IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@veeev Křídy. To je taky kapitola 🤭🤣 ideálně pak vzít dítě a i s oblečením a vším hodit rovnou do vany 😅
Taky jsme si říkali že by byla fajn varianta dát dvě. Ale to riziko že se obě dvě udrží. Nevím jestli bych byla takhle připravena na dvě 😅 kdyby se stalo tak jasně. Ale takhle cíleně.
Klobouk dolů před tebou!
Já si už začala i říkat kdy asi tak otestuji. Nevím jestli by tam mohlo být něco vidět třeba o víkendu. Nevím.
Ale stejně ještě musím koupit nějaký ten test. Zatím jsem se nikam ještě nedostala
@marselina Určitě to bylo velmi dobré znamení. Přinese ti jen a jen štěstí! Doufám že se budeš brzo cítit fit ať může nějaký bojovník za tebou zpátky 😍😇
@marcynkaaa žádná mrcha nesmí už přijít 🙏🙏. Dnes jsem volala na kliniku, 2embryjka oplodněná,transfer čtvrtek odpoledne.
@marselina To je krásná zpráva! Čtvrtek už je za rohem! Jsou to bojovníci.
Jak se dnes cítíš? 🤗 Je ti lépe?
@marcynkaaa bříško porad poboliva ale včera bylo hůř,snad všechno Dobre dopadne.🙏🙏
Kdy se chystas testovat ?
@marselina To jsem ráda že se dáváš hezky dohromady! To je super. Do čtvrtka budeš připravena a jako nová určitě 😇🤗
Zatím vůbec nevím. Ještě doma nemám ani žádný test.
Oficiálně mám testovat 26ho. Ale nevím kdy by mohlo být už něco vidět? 🤔
@marcynkaaa Hele, i dcera byla ze dvou, chytila se jen ona. Takze uvidime. Jako co se stane nejhorsiho, misto 2 deti budou 3 🤣 Do baraku se vlezeme, uzivime to, takze v pohode. Na nervy kdyztak budu brat prasky 🤣🤣🤣🤣
@marcynkaaa To ale muze byt dobre znameni to bricho 🙏🙏🙏 Me s malou taky bolelo bricho jako na ms, porad jsem litala na zachod jestli jsem to uz nahodou nedostala. Ale me ty bolesti asi dela i Utros. Do ted ho beru, do potvrzeni z krve, a pokazde mi je zle od zaludku chvili po tom, co si ho zavedu a boli podbrisek 🙈
@veeev
@marcynkaaa holky mužu se zeptat taky vás po opu strašně bolelo bříško ? Nevím jak to popsat, jako by plna plynu a bříško bolavé jako po slepaku.
@marselina Ahoj. Břicho mě bolelo dostatečně. S každou OPU je ta rekonvalescence delší pro mě o den.
Jak se cítíš dnes? Lepší?
Piješ hodně vody? Jíš hodně bílkovin?
@veeev To já si zavádím Progesteron. Ráno a večer. Tak to může mít taky nějakou spojitost.
Kdo ví. Příští týden mi řekne asi nejvíc 🤣🤔 ještě týden do oficiálního testu
@veeev Haha. Na nervy kdyžtak prášky a alkohol už k obědu a bude to všechno dobrý 😅🤭😅
@marcynkaaa dnes už je to mnohem lepší. Piju hodně čaj, mam termofor na brisku a lezim
@marselina ahoj..mna bolelo brucho hodne po OPU..ja som mala nabeh na OHSS, mala som 20 odobratych folikulov...2 dni po OPU som sa v podstate nevedela sama postavit z postele, 3 den to zacalo pomaly prechadzat..inak hode vody, hodne bielkovin a mne dali este prasky, tusim dostinex
@veeev do Gennetu ma objednali..najblizsi termin o 2 mesiace 😔
@marcynkaaa No, ja mam Utrogestan. Radsi jedu porad. Ale zacina me pekne bolet bricho, tak myslim, ze mrcha dnes nebo zitra dorazi 🤪
@marcynkaaa Ty jo, tyden do testu. Ja bych mozna v nedeli uz test zkusila 🙈 Ale neponoukam. Myslim ale, ze uz by bylo neco videt 🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀
@veeev no. Už jenom týden. To je neskutečný. První dny jsem si myslela jak se to vleče 🤔 a teď? Máme s malým spoustu vyřizování a nabitý program. A najednou to jede 😅🤭
Tak aspoň že na sebe ta mrcha nenechá čekat 😋😇 když už musí přijít
@marselina Tak to je skvělý! Jen si dopřej odpočinek a relax u pěkného filmu a tak.
A tou vodou se klidně úplně prolivej....
Den ode dne bude líp! Drž se 😘

@marselina To je rozhodne znameni. Verim na to. U me teda nejak nevysly, ale neprestanu na ne verit. Ja v den testu nasla s malou u mas na zahrade 🍀. A to se taky nikdy nestalo. Uz ho mam v knizce na ususeni, pro stesti 🥰