icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

marselina
19. kvě 2021

@marcynkaaa odpocivam cely den, kluci jsou ve škole tak ze mam pohodu. Prece jen už i doma trosku pomůžou, jeden ma 15 a druhy 12😂 a nemusím litat ze mají hlad, žízeň a nevím co ještě

marselina
19. kvě 2021

@marcynkaaa
@veeev Holky zítra mě čeká ET , porad přemýšlím jestli zavést jedno nebo dvě které mame.
Tím ze jsem dřív otěhotněla přirozene nemám zkušenost s ET, co myslíte ?

veeev
19. kvě 2021

@marcynkaaa Bud rada, ze se to netahne a ze to tak leti. Pokud necitis nejake nutkani testovat, tak to nech bezet a otestuj az za tyden ❤

veeev
19. kvě 2021

@marselina Ty jo, takovy velky kluci. To ti pomahaj urcite krasne 😍 No hele, reknu ti to takhle, jak ja premyslim....nemit nic nebo mit dvojcata. Co je vic. Ja bych sla klidne do 2, kort kdyz jsou kluci takhle velky. Ja treba resim, kdy je vetsi sance. Jestli dat jedno, druhe zamrazit a spolehat, ze prezije rozmrazeni. A nebo dat 2. Kdyby nekdo umel odpovedet. Ale mala byla taky ze 2 embryi a zustala sama, uz na 1. utz tam byla samotna. Pokud mate ty moznosti....myslim co se tyce bydleni a financi, ja bych se 2 nebala ❤❤❤❤

marselina
19. kvě 2021

@veeev Dekuji. Hodně přemýšlím. Cele ivf si platíme a je to teda ranec.Mame domeček 3+1a chceme dělat podkroví. Manzel pracuje mimo ČR tak finančně bysme to zvládli.uvidím ještě co poradi zítra doktor, ale jsem hodně nalomena dat obe❤️

veeev
19. kvě 2021

@marselina To verim. My meli teda 3 IVF na pojistovnu, ale pak uz jsme jeli a jedeme nativni cykly a jeden je kolem 20 tis. Je to silenost. Ale co by clovek nevydrzel a nedal. Ja bych se fakt doktora zeptala, cemu dava vetsi nadeji. Jestli postupne po jednom nebo naraz obe. A rozhodla bych se byt tebou az na miste 🙏 Tezko radit no. My asi jeste tak 2 cykly zkusime davat po jednom (pokud by se zadarilo vic vajicek) a pak tam soupneme co pujde 🙈 My mame domecek 4+kk, takze podobne co vy. A sice bychom tu byli jak sardinky, ale ja to vnimam tak, ze cim vic deti, tim veselejsi domacnost ❤ Moc na tebe myslim, urcite dej hned vedet, az budes mit embryjko u sebe. Poradne ho opatruj, mazli a ono se zakousne a vydrzi 🙏😍😍😍

marselina
20. kvě 2021

@veeev Tak jsem volala na kliniku, jedno je 8 mi buněčné a druhé 6 ti buněčné. Už už ať je 13 h a mam aspoň jedno z těch dvou zlaticek u sebe

marcynkaaa
20. kvě 2021

@marselina vůbec se nevyznám co by bylo lepší. Jestli zavést jedno nebo dvě. Ale tak nějak mi přijde že když dáš dvě,je tam větší pravděpodobnost že se jedno ujme jako u @veeev
Zkus probrat dnes s doktorem?
Držím ti dnes palce! Ať to dopadne co nejlíp!

veeev
20. kvě 2021

@marselina Tak super. To jedou presne jak maji, to 6bunecne by myslim melo byt 8, ale ono se obcas trosku zpozdi, pak to dozene 🙏 Budou ti tedy zavadet 3. den, je to tak? Moc drzim pesticky, at se mu / jim u tebe libi 🍀🍀🍀🍀

veeev
20. kvě 2021

Ja uz to dostala. Uf, boli brisko. Jsem nemusela na tu krev ani jezdit 🙈 Mesic pauza, zkusime zazrak doma, ale kdyztak pak dalsi pokus 🙏

