icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
1. kvě 2021

@zuzina8887 Obavy budou....cele tehotenstvi, pri porodu, sestinedeli, dalsich 18 let minimalne. Ale za kazdou obavu to stoji. Ja na tehotenstvi vzpominam s neskutecnou laskou 😊

veeev
1. kvě 2021

@lenauska Dekuji 🤗

zuzina8887
1. kvě 2021

@veeev tak to je super zpráva! Držím všechny palce, ať se hezky oplodní a za chvíli je u tebe 🙏🍀🥰.

lenauska
3. kvě 2021

@veeev držím palce 🙏🍀🙏🙂

veeev
3. kvě 2021

Holky, dekuju. Vcera to nevypadalo s embryjkem nijak dobre. Ale dneska to dohnalo a pry je takove, jake ma byt, osmibunecne 🥰 Tak jestli vse pujde jak ma, tak transfer zitra kolem poledne nebo pozitri rano 🙏🙏🙏🙏 Boze, at je to ten spravny bojovnik 🙏

lenauska
3. kvě 2021

@zuzina8887 neboj, vsetko bude ok. 😘🙂 Srdiecko už máme tiez, 12.5 na odběry , plus odběr na vrozené vývojové vady. Pokial budu výsledky ok tak potom nějaký ultrazvuk u spešl doktorky, tiez sa tam bude zistovat či nie si viditelné nějaké "vady". Platí sa sice 1000kc,ale oproti ceně ivf to už nie je nic. Tak dufám,že bude vsetko v poriadku.

zuzina8887
3. kvě 2021

@veeev moc myslím na tebe i na embryjko, vypadá to dobře, určitě se k tobě dostane 🙏🙏🙏. Dej vědět 🍀🥰.

@lenauska krása 🥰. Držím všechny palce 🤞🤞🤞😃🍀.

veeev
4. kvě 2021

@zuzina8887 Uf uf, embryjko se drzi, vypada krasne. Mohl byt transfer dnes (3. den) nebo zitra (4. den). Nakonec zitra, snad se bude embryjko do zitra krasne drzet 🙏 S dcerou byl transfer pred 2 lety taky na konci dubna (takze plus minus stejna doba) a taky 4. den. Tak to proste musi klapnout 🥰🥰🥰 Na CT davaji kazdy rano Panoramu a je tam zaber na Podoli (tam chodim do CARu), tak s malou a tatinkem mavame nasemu "Ferdovi" ❤

veeev
5. kvě 2021

Tak holky tfuj tfuj, embryjko mam u sebe. 4. den, zacinajici blastocysta, pry nadhera. Tak snad 🙏🙏🙏🙏

lenauska
5. kvě 2021

@veeev moc moc držím palce ✊✊🙏🍀

zuzina8887
5. kvě 2021

@veeev ahojky, dnes jsem na tebe myslela 🍀. Super zpráva, odpočívej a dávej vědět 🙏😀. Moc držím palce 🤞🥰.

veeev
5. kvě 2021

@lenauska Dekuju 🤗

veeev
5. kvě 2021

@zuzina8887 Jeee, dekuji 🥰 Desne si to uzivam. Ale odpocivat s 16 mesicnim rarachem moc nejde 🤣 No uvidime, tech nahod je tu spousta, tak treba 🙏 S malou byl taky transfer konec dubna, ted zacatek kvetna, po nativu, transfer 4. den, ve stejne nocni kosily, sama na pokoji, na stejne posteli 🙏🙈

veeev
5. kvě 2021

@lenauska
@zuzina8887 A co vy devcata, uzivate si to? 🥰

zizitap
autor
5. kvě 2021

@veeev tak to je gool 😀 tak to musi vyjit! drzim vse co mam! kdy budes testovat?

veeev
5. kvě 2021

@zizitap I doktorka s embryolozkama rikaly, ze embryo luxusni, ze tohle proste musi klapnout. Doktorka byla vtipna, ze je to tak perfektni, ze kdyz se nezadari, tak at se ani neukazuju 🤣 Rikala jsem ji, ze bych u ni byla velmi brzo 🤣🤣🤣 Ale tak snad se k vam pridam 🙏🙏

No a testovat bych chtela 12. den po transferu, jako s malou 🥰 Nekdy si pripadam uz jak totalni blazen, ale asi se chytam vseho moznyho 🙈

omajda88
6. kvě 2021

Ahoj děvčátka.dloho jsem tu nebyla.minuly měsíc jsem měla první neúspěšný et z údajně topovyho embryjka petidenniho .vse ideál a nic z toho ..no tak jsem si dala pauzicku od diskuzi ale už jsem zas zpátky v sedle 😉 dneska jsem 3. Den po ket.a už mě svrbi ruce..i když mi nic není,žádný priznaky,tak nevím no..
Pribyly nám tu nějaké nove tehulky? 🙂

zuzina8887
6. kvě 2021

@omajda88 vítej zpět 🙋‍♀️. Strašně moc držím palce 🍀. Já můžu potvrdit, že jsem taky žádné příznaky neměla. Jen bolest jako na ms, jednu chvíli dost silnou, čekala jsem, že to každou chvíli dostanu a pak nic 🤷‍♀️. Ale to bylo až tak 11.den, před tím nic. Drž se 🍀.

