IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@marcynkaaa mohla jsi hodit fotku😘bude volat na kliniku? Ohledně odběru krve na hcg?
U prvního tehu mi vycházel do skoro do 4 měsíce test negativní i když jsem už samo věděla ze jsem tehu.
Neztracej naději 🍀💗❤️
@marselina Nevím jak to bude či nebude vidět. Možná si to jen představuji?
Budu se objednávat na odběr. Chcou to vždy když se dělá ET. Cokoliv. Tak se asi pozvu na tu středu přímo?
@marcynkaaa když se zadivam tak tam maličkého ducha vidim🙏🙏🍀🍀🍀snad bude sílit.
@marselina Je to šedé. Je to riska dle mého...a vzhledem k tomu že jsem dostala 5ti denní a tak.
Nemyslím že by ti byla nějaká šance.
Ale děkuji že se mě snažíš uklidnit 😘
@marcynkaaa Neee 😪 Ja tomu fakt desne verila. A treba je jeste sance 🙏🙏🙏🙏 Ach jo...
@marcynkaaa No pockeeeeej 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Ja tam toho ducha taky vidim. Zitra bych asi netestovala, ale ve stredu jo. To uz budr urcite neco vic videt. Boze joooo, ja tomu verim 🍀
@veeev
@marcynkaaa Holkyyyyy dnes další 4🍀🍀🍀🍀
@veeev Já ti nevím vůbec. Myslím si že by už mělo být víc vidět něco. A stále si nejsem jistá že je to růžové.
Dneska zase stále spinim. Jen hnědá ale jo.
Volala sem si do Reprofitu. Tak mám přijít na krev už zítra místo středy. Tak to bude asi jasné už zítra.
Úplně cítím jak se ta MS chce rozjet ale ten progesteron ji drží.
Tak se to rozsekne zítra 😇
@marselina To je úžasné! To je úplně jasné znamení pro tebe ❤️ ti se tam určitě drží zuby nehty!
@marcynkaaa neztracej naději, jsme tady s tebou. A moc držíme pesticky.
Já vím, ze se mi to keca, normálně jsi mě úplně rozbrecela😪ale věřím ze to bude v pořádku.💗🍀😘
@marcynkaaa Tak zitra drzim vsechno co mam. Nadeje tam porad je. Ale rozumim. Je to na hovno udrzet mysl pozitivni. Ach jo.
@marselina
@marcynkaaa
Holky, moc na vas myslim. Musi to vyjit a taky to vyjde. A basta 🙏🙏🙏🙏 Ja si pockam na dalsi mesic a pridam se k vam. Snad 🙏🙏🙏🙏 Uz mi to snazeni zase nejak chybi. Tak ted tkmu dame mesic doma a pak to hned zase rozjedu 🍀❤
@veeev Já doufám že další měsíc zvládneme KET. Než odjedeme na dovolenou 🤔 máme dva sněhuláky. Tak snad jeden z nich bude náš šampion.
@marcynkaaa Treba to nebude potreba. Treba to bude dobre. Fakt bych ti to moc prala. Ale mit mrazacky je super 🙏 My jedeme na dovcu v srpnu, tak do te doby chci mit dalsi pokus za sebou a pokud se nezadari, tak i ocko na covid. At mam klid 🙏
@marcynkaaa Myslim na tebe ✊✊✊
@marcynkaaa taky se přidávám 🙏🙏🙏tfuj tfuj tfuj vše Dobre dopadne uvidis 🍀💗
@marcynkaaa to je regulerni duch to neni ryska 🙂 drzim pesti, kdy budes testovat?
@marcynkaaa teeeda já tak tu čárku vidim🍀😘určitě hcg poroste pekne nahoru. Drzim moc pesticky
@marselina Jenže napřed tam byla tahle čárka,no a pak už žádná. Kdyby to bylo aspoň naopak 🤔🙈 ale teď tam není vůbec ale vůbec nic.
Jsem zvědavá na tu krev.
Ale stále si myslím že tam nic nebude. Stále spinim a všechno.
No ještě hodinku a něco a budu si volat.
@marcynkaaa moc drzim pesticky, budeme tady netrpělivě čekat co ti řekli.mne to dnes nedalo, zkusila jsem test a prázdno😟
@marcynkaaa Ty jo, to me povez. No uz abys vedela tu krev. Tohle je fakt zahada. Ale proste porad je tam sance. A pokud byl duch na testu, tak tomu porad verim 🥰🙏

@marselina Ničeho se neboj. U prvního syna kromě vynechání menstruace mi taky nic nebylo! Bude dobře. Určitě jo.
Já teď šla ten test vyhodit a je tam duch 👻 ale myslím si že je šedý.
Už testovat nebudu. Protože pak chodím a hledám co bych tam vykoukala