IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
Tak co nového holky? Dufam ze vsetko ok v rámci možností. Já mám dnes testik silnější Este to není úplně dálnice,ale čárka je silnější. Kamaratka pracuje na gynde a dnes přišla že ta Moja hodnota hcg je vraj 50:50 ,že sa vypytovala doktorov,že má být vyšší.... tak ma akurat naštvala a celý den mi to nejde prec z hlavy ☹️ dufám že vy ste na tom lepšie a myslíte pozitivně . 🙏
@lenauska sílí čárka, takže stoupá i HCG. To je důležité, je to na dobré cestě 💪. Zítra bude zase silnější 🍀.
U mě 4.den po KET, nic nepociťuji. Bohužel tentokrát musím říct, že jsem do toho nešla nijak moc pozitivně (narozdíl od minule, kdy jsem si ani nepřipouštěla, že by to neklaplo)... No jo, přeci jen transfer č.5, to už trochu člověka přejde nadšení 🙈. Teď spíš odevzdaně čekám, jak to dopadne. Trochu jsem si tohle naladění vyčítala, ale pak jsem si řekla, že se do toho nebudu tlačit. Minule mi ten optimismus stejně k ničemu nepomohl 🤷♀️😏.
@zuzina8887 to cakanie je dlhe a na nervy. Já som si už povedala že ako to dopadne tak to dopadne, člověk to aj tak neovplivni. Je lepsie být príjemne překvapený ako sklamany. To už máš toho dost za sebou. Aj tak držím palce ,už to musí konečně dopadnut 🙂
@zuzina8887 tak držím pěsti,a máš nějaké příznaky jiné než minule?já mám teď 3 KET a minule jsem tomu tak věřila a úplně mě to dostalo,že to neklaplo.ted bych tomu chtěla moc věřit,ale moc se bojím,teď jsem8 den a celý den ne bolí břicho jako na MS,takže trnu co bude....
@zuzicek2013 beru to dost podobně. A poslední nevydařený KET mě taky na několik týdnů rozsekal 🙄. Ráno mě taky poprvé trochu bolelo břicho jako na ms, pak to přešlo. Minule jsem ty ms bolesti měla skoro celou dobu, dokonce jsem 7.den špinila, ale hned to zase přešlo, takže už jsem věřila, že to bylo zavrtávání, ale na testu ani duch 🤷♀️. Jinak teď mě bolí prsa, ale podle nich to nepoznám, protože mě začalo bolet hned s prvním amalgenem už 5 dní před KETem... A ty ms bolesti můžou být i dobré znamení, tak musíme věřit 🙏.
@zuzina8887 ty příznaky jsou nevypočitatelné. Já měla u všech transferů od 3 dne takové píchání,ani ne v podbřišku, spíš ve spod a tlak dole,prvního KET navíc bolest v kříži a 9 den přišla MS, druhý KET zase bodání,bolest prsou,na testu bílo,bez sem vysadila léky.ted bodání ve spod,bolest prsou z boku a od 8 dne bolest podbřišku jako na MS,takže nevím no....u někoho jsou příznaky pozitivní a u někoho ne.... nejraději bych byla,aby mi nebylo nic a byla těhotná.
@zuzicek2013 kedy budeš testovat ?
Ahoj holky, jak se vám všem daří? Jaké máte pocity? Já jsem 7.den po KET a zatím se nic neděje. Sem tam pocit na ms, spíš na chvíli, pak odezní. Přeji, ať to všem rychle utíká 😎.
@zuzina8887 kdy budes testovat? Drzim palecky!
@zuzina8887 držím palce ✊✊✊ já mám zajtra napisat email do Pronatalu či bol test pozitivny, dnes som 16 den po ET . Sem tam bolesti na ms, chvilkové . Test pozitivny ,
ta testovacia ciarka sílí , ale stale nie je stále silná ako kontrolna. Uvidíme co krev v středu. Tak to by si mohla zachvilku testnut ✊
@lenauska jsou to nervy viď...verim ze ti to dobře dopadne! Já jdu zítra do pronatalu na 10.30 na et...ve stredu bylo opu,v pátek mi potvrdili 5 oplodnenych vajíček a od té doby nemám info.. ale tak snad když mám přijet,tak tam něco bude...tobe volali ještě ten den ráno info i embryich před transfetem?nebo jste měli pohovor až na místě?
@omajda88 držím palce. Volaju Este v ten den ked přídeš do Pronatalu. Mne tiez volali až Ked som Bola na ceste ze je tolko a tolko Este ke zmrazeni,či to chcem zamrazit a doplatit. Beru automaticky jedno na ET a dve na zamrazenie (aspoň mi to tak přišlo )a co je naviac tak sa pytaju pretože to musíš zaplatit zvlast. Kvoli tomu mi aj volali ,že máme styri na zmrazenie a či chcem tie dvě navíc nechat zamrazit. Tak ti určitě zavolaju.ja som malá termín na 11:30. Držím palce ✊🙏
@omajda88 to ne, len telefonem. Já som Bola na OPU v nedelu , v utorok zavolali kolko je embryí a potom až v den Ked som šla na transfer. Jedine že by si si zavolala a opytala sa ako to vyzera. Ale ak by tam nebolo nic tak by určitě dali vediet. Já som do piatku tiez nevěděla kolko embryí nakoniec ostalo a co bude nieco na zmrazenie.
@zizitap Řekla jsem si, že zkusím vydržet co nejdéle, ideálně až do testu z krve (pokud dřív nedorazí ms). Tak uvidíme, jestli to fakt vydržím. Testy mám doma, ale ruka mě zatím nesvrbí 😏.
@omajda88 držím zítra palce na ET ✊🥰.
@zuzina8887 ses dobrá že se držíš 😉 děkuju! Snad to klapne.. 🙂
@zuzina8887 to si dobra. ja minule testovala uz 5.den 🙈
@zizitap mně to testování nedělá dobře. Neuměla bych si říct, že tam asi ještě // není vidět a rovnou bych byla zklamaná...
@omajda88 drzim silno palce nech to dobre dopadne 😊
Ja sa zatial drzim s testovanim 🤣🙈..dnes 4 den po ET..bolesti mam len obcas mierne, nafuknute brucho uz menej...ziadne velke bolesti ako mi spominal doktor pred ET kvoli moznemu ohss sa nekonali...tak neviem ci je to dobre alebo zle...
@gamora to je dobře, že nemáš bolesti a ohss snad nehrozí 🙏. Kolik jste nakonec mrazili embryjek?
@zuzina8887 tie 4 co mi povedali v den ET a potom mi mali pisat mail ze kolko dalsich sa bude mrazit a nikto sa neozval...tak tam budem zajtra volat
@gamora 4 jsou krásný a cokoliv navíc bude hezkej bonus k tomu 🤩.
@zuzina8887 to chapu. je super ze to vydrzis!

@zuzina8887 ja sa citim dobre, okrem toho nafuknuteho brucha...a sama som zvedava ako dlho vydrzim netestovat...🤣