icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

lenauska
30. bře 2021

@tana1991 skus test za pár dní znova. Ked bude negativny, tak väcsinou Este ultrazvuk a pichaju vyvolavacku ,aby ms dorazila. Pokial teda nie je problém inde.

zuzicek2013
30. bře 2021

Holky a jste tady některá,která měla po transferu píchání jak kdyby ve spod?jsem 5 dní po transferu a od 3 dne mě občas popichava ve spod,nevím čím to může být,jestli je to způsobeno hormony, které beru nebo je něco špatně....neboli mě podbřišek,cítím se dobře,jen prostě občas mě jak kdyby jemně bodá dole a mám pocit,jak kdyby se mi tam něco roztahovalo....měla to některá prosím taky?nevím čemu to přisuzovat a mám z toho docela nervy.

zuzina8887
30. bře 2021

@zuzicek2013 já se vždy řídím radou, že nemá cenu se pozorovat a snažit cokoliv analyzovat, protože všechno může znamenat cokoliv - uhnizďování, stres, hormony, reakci těla po opu... Určitě bych se tím neznepokojovala, jestli se cítíš dobře. Nebude to nic špatného. Může to být dobré znamení nebo cokoliv jiného, zjistíš to s jistotou stejně až třeba za pár dní z testu. Kdy plánuješ testovat?

gamora
31. bře 2021

Holky zajtra ma caka ET a mam teda riadne obavy 🙈 bolesti po OPU sice ustupili ale nafuknute brucho mi ostalo...drzte palce zajtra

omajda88
31. bře 2021

@gamora a kolik z kolika se ti vyvinulo do blastocysty? držim palce🍀

gamora
31. bře 2021

@omajda88 dakujem...na 3 den kultivacie bolo z 15 oplodnenych 10 jednickovych, 3 take dvojkove a 2 pomalsie...tak zajtra uvidime kolko ich bude a dufam ze nieco bude

zuzina8887
31. bře 2021

@gamora držím palce, moc si to užij, až půjdeš domů s embrijkem a hezký si ho hýčkej 🥰. Jen poradím, ať ti určitě ještě udělají před ET utz kvůli volné vodě v břiše (měla jsi hodně folikulů, máš nafouklé břicho). Věřím, že to udělají automaticky.

lenauska
1. dub 2021

@gamora já mám nafuknute břicho Este teraz a to som 13 den po ET. Vela vody pít a jogurty a tvarohy. Držím palce ✊✊✊

zuzina8887
1. dub 2021

@lenauska jak to u tebe vypadá? // Sílí? Dnes máš myslím krev, že? Držím všechny palce 🍀.

lenauska
1. dub 2021

@zuzina8887 ráno som Bola na krev,zachvilku budem volat na výsledky. Testik dnes malinko silnější. Ale furt to není tak výrazne ako ta kontrolna carka

lenauska
1. dub 2021
lenauska
1. dub 2021

Tak holky, hodnota hcg je 140. Ale či to je ok alebo nie to neviem.

zuzina8887
1. dub 2021

@lenauska bohužel netuším, jaké mají ty hodnoty HCG být, tak daleko jsem zatím nedošla, takže neporadím... Každopádně moc držím palce, ať se dál zvyšuje, testíky sílí, vypadá to na velmi dobré cestě 💪🍀. Jak máš podle CAR postupovat dál?

gamora
1. dub 2021

@lenauska sestra mala na zaciatku 105...teraz je uz skoro v 20 tyzdni...takze urcite je to dobre znamenie, hlavne je aby to stupalo, cize je fajn o 3 dni znova urobit testy krvne...juj drzim palce 😘

lenauska
1. dub 2021

@zuzina8887 za 7-10dni od poz.testu (testovat mám teda ofiko až zajtra) a mám sa objednat na ultrazvuk k mojmu gynekologovi.

lenauska
1. dub 2021

@gamora dakujem. Snad to bude stupat. Sestřička nebola nejaká prijemna, vraj to Moze znamenat vsetko to hodnota. A ako ty? Držím palce ✊

zuzina8887
1. dub 2021

@lenauska tak zatím aspoň ty testy z moči.. má to kam sílit, tak z nich budeš mít alespoň zhruba přehled, že se tam něco děje. Mooooc držím palce 💫🍀. Můžu se zeptat, kolikátý je to pokus a s jakou diagnózou?

lenauska
1. dub 2021

@zuzina8887 je to prvý pokus. Priatel má hodně špatný spermiogram, tak nás poslal gynekolog na ivf. U mna (ťuk ťuk ) vsetko v poriadku. Akurat mne bude teraz v květnu 39, takže je to na hraně ,neviem či sa případný KET(máme 4 zamrazene ) počítá do toho alebo nie . Inak Este jeden pokus v dubnu a potom už to nehradí poistovna.

zuzina8887
1. dub 2021

@lenauska jako 1 pokus je brána stimulace ivf, opu a následné oplodnění vajíček. Další KETy jsou v rámci toho jednoho pokusu. Věřím, že je teď nebudeš potřebovat 😏.

gamora
1. dub 2021

@lenauska hlavne je ze tam neni 0...ja sa este len chystam...uvidime ako to dopadne, citim sa uz ozaj lepsie

lenauska
1. dub 2021

@gamora to je dobre že sa už cítíš lepšie 🙂 bude to ok,uvidíš 🙂

lenauska
1. dub 2021

@zuzina8887 takže to je Este stále k první pokusí, to je fajn. No snad nebude potřeba KET. Dufám 🙏

zizitap
autor
1. dub 2021

@gamora parada drzim moc palce a v dobrem zavidim! My mame v utery tel konzultaci a uvidime co dal

gamora
1. dub 2021

Tak holky je to tam...4 uz museli zamrazit, tie boli uz kvality HB a dalsie 4 vyzeraju dobre ale musi sa pockat do toho 6 dna, zvysok je bud horsia kvalita alebo sa uplne zastavili...ja som zatial spokojna, teraz uz len prezit tych 14 dni. Doktor ma varoval ze mi moze byt teraz zle, ale pokial som dosla po svojich a tvrdim ze mi je dobre tak to ohss nebude 😊

gamora
1. dub 2021

@zizitap dakujem velmi pekne...aj ja budem drzat palce🍀

lenauska
1. dub 2021

@gamora ✊✊✊🙏

omajda88
1. dub 2021

@gamora to je úplně super.mate jich hodně na zmrazení.ja čekám jestli z mých 5 vajíček že vceta vůbec něco bude 😉 nechali tě po et ležet? A nějaký režim ti dali nebo cokoli můžeš dělat..

gamora
1. dub 2021

@omajda88 tak to drzim silno palce nech ich je maximum...nechali ma polezat asi 10 az 15 minut..mam pit vela vody a hodne bielkovin (tak som si nakupila proteinove napoje) a par dni kludovy rezim..inak potom mozem fungovat normalne

zuzina8887
2. dub 2021

Holky, co jste po transferu, jak vám je? Kdy máte v plánu testovat? Já jsem ten netestovací typ, vždycky vydržím alespoň do 12.dne. Teď jsem si říkala, že zkusím vydržet až do krve 🤔 (pokud samozřejmě dřív nepřijde ms).

zizitap
autor
2. dub 2021

holky je mozny ze skoro tyden po opu mam furt citlivy vajecniky a nafoukly bricho? ne nejak extra ale sem tam zaboli

Strana