icon

IVF FN olomouc. Je někdo před?

luuc5
20. dub 2021

Ahoj holky je tady nekdo pred ivf?Me ceka zitra odber a uz mam docela nervy ..jak to dopadne 🤭

Strana
z6
luuc5
autor
25. kvě 2021

@slunecnice_87 ty ses hodnaa !!ja taky jednou prirozene ..ale ted uz to jinak neslo ..

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina ahaa😔tak to se ted povest musii !!

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 budeme verit💗🍀

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina 💜☘️Budemee

marselina
25. kvě 2021

@luuc5 nedalo mi to tak jsem udělala taky test a ani ho... tak už na to fakt kašlu a počkám. Ono to nemá cenu falt testovat dřív

luuc5
autor
25. kvě 2021

@marselina nemaa to cenu ..ja porad verim ,ze se to tak brzo nemusi ukazat !!zkusim to v ten ctvrtek to je devatej den .

luuc5
autor
26. kvě 2021

@marselina
@marselina ahooj tak jak jsi na tom dnes 🌸😁ja se budu snazit neudelat test ..a mozna to vydrzim do zitrka 😂

marselina
26. kvě 2021

@luuc5 ahojkyyyy, no bolí mě prsa, ale je to stejná bolest jako mívám vždy před ms, tak začínám pomalu ztrácet nadeji.
Testovat nebudu, kašlu na to, vždycky mě to akorát zbytecne rozhodí .dnes jsem 6den, dnes se mě manzel ptal jak to vypadá, ptz ke mimo ČR.

marselina
26. kvě 2021

@luuc5 přemýšlím co budu dělat abych se zabavila, ale popravde na to ze jsem už měsíc a půl doma se mi nic nechce😂

luuc5
autor
26. kvě 2021

@marselina taky jsem doma ale pres rok uz 😂a nic se mi nechce ..dneska jdu s kamaradkou na kavu ..tak se dopoledne zabavim ..jenze jdu kolem lekarny 😂tak si koupim test na zitra ..vsechny jsem uz vyplacala 😂ja dnes osmej ..ale kdyz vcera nic dneska to asi cenu taky nema 🙄

marselina
26. kvě 2021

@luuc5 Luci , netestuj a vydrž. Pokud jsi měla třídenní embryjko je fakt brzo. Pockej aspoň ten 11-12den, ani to ti nemusi test nic ukázat až z krve stoupající hcg

luuc5
autor
26. kvě 2021

@marselina praave ze petidenni maam to uz by melo byt si mysliim 🤔

marselina
26. kvě 2021

@luuc5 snaz se vydržet, mne u prvního tehu vycházel negativní test do 4mesice a to už jsem věděla ze jsem těhotná

luuc5
autor
26. kvě 2021

@marselina to je teda dobryy 😳joo budu se snazit 😂

slunecnice_87
27. kvě 2021

@luuc5
@marselina
Děvčátka koťátka tak já byla včera na ultrazvuku. Už máme srdíčko ❤ ale mám hodně vody ve vajecnicich ještě po tom.odberu vajíček. A to je to proč mě bolí to břicho. Prý musím.pockat až se to samo vstřeba. Takže nebýt toho tak ani nevím že jsem těhotná. Moc na Vás myslím aby ti všechno dopadlo ❤

marselina
27. kvě 2021

@slunecnice_87 moc krásne zprávy po ranu, veliká gratulace💗ať mimisek krásne roste 🍀💗

luuc5
autor
27. kvě 2021

@slunecnice_87 jee tak to moc gratulujuu 💜💜at je vsechno v poradku hlaavne 🌸☘️

luuc5
autor
27. kvě 2021

@marselina aa jaa dnes devaty den a na testu nic ..takze uz ani nedoufam ..a to jsem si fakt myslela ,ze se to povede napoprve ..😕

marselina
27. kvě 2021

@luuc5 luciiii neházej flintu do žita.kdy mas mít ms?🍀

luuc5
autor
27. kvě 2021

@marselina za tri dny ..ale beru ten estrofem tak si myslim ,ze to pres to ani nedostanu ..ty jsi delala test ?

marselina
27. kvě 2021

@luuc5 já jsem netestovala, mam dnes týden od Et a bolí mě břicho jako když mam ms

luuc5
autor
27. kvě 2021

@marselina joo to je brzoo ..nebud jak ja 🙄taky me porad boli ..ale to je asi z tech prasku si myslim ..

marselina
27. kvě 2021

@luuc5 asi jooo ale nebudu testovat, byla bych pak smutna

luuc5
autor
27. kvě 2021

@marselina to je jasny ..taky jsem ..nechapu proc ..

marselina
27. kvě 2021

@luuc5 moc se tesime a chceme aby to vyšlo, každé zklamání boli

luuc5
autor
27. kvě 2021

@marselina mas pravdu ..😕

marselina
27. kvě 2021

@luuc5 posílám stesticko

luuc5
autor
28. kvě 2021

@marselina dekujiii💜☘️🌸

marselina
28. kvě 2021

@luuc5 tak jsem dnes testovala a bilo

luuc5
autor
28. kvě 2021

@marselina i jaa a bilo ..😕dnes jsem desatej den ..to uz si myslim ,ze by carka mela byt jasna 😕ty jsi dnes kolikatej ?

Strana
z6