IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@omajda88 ano mam prijat viac bielkovin a tekutiny tak normalne...ale budem sa snazit co najviac, pocas stimulky som sa snazila vypit tak 3litre denne...na 1.utz ich bolo 14...ani som necalala ze este mozu narast dalsich 6...tak uvidime zajtra kolko sa ich podarilo oplodnit a ake budu kvalitne
@zizitap Chapu....ja se jim jednou sesypala i na sale pri nativu, kdyz to vypadalo na 3 vajicka a nebo zadne. Uz toho bylo nejak moc. Bulela jsem tam jak decko, totalne jsem se zalykala. Smysl to urcite ma. Jen vydrzet. Podari se 🙏 Asi uz jsi to tu psala, nevim, co vse mas za sebou. Ale ono urcite neco klapne.
@zizitap mrzí mě to, ale nevzdávej to. Pro mě byl třeba lepší dlouhý protokol na stimulaci (krátký protokol nalevo cysta, takže z te strany nic a napravo 6 folikulu, z toho 2 embria do 5.dne, ale KET i ET bez úspěchu). Dlouhý protokol už přes 20 folikulů, 5 embrii. Musí se hledat cesta a zkoušet, co na tebe jak zafunguje.
@zuzina8887 jak se lisi dlouhy od kratkyho prosim te?
Diky holky. Ja taky s tim nepocitala ze by se nepovedlo i jen opu. Po et chapu ze se to neuchyti ale ted🤷♀️ Nevim no myslim ze uz i vekem to byt muze... uvidim. Pristi tyden zkusim konzultaci aby nam dr rekl moznosti co by slo a neslo a pak se domluvime s manzelem co by bylo pro nas vhodny
Jak me po opu bylo dobre a nic nebolelo, ted vecer si uzivam. I pres ibalgin mam bricho jako buben. Jen pohnout se mi dela problem😞
@zizitap v dlouhém protokolu se začíná už v cyklu před ms a kombinují se trochu jiné hormony, trvá déle. Ale kdy/proč/jak se Dr. rozhodují, který použijí, to netuším 🤷♀️. U mě jsme to zkusili díky té cystě při krátkém protokolu...
@europa00 uplně chápu.. přítel je ze mě šílenej, jak o tom furt mluvim myslim a bojim se...když u toho chlapa, kde se furt nepozoruje, jestli ho někde něco nebolí, jak mu je a kdy si má píchnout injekci, je to prostě jednodušší.. tak super, že ti ještě něco našli" tak uvidiš v pondělí🙏🍀
já byla na kontrolev ten čtvrtek a jdu až zítra a taky si myslim, že mi už rovnou naplánují opu..v pátek jsem si začala píchat cetrotirde, ale ted mám samozřejmě starch, aby to i tak neprasklo.. v pondělí už si nemám ráno píchat gonal... jo a trochu mě děsí, že mi nic není.. čekala jsem hrozný stavy a nic... tak doufám, že tam něco bude..
@europa00 ta to já jsem asi neduvěřivá od přírody 😂 uplně chápu, jestli máš za sebou tak špatný zkušenosti, že to máš načtený.. ale MUDr to moc nemají rádi no, kd\ž se jim do toho kecá 😎 tak snad nám to dobře doroste a nepopraská a budou tam vajíčka.. ještě teda zítra musím projít já i přítel covid testama.. tak to zítra bude vzrůšo.. v kolik máš mudr..?
Tak holky...volali mi z centra a z 20 oocitov bolo 18 zrelych vajicok a z tych sa podarilo oplodnit 15...uvidime v utorok na treti den...inak ale ta bolest zaludka uz je miestami sialena...mna ani tak nebolia vajecniky ako zaludok...premeriavam brucho ci sa nezvacsuje ale zatial v pohode...uf je to hrozny zasah do tela, ako som si myslela ze je to v pohode lebo pri stimulke minimalne bolesti a teraz sa to prejavilo v plnej sile...ale co by sme neurobili pre nas sen 😍
@zuzina8887 aha, no uvidime, rikala sem si ze si na pristi tyden domluvim konzultaci a uvidime co je za moznosti. manzel ze bysme mohli zkusit prirozene tak sem mu vysvetlovala ze to asi uplne neklapne no... alle uvidime co dr.

@zizitap Jezis, to me hrozne mrzi 😪