icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
10. kvě 2021

@omajda88 Rozumim. Ja budu testovat za tyden a kazdy den se klepu jak ratlik a furt myslim na to, kde me pichne, co to znamena a jestli to vyslo 🙈

veeev
10. kvě 2021

@marselina To je na prd no 😔 Tak snad se zadari rychle a klapne to, kdyz jste oba ok 🙏🙏🙏

marcynkaaa
10. kvě 2021

@veeev Ahoja! No...docela dobré. Doufám že ty nejhorší dny mají za sebou? Aktuálně jsou 4 vyhovující. Tak doufám! Doufám že zůstanou všechny čtyři. Jedno už je nejspíš ze hry. Pomalu se zastavuje od začátku.
Ve středu si pro jedno jdu 🤗 hurá

veeev
10. kvě 2021

@marcynkaaa No tak to jsou super zpravy 🙏🙏 Budu moc drzet palce. My ve stredu oslavime tyden od vlozeni. Kurna ale ten cas se od vlozeni tak vlece 🙈

marcynkaaa
10. kvě 2021

@marselina To je docela radikální přístup. Pokud to vypadá jen na to že se bohužel doma nesejdete. Ale chápu že asi není na co čekat 🙂
Ale vždy mě to překvapí. Když ani na jedné straně není žádný viditelný problém a i tak to nejde a nejde. A že takových lidí znám víc 🤔

omajda88
10. kvě 2021

@veeev možná to zítra testnu...

veeev
10. kvě 2021

@omajda88 Moc na tebe myslim a drzim vse co mam 🙏✊

omajda88
11. kvě 2021

@veeev děkuju. vypadá to, že se něco rýsuje... tak snad to i vydrží....🙏

veeev
11. kvě 2021

@omajda88 Jooooo 😍😍😍🥳🥳🥳🍀🍀🍀 To jsou super zpravy 👍

veeev
11. kvě 2021

@marcynkaaa Takovych lidi znam taky spoustu. S kamaradkou se dokonce pritel po x letech rozesel, ze uz CAR nedava a chce deti. Oba zdravi. Des bes. On uz ceka druhe dite s jinou a rozesli se pred 2 lety cca 🙈

marselina
11. kvě 2021

@marcynkaaa presne jak píšeš není na co čekat, při první stimulaci mě šetřil injekcemi a taky z toho bylo prd.Teď mi jich dal víc plus vyšší dávky femary tak uvidíme, zítra jdu na utz kolik váčku tam bude.

marcynkaaa
11. kvě 2021

@veeev To je naprosto příšerný! To musí být fakt síla. Prostě někteří lidi dohromady nefungují a kdo ví proč. Je to zapeklité. Achjo 🤔

marcynkaaa
11. kvě 2021

@marselina Mě taky u prvního IVF šetřili,ale to proto že mám PCOS,tak nechtěli abych reagovala přehnaně. A teď přidali a lepší 🤗
Tak určitě zítra dej vědět jak jsi dopadla a kolik jich tam je. Držím palce!
Já jdu zítra konečně pro emryo. Jupí. Dnes nemám žádné info o tom jak se jim daří. Tak snad budu zítra příjemně překvapená

marselina
11. kvě 2021

@marcynkaaa určitě je embryjko v dokonale formě a bude z nej casem krásne miminko.Drzim moc pesticky ❤️

veeev
11. kvě 2021

@marcynkaaa Myslim na tebe, at se embryjko krasne zabydluje 🥰

omajda88
11. kvě 2021

@veeev uvidíme no..zatim takhle..tak snad nedojde ms..

veeev
11. kvě 2021

@omajda88 No to je super carka 🥰 To ani neni, ze se neco rysuje nebo duch, to je regulerni miminko 🙏🙏🙏 Ja mam takovou radost. Ale ted se bojim o to vic testovat 🙈 Ja chci testnout v nedeli nebo v pondeli 🙈

omajda88
11. kvě 2021

@veeev ještě furt se hrozně bojím biochemka..no musím věřit.. dekuju

veeev
11. kvě 2021

@omajda88 A ty uz jsi byla nekdy tehotna? Jako s biochemkem? Ja prave nikdy pred dcerou. A po male jsem pri domacim snazeni taky nic neobjevila a ted teda z CARu cekam. Jsou to nervy. Ale ja verim, ze kdyz se ta carka ukazala uz ted takhle hezky, ze to bude dobry 🙏

omajda88
11. kvě 2021

@veeev Nene nikdy ani čárka...

veeev
11. kvě 2021

@omajda88 No tak vidis, to bude v pohode 👍

gamora
11. kvě 2021

@omajda88 wau tak to je krasne 😊 drzim silno palce nech to silnie...a sla si Ket v native? Ako si nakoniec vyriesila to embrioglue, dala si sa na to?

omajda88
11. kvě 2021

@gamora děkuju.ano v nativu.jen jsem si pichala ovitrelle a teď beru utrogestan..jinak embryoglue nakonec nebylo.

zuzina8887
11. kvě 2021

@omajda88 vypadá to krásně, moc držím palce, ať sílí 🍀👏🤞. Kolikátý jsi den po transferu?

omajda88
11. kvě 2021

@zuzina8887 8.den..uvidime jak to bude dal

marcynkaaa
11. kvě 2021

@marselina Děkuji moc! Už se na zítřek těším 🤗🤩

marcynkaaa
11. kvě 2021

@veeev Děkuji. Zítra ho potkám tak mu to ráda vyřídím 🤣🙂

veeev
11. kvě 2021

@marcynkaaa Vyrid.....musi poslouchat od mala 🤣

gamora
12. kvě 2021

@omajda88 taky som sa rozhodla ze lepidlo tento krat nebudeme davat...a ktory den cyklu si bola na KET...ja sa chystam tento cyklus, zatial cakam na ms

omajda88
12. kvě 2021

@gamora já jsem si to na poslední chvíli rozmyslela že bych chtěla ale prý se musí hlásit aspoň den předem.takze nic a ptala jsem se na asist hatching a to mi říkala že ta blastocysta už krásné hatchuje sama..což jsem i viděla při zavádění...A byla jsem 19 dc

Strana