icon

IVF FN olomouc. Je někdo před?

luuc5
20. dub 2021

Ahoj holky je tady nekdo pred ivf?Me ceka zitra odber a uz mam docela nervy ..jak to dopadne 🤭

Strana
z6
luuc5
autor
24. kvě 2021

@slunecnice_87 sedmej jsem zitra ..ale na to kaslu a zkusim az ve stredu ..jestli vydrzim ..🤭me ani nerikali kterej den mam delat test ..proste za 14dni krev 🤷🏿‍♀️

marselina
24. kvě 2021

@luuc5 a nemáš datum testování ve zprávě?
Já mam papír z ET, kde je uvedeno testovat 3.6.

slunecnice_87
24. kvě 2021

@luuc5 já sem to měla v papírech, kdy přesně testovat. A když sem volala tak se mě ptala a testovala se se až 14.den. ani na krev sem nemusela,že by ty hodnoty neměli s čím srovnat

luuc5
autor
24. kvě 2021

@marselina nemam praave ..jen krev 31.5 🤔tak uvidimee.

luuc5
autor
24. kvě 2021

@slunecnice_87 tak nechapu proc ja to tam nemam ..🙄

slunecnice_87
24. kvě 2021

@luuc5 nestresuj se kočko. Zavolej tam a uvidíš. Nebo si 31.udelej test. Pokud budeš mít citlivější testik tak by to mělo jít vidět

marselina
24. kvě 2021

@slunecnice_87 presne tak, vůbec se nestresuj, uzivej si ten pocit ze jsi těhotná, ze mas zavedené embryjko a moc se mu u tebe líbí .

luuc5
autor
24. kvě 2021

@marselina vy jste hodnyy holkyy ❤️

marselina
24. kvě 2021

@luuc5 musíme verit a doufat jinak bysme se holky zblaznily.dočkáme se taky uvidis 🍀💗

luuc5
autor
24. kvě 2021

@marselina too jo zee ..ja uz asi blaznim 😂to cekani je tak strasne dlouhy ..

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina ahooj dneska mi to zase nedalo 🙄jsem sedmej den a nic ani naznak ..tak uz nedoufam ..🙁

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 ahojkyyy, já myslím ze testujes brzy, ještě vyčkej💗neztracej naději 🍀

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina ono se to neda vydrzet proste 🙄moznaa je to jeste brzoo ..ted fakt zkusim az ve ctvrtek a to asi rozhodne ..🤔i kdyz si myslim ,ze sedmej den by tam uz neco bylo ..

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 mas nějaké příznaky ? Ještě tomu dej cas opravdu

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina akorat me boli bricho ..jak kdybych to mela dostat ..ale to je urcite z tech prasku co beru ..🙁uvidime noo ..ale co tady tak ctu ..tak sedmej den uz holky druhou carku maji ..kdyz to vyslo ..a ty jsi melaa taaky 🌸☘️

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 ja přemýšlím kdy testovat ale měla bych toho 3.6. A 1.6. Bych měla dostat MS.
Jasne ze jsem jak na trni a moc člověk přemýšlí tím ze je doma. Znervózňuje mě, ze mi nic není, žádné boleni bříška, prsa proste nic😪.
A cas neutika. Musíme se nějak zabavit.

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 četla jsem teď diskuzi od testovat po Et, holky dost casto pisou 11-12den, malo komu vyšel 7 den po et, záleží jak staré embryjko jsi měla, pokud 3denni jako já, opravdu vyckej.Tes se teď z toho ze jsi těhotná💗🍀

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina joo taky jsem cetla ..ale i ten sedmej ..ze ja vubec neco ctu 😂ja jsem mela petidenni ..a to si prave myslim ,ze by se neco melo ukazat ..🙄ty budes testovat kdy ?ja si do ctvrtka nekoupim zadnej test ..jedine tak to vydrzim 😂🌸

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina neutika prave ..to je nejhorsi ..mam to porad v hlave ..ale to se asi ani jinak neda ..

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina musime proste doufat,ze to vyjde ..🌸🌸💜

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 já už ze zoufalství oslovila i kartarku zda to vyjde. Žádný testik nekupuj, každé telo je jiné, komu vyjde v 7nekomu nevyjde ani v 10.

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina nebuduu ..to je fakt blbost ..delat test tak brzo ..joo?a co rikala ?🤔

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 no řekla ze jo ze to vyjde, ale víš jak.....

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina joo to je jasny ,ze se ji neda uplne verit ..ale uvidis ze to vyjdee 💜

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 nepreju si nic jiného to mi ver, ale příznaky tomu zatím neodpovídají

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 a tobě preju samozřejmě to samé, aby jsme společne našly dvě //

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina to jaa doufam ,ze najdeme !!taky si to preju uplne nejvic ..i kdyz mame dalsi pokusy jeste ..tak bych si to fakt prala aby to vyslo napoprve ..a tobe taaky !!

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 já mrazacky nemám, musela bych potreti cele od znova

slunecnice_87
25. kvě 2021

@luuc5
@marselina
Holky já Vás tak myslím aby Vám to dopadlo. Pokud bych se měla.podepsat pod to že žena co podstoupí IVF je statečná tak to udělám. Toto si holky,co otehotni přirozené nedovedou představit. 🍀

marselina
25. kvě 2021

@slunecnice_87 já otěhotněla 2x přirozene tak vím jaké to je

Strana
z6