IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@zuzina8887 drzim pesti snad to vyjde🙏
@lenauska to se dobře čte 😏👌(... popravdě mě dost stresuje, když se občas někde dočtu, jak mají holky všechny možné příznaky hned den po transferu 🙈).
@zuzina8887 na příznaky nedej,já jsem každý transfer měla píchání ve spod,boleli mě prsa a nic z toho, raději bych neměla příznaky žádné,abych se nemusela tak pozorovat.... kolikátý den jsi a jak se cítíš?
@aaaadel a máš KET v nativu nebo stimulovaný?a sama sis test nedělala?
@zuzicek2013 ET stimulovaný ,dlouhý protokol. Dělala 5 den po ET test negativní....
@zuzina8887 příznaky neznamenají nic. A v naším případě to Moze být utroš,hormony to stimulacie.....Vela dievcat a zien je bezpriznakovych a sú těhotné....
Ahoj holky, s těmi příznaky máte pravdu - všechno může znamenat cokoliv, podle toho se nedá řídit. Já dnes 10.den od KET, pořád stejně - slabší ms bolesti občas, pak zmizí, bolavá prsa (ale jak jsem psala, začaly mě bolet z Amelgenu už před KETem). Takže spíš bych řekla, že se nic neděje a odevzdaně čekám na každý další den 🤷♀️.
@zuzina8887 vydrž prťka , vydrž 🍀✊🙏
@zuzina8887 a kdy máš v plánu test,?
@zuzicek2013 pořád odolávám a říkala jsem si, že vydržím do krve. Minule jsem si ho udělala den před krví, ať jsem připravená a akorát jsem se jim tam rozbrečela 🙈😄🤦♀️.
@zuzina8887 a kolikátý KET máš za sebou?
@zuzicek2013 tohle je 5.transfer 🙄... Nikdy ani duch 🤷♀️.
@zuzina8887 tak držím palce.
Ahojte, tak ja som dnes nevydrzala a testovala...8 den po et...aaa zazrak sa nekonal, na teste ani len naznak nejakeho takzvaneho ducha 😔 neviem co som cakala 😭 viem som blbka 🙄
@gamora ahoj, 8.den je brzo. Spousta holek má první náznak až 10. nebo 12.den. Vydrž, moc držím palce 🙏🍀.
Ja dneska byla v CARu, tak amh v poradku. PCOS hranicni s normalem, proto ty posledni 3 ovulace 💪 Napsali mi Clostilbegyt a doporucila Inofolic. Jakmile zacne ms, tak se domluvit na utz a tim padem pristi mesic jdeme do nativu. Ja se normalne tesim 🙈
@gamora Treba tam jeste sance bude, zatim to nevzdavej 🙏🙏🙏🙏 Zkus za 2 dny, budeme moc moc drzet palce. Me vkladali pri dceri 4denni a test jsem delala az 12ty den a mela jsem jen slabeho ducha. Myslim, ze kdybych test delala 9. den (to bych byla jako ty), ze bych mela taky ciste bily test.
Dakujem velmi pekne dievcata za podporu 🍀
Ahoj holky, jak se máte? Já dnes 12den od KET, ty ms bolesti včera dost zesílili, ale ms zatím nemám, tak to začíná být napínavé... 🤷♀️. Testovat nechci, bojím se a chci si nechat naději a pozitivní naladění do poslední chvíle 😄.

@gamora 6 nanukov? To je pekne 🙂, dufám,že nebude potreba ✊✊✊🍀