icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

omajda88
6. kvě 2021

@veeev mohla bych jít na laparoskopii, tam bybud zjistili, že se to dá spravit nebo ne a to by mi je vzali..no a pokud byh na to šla, tak pak se musí dodržet nějaký čas bez snažení, pak bych se začala snažit, zas iui a třeba zas ivf.. a já už nechci čekat, když to stejně muže pak dopadnout zas stejně...no tak ted zkusíme nějaké cykly ivf a pokud by se nezadařilo tak třeba tu laparku...

veeev
7. kvě 2021

@omajda88 Chapu....vsechny situace maj pro a proti. Ja bych taky mohla na drilling vajecniku, ale vzhledem k pritelovo spermiogramu je to stejne asi zbytecny. Tak se usetrit narkozy neni k zahozeni.

marcynkaaa
8. kvě 2021

Ahoj holky! Tak se k vám jdu zase přidat. Byla jsem někdy na začátku diskuze.
Máme za sebou 1IVF,odebrané 3 folikuly,ale pouze jedno vajíčko. Vloženo o pár dní později. A bohužel bez úspěchu. Teď měsíc pauza,navýšení Gonalu. A včera byla OPU,odebráno 8 a z toho 5 vajíček. Aktuálně oplodněné a zatím se jim daří. Uvidíme kdy přijde další info.
Plánovaný ET ve středu.🤍
Tak si tu jdu za vámi krátit čekání! 🙂
Pěknou sobotu 🤩

veeev
8. kvě 2021

@marcynkaaa Tak moc drzim palce. Ja mela et ted taky ve stredu, tak jen tyden od tebe. Snad ta streda bude pro nas dokonala 🙏🙏🙏

marcynkaaa
8. kvě 2021

@veeev Tak to držím všechny palce! Snad zafunguje nějaká 'magie' 🤩 Co jste zaváděli? Jedno? Jak staré? 🙃

marselina
8. kvě 2021

@europa00 mne bylo 40, druhy den užívám letrozol, od zítra picham menopur.ve středu utz kdy mi řeknou termín punkce, pak se uvidí. Minuly měsíc z 5oocytu pouze jedno nezralé 🥚 které se neoplodnilo😪

marselina
8. kvě 2021

@marcynkaaa nádherné zprávy, určitě vše Dobre dopadne❤️Drzim pesticky

veeev
8. kvě 2021

@marcynkaaa Jojo, jedno. Vic nebylo, protoze to bylo z nativu. A bylo 4denni, zacinajici blastocysta. Vsechno pry dokonale. Tak snad se nebudou plest 🙏

veeev
8. kvě 2021

@marselina Ach jo, to me mrzi ten minuly mesic. Ted to snad bude lepsi 🙏 Me doktorka doporucila pit inofolic, pry je to dobre na tvorbu vajicek. Nemuzu soudit, piju to tak 3 tydny. Ale tak clovek zkusi vsechno.

marcynkaaa
8. kvě 2021

@veeev To jsou samé skvělé zprávy! Kéž by ti to vyšlo! To by teprve bylo dokonalé 🤩🙃

marcynkaaa
8. kvě 2021

@marselina Děkuji moc. Oproti prvnímu cyklu IVF je to paráda! Nabíjí mě to aspoň pozitivní energii...zatím jsem ještě bolavá,tak aspoň tohle 🙂🙃

veeev
8. kvě 2021

@marcynkaaa Uvidime. Snad se zadari 🙏 Snad ti zustane vsech 5 embryi 👍 Kolik jich chcete zavadet?

lenauska
8. kvě 2021

@omajda88 tak to gratulujem a držím palceky ✊🍀🎉

lenauska
8. kvě 2021

@marcynkaaa držím palce 🙂✊🍀🙏

marcynkaaa
8. kvě 2021

@veeev Budeme zavádět zase jenom jedno. Zatím se drží všechny,jedno má asi menší zpoždění? Ale stále je hodnoceno jako vyhovující 🤩 tak uvidím co zítra. Snad jich zůstane co nejvíc...

marcynkaaa
8. kvě 2021

@lenauska Děkuji moc! 🤍😍

marselina
9. kvě 2021

@marcynkaaa teď to už vyjde, musí.

marcynkaaa
9. kvě 2021

@marselina Přesně tak! Už snad je ráda i na nás 🤩 Dnes teda ty vaječníky bolí. Doufala sem že už dnes i něco zvládnu. Po minulé OPU sem byla druhý den už schopná málem všeho...
Tak dnes asi ještě odpočinek.

marselina
10. kvě 2021

@marcynkaaa to jsi tak unavená a bolava po odběru vajicek ?mne vůbec noc nebolelo,ale bylo teda jenom jedno.
Holky takova blba otázka, když odeberou vajíčka oni oplodní všechny, jedno zavedou a zbyla oplodněná zamrazi?

lenauska
10. kvě 2021

@marselina zamrazia tolko kolko budeš chciet. Jedno zavedli, dvě zamrazili automaticky a potom sa pytali či chcem zamrazit este dalsie dvě.

marcynkaaa
10. kvě 2021

@marselina Jojo 🤭 ale dnes mi je líp. Už docela zvládám ...mám doma ještě jednoho raubire tak ten mě nenechá ani sednout.
Minule to bylo druhý den v pohodě. A to mi brali 3. Ale teď mě to nějak nesedlo všeobecně ten odběr ...

marselina
10. kvě 2021

@marcynkaaa první ditko mas také z ivf? Já už dvě deti mam ale s manželem jsme se rozhodli pro treti společne (2 z prvního manželství)teď se nám už dva roky nedaří tak jsme si řekli o pomoc

marcynkaaa
10. kvě 2021

@marselina Není. První je přirozeně. V podstatě brzo se nám zadařilo. Až teď co chceme druhé tak je to problém. Jelikož jsem věděla že to vypadá u nás špatně když synovi bylo půl roku,tak jsme se začali snažit dost brzo. Už je to tři roky skoro 🙈 začínali jsme postupně a teď jsme u IVF.
A můžu se zeptat kde u vás zjistili problém?
Mrzí mě že na další dítko musíte čekat tak dlouho...

veeev
10. kvě 2021

@omajda88 Ahoj, tak co, testovala jsi? 🙏🙏

veeev
10. kvě 2021

@marcynkaaa Jak se maji embryjka? 🤗🙏

marselina
10. kvě 2021

@marcynkaaa u nás žádný problém nezjistili. Mne je 40, manželovi 42, hormonální profil, stitna žláza a spermio vše v pořádku.
Jen manzel pracuje v zahraničí a proste se nám asi nedaří se vejít do plodnych dnů.hned nám lékař řekl ze plánovaný styk nebo inseminace je u nás zvytecna, ze pokud chceme tak hned ivf

veeev
10. kvě 2021

@marselina Zalezi na tobe, ale samozrejme mrazi, pokud chces. Me v CARu davali pred OPU i vyplnit papir, zda chci mrazit po jednom nebo dvou. To ze nebylo nikdy co mrazit je vec druha 🙈

veeev
10. kvě 2021

@marselina To ti rekl.asi doktor kvuli veku ne? Protoze kdyz mate vsechna vysetreni ok? 🤷‍♀️

omajda88
10. kvě 2021

@veeev ještě neee..bojim...

marselina
10. kvě 2021

@veeev manzel bývá doma jen o víkendech a někdy jen 1x14dni, což dost komplikuje a snižuje šanci na tehu.

Strana