icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
16. kvě 2021

@zuzina8887 Dekuju, jsi zlata 😘 Boli to, desne moc. Ale mam tu malou, ta je nejvic. Ale snahu o sourozence nevzdam. Jen si ted dam aspon 1 mesic zase klid. Mala je z 9 pokusu, z toho z 5. transferu. Tak snad to ted nebude tak dlouhy 🙏🙏

marcynkaaa
16. kvě 2021

@veeev Zlatíčko! To mě tak strašné mrzí! Strašně moc jsem na tebe myslela a držela všechny palce dál! Budeš zkoušet další testy? Třeba v úterý? Nebo v tu středu? 🥺
Mrzí mě to. Vím jak se cítíš. Mám tohle taky za sebou.
Teď se určitě soustred sama na sebe a na tu malou kočičku co máš doma.
Posílám velké obejmutí! Piš pořád dál. Jsem tu pro tebe i ostatní holky jsou 🤗😘😘

zizitap
autor
16. kvě 2021

@veeev ach jo to me strasne mrzi, drz se

veeev
16. kvě 2021

@marcynkaaa Dekuju moc 😘 Jste vazne skvele holky. Je tu uzasna podpora. Clovek se na tohle proste nedokaze pripravit.

Jako je to silena pomoc mit uz doma dite. A ona jako by to citila a je dneska uplne k sezrani ❤ Nasly jsme si i ctyrlistek na zahrade, tak pro stesti na dalsi pokusy.

Dalsi test zkusim v utery, jestli to do te doby nedostanu. Jako podbrisek boli porad a nevolno mi je taky. Ale to muze byt k Utrogestanu a nervum. Nemyslim si, ze by se konal zazrak v podobe // na testu. Takze pak jeste na krev do CARu, proste to vyzadujou a pak se vrhnu zase na beh, naplanovala jsem si dat do kupy zahradu, umyt okna a tak 😂

Ty hlavne mysli na sebe, ja vybrala to negativni, ty ted budes mit pozitivni zpravy ❤

veeev
16. kvě 2021

@zizitap Dekuju moc 😘 Co ty vubec, jak to s tebou vypada?

veeev
16. kvě 2021

@zuzina8887 A co ty? Uz mate po kontrolach, srdicko bije jak zvon? 🥰

veeev
16. kvě 2021

@marselina A co vubec ty? Probehlo opu? Doufam, ze mas pozitivni zpravy 🙏🙏🙏

marselina
16. kvě 2021

@veeev holky já 6vacku tak uvidíme.opu zítra, dnes nalezeny 4🍀tak snad bude i stesticko tady. Posílám každé z vás jeden 🍀

gamora
16. kvě 2021

@veeev ach to mi je luto 😔
Inak ja som bola nutena odlozit KET na neurcito 😭 Kontrolna imunologia dopadla zle, Medrol nezabral na NK bunky a preto mi v centre zatial neodporucaju dalsi transfer, ze to bude zbytocne...v pondelok mi maju zaslat kontakt na imunologiu v Prahe kde sa mam objednat...vobec neviem co ma caka, ako dlho to bude trvat a kedy sa dockam vytuzeneho konca. Je to miestami dost na hlavu 😔

marcynkaaa
16. kvě 2021

@marselina Krásná čísla! Držím všechny palce a hlavně ať máš rychlou rekonvalescenci ! 👍🥰

marselina
16. kvě 2021

@marcynkaaa po minulém opu mi vůbec nic nebylo

marcynkaaa
16. kvě 2021

@veeev To já mám ještě dlouhou cestu před sebou. Ale jsi skvělá! Držíš se úžasně. Pořádně obejmi tu svoji krásku doma 😍 bude líp. Tvůj čas taky přijde. Někde na tebe čeká. Až se bude moct u tebe zabydlet. Bude lip! Jsi statečná.

Pokusím se být co nejpozitivnějším do 26ho...ale tak dlouho to určitě nevydržím 🤔😋😅

marcynkaaa
16. kvě 2021

@marselina Tak to zní dobře. Já měla každou OPU úplně jinou zatím.
Dej pak vědět kolik jich nakonec bylo.

veeev
16. kvě 2021

@marselina No tak super. To je skvele. Moc na tebe myslim zitra. At se krasne oplodnuji embryjka a poradne drzi 🙏🍀❤

veeev
16. kvě 2021

@gamora To me desne mrzi. V Praze jdes do Iscaru? Driv tam byla na imunologii vyhlasena Malickova. Nevim, jestli je tam porad. Ja k ni chtela taky jit, ale pak jsem otehotnela s dcerou a rusila jsem termin. Snad te daji do kupy. Porad lepsi, kdyz to chteji vyresit, nez aby ti dali mrazacka a neklaplo to. At se mu u tebe pak libi 👍🥰

veeev
16. kvě 2021

@marcynkaaa Drzim se navenek prekvapive skvele. Uvnitr bych potrebovala bouchnout. Uz vidim, jak mi potvrdi negativni krev, ja pujdu behat a uprostred lesa se vybulim a bude zase dobre 🙈

