icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina Ničeho se neboj. U prvního syna kromě vynechání menstruace mi taky nic nebylo! Bude dobře. Určitě jo.
Já teď šla ten test vyhodit a je tam duch 👻 ale myslím si že je šedý.
Už testovat nebudu. Protože pak chodím a hledám co bych tam vykoukala

marselina
24. kvě 2021

@marcynkaaa mohla jsi hodit fotku😘bude volat na kliniku? Ohledně odběru krve na hcg?
U prvního tehu mi vycházel do skoro do 4 měsíce test negativní i když jsem už samo věděla ze jsem tehu.
Neztracej naději 🍀💗❤️

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina Nevím jak to bude či nebude vidět. Možná si to jen představuji?
Budu se objednávat na odběr. Chcou to vždy když se dělá ET. Cokoliv. Tak se asi pozvu na tu středu přímo?

marselina
24. kvě 2021

@marcynkaaa když se zadivam tak tam maličkého ducha vidim🙏🙏🍀🍀🍀snad bude sílit.

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina Je to šedé. Je to riska dle mého...a vzhledem k tomu že jsem dostala 5ti denní a tak.
Nemyslím že by ti byla nějaká šance.
Ale děkuji že se mě snažíš uklidnit 😘

veeev
24. kvě 2021

@marcynkaaa Neee 😪 Ja tomu fakt desne verila. A treba je jeste sance 🙏🙏🙏🙏 Ach jo...

veeev
24. kvě 2021

@marselina Tobe to urcite vyjde. Cekaj na tebe 2 miminka ❤❤

veeev
24. kvě 2021

@marcynkaaa No pockeeeeej 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Ja tam toho ducha taky vidim. Zitra bych asi netestovala, ale ve stredu jo. To uz budr urcite neco vic videt. Boze joooo, ja tomu verim 🍀

marselina
24. kvě 2021

@veeev kez bys měla pravdu, já budu skromna a staci jedno ale za ty dvě bych byla taky neskutečne šťastná

marselina
24. kvě 2021

@veeev
@marcynkaaa Holkyyyyy dnes další 4🍀🍀🍀🍀

marcynkaaa
24. kvě 2021

@veeev Já ti nevím vůbec. Myslím si že by už mělo být víc vidět něco. A stále si nejsem jistá že je to růžové.
Dneska zase stále spinim. Jen hnědá ale jo.
Volala sem si do Reprofitu. Tak mám přijít na krev už zítra místo středy. Tak to bude asi jasné už zítra.
Úplně cítím jak se ta MS chce rozjet ale ten progesteron ji drží.
Tak se to rozsekne zítra 😇

marcynkaaa
24. kvě 2021

@marselina To je úžasné! To je úplně jasné znamení pro tebe ❤️ ti se tam určitě drží zuby nehty!

marselina
24. kvě 2021

@marcynkaaa neztracej naději, jsme tady s tebou. A moc držíme pesticky.
Já vím, ze se mi to keca, normálně jsi mě úplně rozbrecela😪ale věřím ze to bude v pořádku.💗🍀😘

veeev
24. kvě 2021

@marselina Bude to dobre. Uvidis 🙏🍀❤

veeev
24. kvě 2021

@marcynkaaa Tak zitra drzim vsechno co mam. Nadeje tam porad je. Ale rozumim. Je to na hovno udrzet mysl pozitivni. Ach jo.

veeev
24. kvě 2021

@marselina
@marcynkaaa
Holky, moc na vas myslim. Musi to vyjit a taky to vyjde. A basta 🙏🙏🙏🙏 Ja si pockam na dalsi mesic a pridam se k vam. Snad 🙏🙏🙏🙏 Uz mi to snazeni zase nejak chybi. Tak ted tkmu dame mesic doma a pak to hned zase rozjedu 🍀❤

marcynkaaa
24. kvě 2021

@veeev Já doufám že další měsíc zvládneme KET. Než odjedeme na dovolenou 🤔 máme dva sněhuláky. Tak snad jeden z nich bude náš šampion.

veeev
24. kvě 2021

@marcynkaaa Treba to nebude potreba. Treba to bude dobre. Fakt bych ti to moc prala. Ale mit mrazacky je super 🙏 My jedeme na dovcu v srpnu, tak do te doby chci mit dalsi pokus za sebou a pokud se nezadari, tak i ocko na covid. At mam klid 🙏

marselina
24. kvě 2021

@veeev ty mrazacky žádné nemas stejne jako já ze?😟

veeev
24. kvě 2021

@marselina Nemam. Ale my chodime na nativni cykly, takze nikdy se nestalo, ze by bylo vic jak 2 vajicka. A asi bychom je uz zavedli i ted, takze mrazacci proste nikdy nebudou.

veeev
25. kvě 2021

@marcynkaaa Myslim na tebe ✊✊✊

marselina
25. kvě 2021

@marcynkaaa taky se přidávám 🙏🙏🙏tfuj tfuj tfuj vše Dobre dopadne uvidis 🍀💗

zizitap
autor
25. kvě 2021

@marcynkaaa to je regulerni duch to neni ryska 🙂 drzim pesti, kdy budes testovat?

marselina
25. kvě 2021

@zizitap dnes měla jít na krev tak na ni moc myslíme💗

marcynkaaa
25. kvě 2021

@marselina
@veev
@zizitap
Ahoj holky,krásné úterý!
Tak odběr krve mám zasebou.
Hnědé špinění stále trvá 🤔🙈 břicho bolí méně.
Výsledky budu mít až po 16te. A žádný test jsem nedělala dnes. Jen ten jeden včera.
Uf teda.
S manželem jsme to včera probírali dost dlouho. Tak jsem zvědavá na dnešní den.

marcynkaaa
25. kvě 2021

No...tak jsem udělala test. Teď.
Objevila se druhá čárka a po pár chvílích zmizela. A na testu není nic. Ani duch. Nic prostě 🤔 ukážu vám schválně fotku ať se můžete divit se mnou.

marselina
25. kvě 2021

@marcynkaaa teeeda já tak tu čárku vidim🍀😘určitě hcg poroste pekne nahoru. Drzim moc pesticky

marcynkaaa
25. kvě 2021

@marselina Jenže napřed tam byla tahle čárka,no a pak už žádná. Kdyby to bylo aspoň naopak 🤔🙈 ale teď tam není vůbec ale vůbec nic.
Jsem zvědavá na tu krev.
Ale stále si myslím že tam nic nebude. Stále spinim a všechno.
No ještě hodinku a něco a budu si volat.

marselina
25. kvě 2021

@marcynkaaa moc drzim pesticky, budeme tady netrpělivě čekat co ti řekli.mne to dnes nedalo, zkusila jsem test a prázdno😟

veeev
25. kvě 2021

@marcynkaaa Ty jo, to me povez. No uz abys vedela tu krev. Tohle je fakt zahada. Ale proste porad je tam sance. A pokud byl duch na testu, tak tomu porad verim 🥰🙏

Strana