icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

omajda88
25. bře 2021

Já doufám že by mohly dorust i tý 3 menší no...bylo by to 6..uvidím v pondělí.. To budu 10 dc

europa00
25. bře 2021

@zizitap jj jestli mezi nimi nebude veliký rozdíl určitě dorostou nemusí být úplně velje aby vajíčko bylo schopné dozrát tak neboj

tana1991
25. bře 2021

Ahoj holky mohu se zeptat jak je to teď na IVF s cenami byla jsem před setí lety a zajímalo by mě jak zdražili či jsou ceny pořád stejný děkuji za odpověď

europa00
Autor odpověď smazal
zizitap
autor
25. bře 2021

Tak ja 4vlevo 3vpravo. Ty vpravo dorostly. Vlevo 22,18,16,14 vpravo 11,13 a 8. Opu v sobotu jinak by ten velkej mohl prasknout. A pak se uvidi jak se budou vyvijet embrya a dle toho genetika

zizitap
autor
25. bře 2021

@europa00 ja jsem taky stara. Letos mi bude 39. Davky me dr dal vysoky a fungovaly. Nevim proc tva dr ma potrebu te takhle shazovat. V dnesni dobe je tenhle vek beznej. Drzim pesti. Nehazej flintu do zita. Ver a vse pujde zni to jako klise ale pomaha to

gamora
25. bře 2021

@zizitap jeee tak to mame rovnako v sobotu...drzim palce...ja som ich prave uz vsetky mala okolo 18 az 19mm tak dufam ze do soboty vydrzia a neprasknu vsetky

europa00
Autor odpověď smazal
omajda88
25. bře 2021

@europa00 ty jo kašli na ní.. pro doktory jsme bohužel jen čísla a snižujeme jim věkem statistiku... místo aby tě podpořila, když vědí, jak je psychika důležitá, tě bude ještě zbytečně stresovat.. co s tím asi tak uděláš kolik ti je? roky si asi neubereš.. kdyby ti třeba řekla, že máš hodně kg, že bys měla zhubnout, tak je to nevhodný, ale aspon s tím mužeš něc dělat.. ale tohle je přes čáru... jinak fakt každej doktor jinej názor na ty dávky vid.. mě fakt dneska vykládal, že prostě čím mín rozvlní tu hormonální hladinu, tím se líp podaří získat kvalitní embrya a hlavně že je mnohem větší šance uchyení než při vysoké stimulaci.. tak pak čemu máš věřit vid...
a tobě teda říkala, že ještě mužou dorust? já právě myslela, že tohle už je finální a porostou jen tyhle no... a jsme a tom teda hodně podobně.. asi budeme mít i podobně časovaný opu vid 😉 kdy že máš další kontrolu, jestli jsem nepřehlídla?

@zizitap tak to je pěkná uroda, tak držim palce at ještě všechny dorostou a dozrají🙏 jinak já myslela, že právě tomu předčasnýmu prasknutí bráí injekce typu cetrotide, co se přidávají? že to praksnout nemuže...

@gamora držim palce holky v sobotu oběma!🍀 ty máš kolik foliku?

gamora
25. bře 2021

@omajda88 ja som v pondelok mala 14 folikulov a hned sme zacali pichat okrem bemfoly aj cetrotide, to bol 7 dc, potom v stredu mi uz nepovedala kolko..tak snad ich bude dostatok 🙈

omajda88
25. bře 2021

@gamora tak to je krásný!to máš proti nám dvojnasobek 😉 a fakt myslím že přes cetro to nepopraska..takze dneska vecir ovitrelle?

gamora
25. bře 2021

@omajda88 dakujem, tak som zvedava co v sobotu, ja som ich totiz mala 4 na lavo a 10 na pravo...aj sa bojim aj sa tesim 🙈 vsak vy ma tu chapete 😊 aano dnes vecer ovitrell

zizitap
autor
25. bře 2021

@gamora drzim pesti! Snad jich bude dostatek

zizitap
autor
25. bře 2021

@omajda88 mam ovitrele pichat dneska v pul 9 to je na dozrani vajicek co sem cetla a pak jeste nejakou tabletku myslim zitra vecer

