se jakoby rozpinalo.

slunecnice_87
24. kvě 2021

@slunecnice_87 ale to bylo až po tom testování první týden. Takže cca 15 dnů od transferu

luuc5
autor
24. kvě 2021

@slunecnice_87 joo ?me sem tam boli i zada jako bych to mela dostat ale ne porad ..beru ten estrofem a amalgen takze pres to ms stejne nedostanu 🙄

luuc5
autor
24. kvě 2021

@slunecnice_87 ty jsi ale zkousela test sestej den zee ?

slunecnice_87
24. kvě 2021

@luuc5 myslím že až 7. Transfer byl 30.4 a já sem si zkoušela test Až v pátek. Ale pořád to nic neznamena. Ikdyby byl negativní tak to nemusí nic znamenat. Nám řekli 12 dnů a pak kdyžtak ještě 14.den

Strana
z6