IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@veeev Ahoja! No...docela dobré. Doufám že ty nejhorší dny mají za sebou? Aktuálně jsou 4 vyhovující. Tak doufám! Doufám že zůstanou všechny čtyři. Jedno už je nejspíš ze hry. Pomalu se zastavuje od začátku.
Ve středu si pro jedno jdu 🤗 hurá
@marcynkaaa No tak to jsou super zpravy 🙏🙏 Budu moc drzet palce. My ve stredu oslavime tyden od vlozeni. Kurna ale ten cas se od vlozeni tak vlece 🙈
@marselina To je docela radikální přístup. Pokud to vypadá jen na to že se bohužel doma nesejdete. Ale chápu že asi není na co čekat 🙂
Ale vždy mě to překvapí. Když ani na jedné straně není žádný viditelný problém a i tak to nejde a nejde. A že takových lidí znám víc 🤔
@marcynkaaa Takovych lidi znam taky spoustu. S kamaradkou se dokonce pritel po x letech rozesel, ze uz CAR nedava a chce deti. Oba zdravi. Des bes. On uz ceka druhe dite s jinou a rozesli se pred 2 lety cca 🙈
@marcynkaaa presne jak píšeš není na co čekat, při první stimulaci mě šetřil injekcemi a taky z toho bylo prd.Teď mi jich dal víc plus vyšší dávky femary tak uvidíme, zítra jdu na utz kolik váčku tam bude.
@veeev To je naprosto příšerný! To musí být fakt síla. Prostě někteří lidi dohromady nefungují a kdo ví proč. Je to zapeklité. Achjo 🤔
@marselina Mě taky u prvního IVF šetřili,ale to proto že mám PCOS,tak nechtěli abych reagovala přehnaně. A teď přidali a lepší 🤗
Tak určitě zítra dej vědět jak jsi dopadla a kolik jich tam je. Držím palce!
Já jdu zítra konečně pro emryo. Jupí. Dnes nemám žádné info o tom jak se jim daří. Tak snad budu zítra příjemně překvapená
@marcynkaaa určitě je embryjko v dokonale formě a bude z nej casem krásne miminko.Drzim moc pesticky ❤️
@marcynkaaa Myslim na tebe, at se embryjko krasne zabydluje 🥰
@omajda88 vypadá to krásně, moc držím palce, ať sílí 🍀👏🤞. Kolikátý jsi den po transferu?
@zuzina8887 8.den..uvidime jak to bude dal
@marselina Děkuji moc! Už se na zítřek těším 🤗🤩
@veeev Děkuji. Zítra ho potkám tak mu to ráda vyřídím 🤣🙂
@marcynkaaa Vyrid.....musi poslouchat od mala 🤣

@omajda88 Rozumim. Ja budu testovat za tyden a kazdy den se klepu jak ratlik a furt myslim na to, kde me pichne, co to znamena a jestli to vyslo 🙈