europa00
25. bře 2021

@omajda88 ahoj nové už nenenarostou více jich nebude ale mám všechny ve stejné velikosti... Tak uvidíme ktere a kolik bude těch hlavních vhodných k odběru... Počítám že některé mohou zakrnet... Ale to se asi uvidí na ultra v sobotu... No o té kvalitě embrii jsem taky slyšela že když je hodně moc vajíček že většinou nemají všechny kvalitní embria... A já si právě nechtěla uplne rozhazet tělo hormony... Ale pravda že tak nizne dávky co nám se fakt nedávají... Tak snad to nebude úplně zbytečně.. Uvidime

zuzina8887
25. bře 2021

@europa00 mrzí mě, co ti ta doktorka řekla. Tím nikomu nepomůže... A jak říkáš, taky pomalu přecházím přes všechny neúspěchy z fráze doktorů "vy jste ještě mladá" do "no už je na čase"... (Ještě raději mám "no vy už máte u nás pěkně tlustou složku" 🙈). Jakoby za tím byla moje chyba, že jsem podcenila věk a začala "dobrovolně" pozdě. A jak píšeš, ikdyby to bylo dobrovolné (kvůli kariéře), no a co, byly to moje důvody, tak proč hned soudit...
Důležité je, že máš 5 folikulů, sliznici ok, držím palce dál, nenech si zkazit den 🍀😎☀️.

europa00
26. bře 2021

@zuzina8887 ahooj, naštěstí já si tyto věci nějak neberu...ale veřím že někdo s citlivější povahou to může vnímat opravdu špatně...kamaradka byla kdysi bylo ji tusím tkay 38 a ona už měla problémy nereagovala na stimulace atd...tak se s ní bavily pry hrozně že co čekala kdyz je tak stara uplne ji rozbreceli (centrum nevím) Tato doktorka byla jen přímá, řekla jak to prostě je a má pravdu, jen veřím, že spousty žen našeho věku na hormonech takové kecy slyšet nepotřebují .-) jj uvidíme kolik z nich jich poroste aby byly vhodne k odsáti...sam jsem zvedavá s tím nízkým hormonem no.

zizitap
autor
26. bře 2021

@europa00 presne... jako verim ze CR ma spoustu skbvelxch zdravotniku ale meli by se vic ucit etiku a empatii s clovekem. Spatny zpravy se daji rict slusne a jemne sby z toho dotycny nemel trauma

zizitap
autor
27. bře 2021

@gamora tak tfuj tfuj dneska. At jich je co nejvic dokonalejch!!!!ja uz vzhuru. Nejak sem nemohla dospat

omajda88
27. bře 2021

@zizitap držím palce holky!!dejte vědět!

zizitap
autor
27. bře 2021

@omajda88 ja tak 10min a jdu na sal. Uz predemnou 4holky. Sem posledni

omajda88
27. bře 2021

@zizitap takhle jsem byla minule taky v pronatalu 5. Pod narkozu..desny jak je odvážejí a ty nic viď.tak sevdrz.za chvíli bude s vědět

zizitap
autor
27. bře 2021

@omajda88 tak mam po. Mame 4vajicka nic moc ale aspon neco

europa00
27. bře 2021

@zizitap 4 vajíčka je super náhodou

gamora
27. bře 2021

@zizitap ahoooj tak ja uz taky po...mam ich 20...strasne moc...varovali ma pred hyperstimulacnou reakciou...tak mam teraz strach...citim sa ako by ma presiel parny valec...

omajda88
27. bře 2021

@gamora
@zizitap
Ty jo holky,koukám že 2 "exrremy"..jak vám Je?
@zizitap úplně chápu že tu to přijde malo..verik že budou kvalitní! Kolik to asi tý na jedny straně nestihli dorust vid.. nechápu proč je třeba ještě nenechali dorust..
@gamora takže ti naordinovali bílkoviny a tekutiny?ale et bude viď?nebo strasili,že by to nešlo? Původně ti říkali min foliku viď..

zizitap
autor
27. bře 2021

@gamora super pocet. Tak hodne pij. Premeruj se a pokud je to vic jak 5cm rozdil mezi ranem a vecerem tak radeji volej dr.

zizitap
autor
27. bře 2021

@omajda88 pac by zase nemusely vydrzet ty na druhe strane

omajda88
27. bře 2021

@zizitap jasný.. myslela jsem že to cetrotide podrží.tak odpocivej

zizitap
autor
27. bře 2021

Ted me volal primar a vsechny 4sou po ocisteni spatny. Jedno nezraly jedno parologicky a dve dalsi nevim

Strana