Nekde tam miminko ceka na mas vsechny. Musime vydrzet a bojovat dokud to jde 🤟

marselina
16. kvě 2021

@veeev to mě strašně moc mrzí, nemůže být ještě šance ze se ukáže dalnice 😟

veeev
16. kvě 2021

@marselina Nemyslim si. Fakt bylo uplne snehobilo. I jsem ho jak pitoma sla po hodine vylovit z kose v nadeji. A nic. Jeste ve St udelam test pro jistotu, jestli to do te doby nedostanu. A pak jen ze zvyku do CARu na krev.

marcynkaaa
16. kvě 2021

@veeev Každá to ze sebe ventilujeme jinak. A ten tvůj způsob není tak špatný 🤗 já navenek už kvůli manželovi a tak působíme také víc klidně.
My ženský vydržíme sakra! 🤭👍

veeev
16. kvě 2021

@marcynkaaa Ja nechtela brecet pred malou. Tak jsem se drzela. Dneska jsem se vybulela ve sprse a je lip. Objednala jsem si nejaky hadry, pro malou jsme konecne objednali detske hriste. Jsem uz celkem v klidu 🙏 Uz to beru spis pozitivne, muzu makat na zahrade, behat, dat si vino 🤣🥰

marcynkaaa
16. kvě 2021

@veeev To je úplně ten nejlepší přístup co k tomu můžeš mít! Jasně,nejde být pozitivní pořád na 💯. Ale tohle je super cesta 🙃
A co jste pořídili za hřiště? Jen písek nebo i nějakou skluzavku a houpačky?

zuzina8887
16. kvě 2021

@veeev děkuji za optání, všechny kontroly zatím byly v pořádku 🙏. Modlíme se dál, ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀.

veeev
17. kvě 2021

@marcynkaaa Ja vim, dneska uz je mi celkem hej a tesim se, jak budu dalsi dny makat a tak 👍 Takze dobry 😊

A hriste jsme poridili komplet. Skluzavka, domecek, piskoviste a 2 houpacky v jednom 👍 Sice randal penez, ale v porovnani s jinejma levny 🤣

veeev
17. kvě 2021

@zuzina8887 Bude vse v poradku, neboj 🥰 Uzivej si to. Ja si furt ted zpetne prehravam porod, tehotenstvi a tak. Desne to leti a je to nadherny ❤ Clovek ale snadno zapomina a ja na tohle zapomenout nechci 🥰

marselina
17. kvě 2021

@veeev
@marcynkaaa Tak holky 3🥚, říkala paní doktorka ze jsou krásne zralá.zítra budu volat jak se zlatickum dari, pokud vše dopadne transfer čtvrtek nebo sobota.
Dnes jsem teda taky pekne bolava😪

veeev
17. kvě 2021

@marselina No tak to je paradni 🥰 Drzim moc palce, at vydrzi vsechny. Budou to urcite bojovnici ✊🍀❤ A ted uz bude jen a jen lip 🥰

marcynkaaa
17. kvě 2021

@veeev Tak to je úžasný! To si malá neskutečně užije až bude super počasí 👍😍 úplně vím jak by se tam vyřadil ten můj ďábel 😈 tady 🤣

Jsem ráda že se dnes cítíš líp. To je skvělé! Jen tak dál.

Já začínám být už trochu nervózní 🤭🤔

marcynkaaa
17. kvě 2021

@marselina To je úžasná zpráva! Určitě budou bojovat minimálně tak jako ty 🥰😘 Dávej vědět jak se jim tam daří.
Teď se záměr hlavně na sebe a svou rekonvalescenci. Tak jsi připravena si pro jedno za pár dní jít 😍 a můžeme čekat spolu....
Držím všechny palce co mám!

marselina
17. kvě 2021

@marcynkaaa holky moc dekuji.jsem cela nervózní a mam strach jako všechny z nás aby to dopadlo.
Nepreju si teď nic jiného. Před klinikou jsem rano našla 7🍀,dřív jsem nenasla ani prd, snad je to nejale znamení.

veeev
17. kvě 2021

@marcynkaaa Jojo, ona zboznuje houpacku. Takze se moc tesim. Jen chvili potrva, nez to prijde, pak natrit, smontovat. Aby to bylo jeste letos 🤣 Zahrada ji uz zacina lehce nudit, ted nas zachranujou kridy 🙈

Dneska se citim bajecne. Fakt jsem se s tim krasne srovnala. Az me to samotnou prekvapuje. S pritelem jsme si rikali, ze do budoucna bychom tam asi klidne soupli i 2 embrya, kdyby byly 🤣🙏 Tak treba bych se dockala mych vysnenych 3 deti. Ale mala taky byla ze 2 a ujala se jen ona. Buh vi, co si pro nas osud pripravil.

A ty nervozni nebud. Negativni zpravy jsem vybrala ja. U tebe to bude dobre 🥰

Strana