icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

marselina
21. kvě 2021

@veeev joo hrala tam hudba tak to bylo i příjemné.sestricka si se mnou povídala, doktor taky ale pak jsem sama ležela na sále 15 minut a hrala tam hudba😊💗na jednom monitoru mi ukázali embryjka a na druhem až byly zavedne, prý jsou to ty bile skvrny, no videla jsem houby😂

veeev
21. kvě 2021

@marselina Tak ja jsem slepa jak patrona na dalku, ale nastesti ten monitor je na sale fakt vedle me 😂 Nejhorsi to bylo na prvnim screeningu s dcerou. Monitor na stene prede mnou, ale fakt daleko. A povidal, co kde je. Pta se me, jestli to vidim. No velky kulovy. Jeden flek 🙈🙈🙈

marcynkaaa
22. kvě 2021

@marselina
@veev

Tak jsem teď vyšla ze záchodu. A na papíře růžový výtok. Nebo prostě růžové zašpinění.
Za chvíli odjíždíme a já mám nervy na dranc 🥺 chce se mi brečet...

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa všechno bude dobrý uvidis. Budu na tebe moc myslet a posílám milion 💗 a 🍀 aby jsi slyšela jen samé krásne zpravicky 🍀🍀🍀

marcynkaaa
22. kvě 2021

@marselina Tak bylo jedno růžové špinění. Teď do hněda. Bolí mě dost břicho. Tak já už nevím co to znamená 🥺 na nidaci je to sakra pozdě.
Ta středa je najednou tak daleko a tak negativně je vše naladěné

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa nemůže to spis souviset porad s uhnizdovanim miminka?delala sis už testik?

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa všechno bude v pořádku uvidis. Musíme verit a doufat.
Mne porad pobolivaji vaječníky a jsem děsně plynata ale to děla ten progesteron

marcynkaaa
22. kvě 2021

@marselina No ET jsem měla 12ho. To už je na nidaci dnes fakt pozdě.
Test jsem nedělala. Chci v pondělí.
Teď je úplný klid. Ale to břicho sakra cítím.
Zkusím zavolat do CARu,jestli třeba nenavysit progesteron. Něco. Nevím...
Ty tu rekonvalescenci máš tentokrát také takovou delší.
Však odpočívej co to jde! Ať ti je brzo lépe 😍

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa určitě nám dej pak vědět jak jsi dopadla 🍀🍀dnes nalezena hromádka 4a5listku🍀🍀🍀věřím ze nám všem přinesou štěstí

veeev
22. kvě 2021

@marcynkaaa Neboj, bude to dobre. Dokud neni jasne cervena krev, tak to nemusi nic znamenat 🙏🙏🙏 Verim, ze to je vlastne dobre znameni. Protoze nidace to asi neni, ale rika se, ze jak mimco roste do te sliznice, tak se muze objevit spineni. Nebo muze byt nejaky maly hematom. Hlavne se nestresuj, ver miminku. Bude to dobre. Pokud to nevydrzis, zkus udelat test. Budu se desne moc tesit na // 🥰🍀

veeev
22. kvě 2021

@marselina Wau, jsi hodna, ze se s nama rozdelis 🥰 Jak se citis? Snad uz nic neboli 🤗

marselina
22. kvě 2021

@veeev pocity mam smíšené ale nic mě neboli.Budu verit a doufat a modlit se aby nám to všem vyšlo.zaslouzime si to holky🍀🥰
A jak je tobě😇

marcynkaaa
22. kvě 2021

@marselina To je pořádná hromada! Jsou nádherné! Určitě přinesou všem spoustu štěstí!
Dám vědět. Určitě se budu ozývat 🙂😇

veeev
22. kvě 2021

@marselina Hlavne ze uz je dobre. Neboj, miminka drzej spolu a pekne se zakously 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀 Verim vam holky. A sobe verim taky, ale holt az pozdeji 🤗 Me je dobre. Fakt az prekvapive dobre. Muze za to ta moje mala rostanda v postylce. Ona je posledni dny absolutne dokonala. Kazdej den se rozplyvam, ze neni mozne, jak dokonala je. Takze jsem vlastne na to, ze to mam a pokus nevysel zapomnela lusknutim prstu. Ale ono to zase prijde a bude prevladat touha po dalsim miminku 😍

marcynkaaa
22. kvě 2021

@veeev Ty jsi tak hodná! Moc děkuji.
Bylo to dvakrát hodně svetlounce růžové. Pak trochu do hněda a konec. Břicho bolí stále. Někdy víc,někdy míň. S testem chci stále vydržet aspoň do pondělí.
Ale děkuji za nový pozitivní náhled! 🥰 Ten mi dnes už rozhodně chyběl. Děkuji moc!
Doufám že se s malou máte krásně!