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Ahoj, tak vitej v klubu. Ja jsem 2. den po ET. Tak to budeme testovat skoro spolu 🥰 Ja ale chci pockat do 12. dne (jako kdysi s dcerou). Kdy budes testovat ty? Priznaky zadne az na to, ze me silene dneska boli hlava, ale to je z pocasi 🤪

omajda88
6. kvě 2021

@veeev jo to bude z počasí 🙂 mě dnes taky..np já určitě tak dlouho nevydržím.radabych vydržela fo pondělí.to budu 7 dni po transferu sestidenniho embryjka...

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Ty jo, sestidenni 👍 Ja mela jen 4denni. Takze vydrzim do dalsiho pondelka. Mozna pristi nedele, kdyz budu netrpeliva 🤣

omajda88
6. kvě 2021

@veeev no hele ale to není výhra.. mě došlo šestý den do fáze, co má být v pátém dni ;) bylo opožděné..tak uvidíme no.... seš dobrá že tak vydržíš netestovat. já když vidim jak holky mají pozitivní testy tak brzy, tak to děsně lákáá

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Nase vypadalo prvni den po oplodneni nic moc, ale pak se rozjelo a pry nadherny. Byla to morula, ale v poledne v den zavadeni mi embryolozka rikala, ze uz je to zacinajici blastocysta. Pry vsechno dokonaly, ze musim otehotnet. No to urcite. Kez by to bylo takhle snadny. Takze doufam, ale dneska na me padla nejaka krize. Co kdyz to nevyjde. Snad zitra bude lip 🙏 Ja chci testovat dyl, abych si event tu nadeji nechala co nejdyl. Ale samozrejme jsem zvedava jako blazen.

omajda88
6. kvě 2021

@veeev to máš teda první IVf první ET?
já jsem měla 5 zralých vajíček. 4. den všechny krásný morulky a pátý den mi volali, že jednoje hezká blasta, tu mi vložili a ty 4 zbylý že se moc nevyvíjejí a že je nechají do 6. dne.. no a dvě to dotáhli.. ted mi vložili to lepší a pokud to ted neklapne, tak tam mám ještě jedno zmražený trochu horší kvality😅
ty máš nějaké☃?

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 No, ja uz mam dceru, takze toho mam vic za sebou. Pred malou jsem absolvovala 2x IUI, 3x IVF (ke zmrazeni nikdy nic), pak 3x nativ a posledni 4. nativ byl s malou vitezny. Do toho jeste lazne teda byly. Ted je male necelych 16 mesicu. Mesic po porodu jsem dostala ms, takze jsme se snazili doma, to se zadny zazrak nekonal. Takze ted 1. nativ po porodu. Na klasicke IVF nechci jit, i kdyz mam jeste jeden pokus na pojistovnu, protoze at IVF nebo nativ, tak vysledek je stejny 1-2 vajicka. Tak aspon do sebe nemusim prat furt hormony. Mela jsem ted 3 folikuly, ale 1 prasknul pred odberem, 1 prazdny a 1 zavedeny 🙏🙏🙏🙏🙏 Uz si delam srandu, ze jsem v CARu inventar 🙈

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Snad ti ten jeden mrazacek zustane do zasoby a tenhle budd vitezny 🙏🙏🙏 Snazite se o prvni mimco?

omajda88
6. kvě 2021

@veeev tý jo..tak to toho máš opravdu hodně.. A malá je teda zasloužená.. Tak snad to brzy klapne..ano my první dítko.mam za sebou 2 iui a ten neúspěšný et a první ket...bylo by zo super..a ten 12 den při testu u malé si měla už dálnice nebo ducha?A kolikadenni embryjko?

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Uz jsme chteli dat papiry k adopci, v tu chvili mala prisla 🥰 Takze super. Mala byla take 4denni embryjko a 12. den po ET jsme mela jen ducha (posilam ten test s dcerou) 🙈 Proto se bojim testovat driv. Aby to nahodou nebyl Ovitrelle a ja se neradovala zbytecne nebo abych neplakala nezdarem a ono by bylo brzy.

Musime verit. Bohuzel nic vic nezmuzeme 🙏 A vy mate nejake problemy? Ja mam PCOS a pritel ma horsi spermiogram, takze vitezstvi na obou stranach 🙈

omajda88
6. kvě 2021

@veeev no tak to musela být obrovská radost,že zo vyšlo takhle na p9slednj chvilku.ja nam nepruchodny vejcovody..ale nemám třeba test na genetiku a imunologii tak doufám že zo není ještě nějaký další problém...
A teda testik fakt slabší...

veeev
6. kvě 2021

@omajda88 Byla. Ten spadlej kamen byl slyset urcite az na Morave 🤣🤣 Ale i ta adopce by byla fajn. Dulezity v tu chvili bylo dite. Jakkoliv. Uz k nam prisla totiz lehka beznadej. My nastesti imuno a genetika ok. Takze s malou prislo vysvobozeni, uleva. Ted to prozivam uplne stejne jako predtim, ale preci jen to vedomi, ze uz jedno dite mam mi desne pomaha.
A test byl slabej....proto se bojim testovat brzy. Ale tak pristi nedeli, to budu 11. den po et, to asi prubnu 🙏
Ty tvoje vejcovody....s tim se neda nic delat?

Strana