IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
Holky a jste tady některá,která měla po transferu píchání jak kdyby ve spod?jsem 5 dní po transferu a od 3 dne mě občas popichava ve spod,nevím čím to může být,jestli je to způsobeno hormony, které beru nebo je něco špatně....neboli mě podbřišek,cítím se dobře,jen prostě občas mě jak kdyby jemně bodá dole a mám pocit,jak kdyby se mi tam něco roztahovalo....měla to některá prosím taky?nevím čemu to přisuzovat a mám z toho docela nervy.
@zuzicek2013 já se vždy řídím radou, že nemá cenu se pozorovat a snažit cokoliv analyzovat, protože všechno může znamenat cokoliv - uhnizďování, stres, hormony, reakci těla po opu... Určitě bych se tím neznepokojovala, jestli se cítíš dobře. Nebude to nic špatného. Může to být dobré znamení nebo cokoliv jiného, zjistíš to s jistotou stejně až třeba za pár dní z testu. Kdy plánuješ testovat?
Holky zajtra ma caka ET a mam teda riadne obavy 🙈 bolesti po OPU sice ustupili ale nafuknute brucho mi ostalo...drzte palce zajtra
@gamora držím palce, moc si to užij, až půjdeš domů s embrijkem a hezký si ho hýčkej 🥰. Jen poradím, ať ti určitě ještě udělají před ET utz kvůli volné vodě v břiše (měla jsi hodně folikulů, máš nafouklé břicho). Věřím, že to udělají automaticky.
@lenauska jak to u tebe vypadá? // Sílí? Dnes máš myslím krev, že? Držím všechny palce 🍀.
@zuzina8887 ráno som Bola na krev,zachvilku budem volat na výsledky. Testik dnes malinko silnější. Ale furt to není tak výrazne ako ta kontrolna carka
Tak holky, hodnota hcg je 140. Ale či to je ok alebo nie to neviem.
@lenauska bohužel netuším, jaké mají ty hodnoty HCG být, tak daleko jsem zatím nedošla, takže neporadím... Každopádně moc držím palce, ať se dál zvyšuje, testíky sílí, vypadá to na velmi dobré cestě 💪🍀. Jak máš podle CAR postupovat dál?
@zuzina8887 za 7-10dni od poz.testu (testovat mám teda ofiko až zajtra) a mám sa objednat na ultrazvuk k mojmu gynekologovi.
@lenauska tak zatím aspoň ty testy z moči.. má to kam sílit, tak z nich budeš mít alespoň zhruba přehled, že se tam něco děje. Mooooc držím palce 💫🍀. Můžu se zeptat, kolikátý je to pokus a s jakou diagnózou?
@zuzina8887 je to prvý pokus. Priatel má hodně špatný spermiogram, tak nás poslal gynekolog na ivf. U mna (ťuk ťuk ) vsetko v poriadku. Akurat mne bude teraz v květnu 39, takže je to na hraně ,neviem či sa případný KET(máme 4 zamrazene ) počítá do toho alebo nie . Inak Este jeden pokus v dubnu a potom už to nehradí poistovna.
@lenauska jako 1 pokus je brána stimulace ivf, opu a následné oplodnění vajíček. Další KETy jsou v rámci toho jednoho pokusu. Věřím, že je teď nebudeš potřebovat 😏.
@zuzina8887 takže to je Este stále k první pokusí, to je fajn. No snad nebude potřeba KET. Dufám 🙏
Tak holky je to tam...4 uz museli zamrazit, tie boli uz kvality HB a dalsie 4 vyzeraju dobre ale musi sa pockat do toho 6 dna, zvysok je bud horsia kvalita alebo sa uplne zastavili...ja som zatial spokojna, teraz uz len prezit tych 14 dni. Doktor ma varoval ze mi moze byt teraz zle, ale pokial som dosla po svojich a tvrdim ze mi je dobre tak to ohss nebude 😊
Holky, co jste po transferu, jak vám je? Kdy máte v plánu testovat? Já jsem ten netestovací typ, vždycky vydržím alespoň do 12.dne. Teď jsem si říkala, že zkusím vydržet až do krve 🤔 (pokud samozřejmě dřív nepřijde ms).
holky je mozny ze skoro tyden po opu mam furt citlivy vajecniky a nafoukly bricho? ne nejak extra ale sem tam zaboli

@tana1991 skus test za pár dní znova. Ked bude negativny, tak väcsinou Este ultrazvuk a pichaju vyvolavacku ,aby ms dorazila. Pokial teda nie je problém inde.