IVF/ICSI v září 2014
Ahoj,
kdo ma stejne plany na zari?
U nas je to jiz 4 ICSI (manzel ma OAT III, ja podle vysledku v poradku) a pevne doufame, ze to konecne vyjde.
Dnes mi punktovali 15 folikulu, z toho 5 vajicek a 5 to "mozna" jeste dohoni.
Tak se pojdme podelit o zkusenosti a podporit se.
Krasny den,
Andys
Já tedy hážu trošku taky flintu do žita, po týdnu od KET, žádné příznaky, poznám, že jsme těhu, když cítím prsa a nic. Tak po 4 IUI, 2 IVF a 3 Ketech....smutná statistika a otěhu jen jednou po Ketu a to skončila zamlklinkou.
@zluva Uz nemusim protoze se mi rozjel menses jak blazen doprovazenej krecema, takhle silne sem to v zivote nemela, to je asi z tech leku, jak byla pekne narostla sliznice...no hruzzza, ale aspon vim, ze je konec a jsem v klidu. Zase sem teda rarita, neznam nikoho, komu by se spustil menses 9.den po ET a jeste kdyz beru utrogestan...
@eviks Mně se spustil taky tak po ET, došla jsme přesto na krev a vysadila utrogestan
@zluva
@zofielinda Jo tak to jsem holky rada, ze v tom nejsem sama, rikala sem si ze je to dost divne a hlavne uz mam za sebou 5 IUI a nikdy se mi to tak nestalo. Je to zklamani, ale bylo to prvni IVF a jeste ve studii, takze mame dalsi 4 pokusy pred sebou, tak jeste nejaka nadeje je. Chci dat 2 se svyma vajickama a pak kdyztak 2x darcovske kdyby se nepovedlo.
@eviks Po svatbě přeci přichází děti na svět, že? Takže šup šup do toho...
@zofielinda Původně jsme to plánovali až po svatbě, ale když mi na gyndě řekli, že bude problém, začali sme se snažit hned, akorát teda už rok a půl ani ŤUK. Ale jo, nějak to zvládneme, já bych se s tím asi i vyrovnala, ale ty lidi kolem mě nás do toho furt tlačej a rodiče vnoučata, to je na tom to nejhorší, odolat tlaku zvenčí.
@zluva moji rodiče ano, ale přítelovi ne, nechceme jim to říkat, protože přítelova ségra se snaží, je jí už 37, otěhotněla a potratila a teď to už půl roku rozebíraj, řekli to všem známým, neustále se o tom mluví a nechci dopadnout stejně, aby na mě každý už koukal skrz prsty, že jsem neschopná mít dítě. Je mi jí hrozně líto, protože pokaždé když se tam sejdeme tak se to probírá, gól byl minule, když řekli synovcům, že jejich tetě děťátko odumřelo. Vidim na švagrové, jak jí to strašně mrzí a přesně vim, jak se cítí. Oni to nemyslí zle, ale nezdá se mi nutné, aby každý jejich známý věděl o tom, že nám to nejde a pak se nás i cizí lidi ptali. Stačily mi reakce od "kamarádů" s některýma už jsem se přestala vídat po tom co nám řekli.
Tak to chapu, to je jasny, clovek je nerad stredem pozotnosti v tehle pripadech..
Holky, tak kdo měl jít dnes na krev? A výsledky? Já dnes byla - HCG 283 🙂.
@michaela28 Supér
@michaela28 Gratuluju! Parada.... Jak to u Tebe dal pokracuje? Musis jeste jednou na krev, nebo rovnou na ultrazvuk
ja se taky pomaloucku polehoucku pridavam - vcerejsi hcg bylo 767 😉
Kocky, drzim Vam vsem palecky. Hlavne klid. vim, jak lehce se to rika a jak hure se to plni. Ja jsem minule pondeli zacala spinit a orvala to, ze to zase nevyjde. Prestalo to a v utery se ukazal takovy "tlusty" duch na testu. Dodalo mi to zase nadeji, i kdyz strach prevazoval/ prevazuje. A vcera, pred krvi jsem videla prvni regulerni //. Ty nejkrasnejsi, samozrejme 😉
GOOD LUCK!
Gratulace Vam obemq k hcg 🙂 Ja si jeste pockam...
@andys na krev už nemusim až 13.10 na utz. Snad se nic nepokazí. Ty budeš určo dvojky 🙂 .

@eviks Ahoj, nevěš hlavu, právě před tímhle Tě doktor varoval 🙂
Ještě počkej do neděle a testni znovu.