marselina
20. kvě 2021

@veeev mrzí mě ze to nevyšlo😢další pokus určitě vyjde, musi

veeev
20. kvě 2021

@marselina Jsi zlato 😘 Ale jsem s tim ted pekne srovnana. Uz se tesim, az si umyju okna, vrhnu se na zahradu, ta je zalostna, pujdu se probehnout. Takze se fakt na ten mesic klidu tesim, jen to pocasi by se mohlo umoudrit. A dalsi mesic trada......to by bylo, aby to neklaplo 🙏😊

veeev
20. kvě 2021

@marselina Tak uz mas miminko / miminka u sebe? ❤🍀

marselina
20. kvě 2021

@veeev tak se pan doktor rozhodl ze dáme obe co já na to. Tak mame dvě embryjka v brisku a doufám ze se jim bude u mě libit ❤️🍀

veeev
20. kvě 2021

@marselina No vidis, aspon to rozhodl trosku za tebe 😂 Tak se embryjka pekne zabydlete a moc nezlobte mamku 🥰🥰

marselina
20. kvě 2021

@veeev moc dekuji, nepřejí si nic jiného 💗🍀

marcynkaaa
20. kvě 2021

@marselina To je úžasný! 🤗😍 Doufám že se u tebe pořádně zavrtají a udělají si super pokojíček na další měsíce!

marcynkaaa
20. kvě 2021

Mě už se třese ruka na testování. Mám test doma. Dnes jsem ho přivezla 😅 budu ráda když vydržím do pondělí 🤔🤭

marselina
20. kvě 2021

@marcynkaaa moc v to doufám, dnes nález dalších 🍀to prece musí něco znamenat🙏🙏😘😘.
A jak se dari tobě??

marselina
20. kvě 2021

@marcynkaaa to te obdivuju, já bych nevydržela ❤️

marcynkaaa
20. kvě 2021

@marselina Já musím ofiko vydržet do středy. Ale doufám že v to pondělí něco pěkného uvidím 🤗😅 musím vydržet. Musím.
O víkendu testovat nebudu. Budu tu mít manžela a pokud to vyjde tak bych mu ráda připravila překvapení.
No já nějaké příznaky sem tam na sobě vidím. Ale všechno to může být ten progesteron co si zavádím 🤔 to je těžké.
Ale děkuji za optání!
Zatím se držím pozitivně. A věřím a doufám 😇

marselina
21. kvě 2021

@marcynkaaa
@veeev holky jak vám bylo po et? Cítili jste třeba trosku bolest vaječníku, pichani kolem pupku nebo v oblasti vaječníku ?

veeev
21. kvě 2021

@marselina To muze byt jeste k opu. Hlavne v klidu 😊 Me bylo po tydnu i zle od zaludku. Ale to muze byt i z prasku.

veeev
21. kvě 2021

@marcynkaaa Jsem zvedava, do kdy vydrzis. Hlavne nam zahlas, ze jdes testovat. At muzeme drzet palce 🥰 Ale vyjde to, uvidis. Ajake mas priznaky?

marselina
21. kvě 2021

@veeev
Tak uvidíme, myslím pozitivně a jsem asi magor ale já si s tema embryjkama povídám 😂😂taky jste to tam měly holky

veeev
21. kvě 2021

@marselina No jasne. My kazdymu embryjku rikame Ferda. Pritel me kazdy vecer pusinkoval na bricho a povidal Ferdovi, aby drzel a tak. Nekdy i pres den. A ja si porad hladila brisko a povidala mu 🙈

marselina
21. kvě 2021

@veeev uuuffff tak nejsem blázen😂😂😂

veeev
21. kvě 2021

@marselina Ani nahodou. Navic kazdej den jsem vzdycky zkoumala, jestli mi neroste bricho nebo prsa a tak. Proste psychous 😂 Ale to povidani je asi normalni. Dokonce kdyz jsem se zvedala, tak jsem si vzdycky po et to bricho instinktivne drzela 🙈 Navic od pritele jsem mela zakazano vysavat, myt koupelnu a stlat. Hezke dny to jsou vzdycky 😂🥰

marselina
21. kvě 2021

@veeev na sale při et zrovna hráli písničku cesta a pak voxela v naši ulici a já si taky hladila bříško a povídala jim😂

veeev
21. kvě 2021

@marselina Vam na sale hraje hudba? To je super 😊 U nas nic, ticho a jen doktorka vypravi, co prave dela. A sestra mi ukazuje na monitoru pod ultrazvukem, jak tam zavadeji to embryo a jak to zacne "svitit", kdyz ho tam daji 🥰

Strana