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa já te s tím testem obdivuju já bych nevydržela tak dlouho. Mě občas pichne v podbrisku a dnes ze jsem byla ve městě u nás lékárnu nemáme jsem koupila tehu test, ukáže už prý 6dni před ms ale nechám to na později

marcynkaaa
22. kvě 2021

@marselina Po tom posledním potratu v srpnu mám vždy stejný strach se testovat.
Ze začátku se těším,nemůžu se dočkat. A pak mám strašný strach ten test udělat. Ty 3 roky se mnou dělají divy 😅🤔
Je fajn že ho máš doma nachystaný! Aspoň budeš připravena.
Kdy máš testovat oficiálně a do kdy to chceš vydržet? 🤗

marselina
22. kvě 2021

@marcynkaaa no mam testovat za 14dni rikal od vložení no ale nemyslím si ze to vydrzim tak dlouho.
Hlavně pokud bych měla nějaké příznaky asi zkusím dřív ale bez příznaků to mě asi lákat moc nebude, jak píšeš budu mít strach.

veeev
22. kvě 2021

@marcynkaaa Neboj, fakt tomu verim, ze to bude dobre. A pondeli je za dverma. Dneska sobota fuc, zitrek zvladnes a v pondeli uslysime to silene zuchnuti, jak ti spadne kamen ze srdce. Je to tezky, sileny napor na nervy. Nekdy si rikam, ze jsem blazen, ze tohle vsechno podstupuju. A pak jsou dny, ze si rikam, ze pro to maly miminko cokoliv. Musime vydrzet, zakousnout se, vsechno klapne ❤❤❤❤

veeev
22. kvě 2021

@marselina Radsi netestuj moc brzy. Clovek by mohl byt zbytecne zklamany, i kdyz to vyslo. Ja si radsi vzdycky rikala, ze vydrzim preventivne dyl. Aby tam proste neco bylo videt a ja nebyla zbytecne v nervech, ze to nevyslo a ono by to treba vyslo 🙈

marselina
22. kvě 2021

@veeev to mas pravdu💗

veeev
22. kvě 2021

@marselina Uzivej si toho vedomi, ze jsi tehotna ❤❤❤

marselina
23. kvě 2021

@marcynkaaa jak se dnes citis?💗🍀

marcynkaaa
23. kvě 2021

@marselina Ahoja! Děkuji za optání. Břicho mě bolí docela dost. Jak když by se měla menstruace co nevidět rozjet. Ale dnes jen něco málo hnědého. Omlouvám se za popis!!! Jinak nic.
Rozhodla jsem se že otestují zítra. To už bude asi jasné 🙂 jen jsem ztratila pozitivní náhled úplně ...úplně.

marselina
23. kvě 2021

@marcynkaaa neboj všechno bude určitě dobre Antigua najdeš na testiku //💗🍀

veeev
23. kvě 2021

@marcynkaaa Drzim palce na rukou i nohou, dej hned vedet. Ale bude to dobre, uvidis 🍀🙏❤

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina
@veeev

Tak bohužel holky negativní. Bělejší to být už nemůže.
Jak to nabihalo tak se udělala pěkná a zmizela.
Tak se jdu psychicky sbírat. A připravit na KET.

marselina
24. kvě 2021

@marcynkaaa to mě moc mrzí ach jooo😪😪😪začínám u sebe už taky pochybovat 😟

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina Určitě nepochybuj! Jsi tady z nás poslední aktuálně která čeká na ten malý zázrak. A určitě ti to vyjde! Vždyť kolik 🍀 jsi našla!
Neboj se bude to dobré!

marselina
24. kvě 2021

@marcynkaaa znervózňuje mě ze mi nic není, nic neboli.
U tebe mě to opravdu moc mrzí, věřila jsem ze to vyjde 😪🍀💗

Strana