icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

omajda88
28. bře 2021

@europa00 no on pucodně říkal středa nebo čtrvtek.. ale myslim, že už ten 6 dc to bylo dost velký takže středa je jasná.. tak to jestli se nám podaří mít 5 denní embryjka, tak pojedeme obě na velikonoční ponděli na ET 😂🙏

europa00
28. bře 2021

@omajda88 jj přesně vychází nám to zatím stejně...pisnu ti zprávu at z toho nemáme soukromé vlákno tady .-)

veeev
28. bře 2021

@gamora To je paradni uroda 🤩

lenauska
28. bře 2021

Ahojky holky, som tu nová, a dnes som 9.den po ET. V piatok som sa pripravovala na testovanie,nakopila som mamatesty a tak mi to nedalo tak som hned jeden skusila (Bola som 7.den po ET). Ukázal sa tam duch ,tak som sa cumela ako je to mozne. Dnes som skusila ráno testik a ciarka je tam,hned sa vyfarbila, ale je tak slabá ako v piatok odpolko. Tak neviem co si o tom mysliet☹️. Som 14 den po OPU,tak orvitrele by to už nemal byt. Ani neviem či mám Este testovat alebo to už vzdat ked ciarka nesili.

europa00
28. bře 2021

@lenauska nic nevzdávej a lepší ukázat i fotku, třeba se ti to jen zdá..a testovat se stejou značkou...takže jsi 14 den po oplození...ovitrelle to už určitě není...ono nezbývá než čekat...v podstate do 12 týdne než se žena trošku uklidní že je vše ok

lenauska
28. bře 2021

Ďakujem za podporu🙂 skusim hodit foto.

lenauska
28. bře 2021
lenauska
28. bře 2021

@europa00 je to tvoje prvé IVF?

zuzina8887
28. bře 2021

@lenauska Ahoj, moc držím palce, vypadá to nadějně 🙏🍀. Duch tam je, ale asi z toho dnes výsledek stejně nepoznáš. Určitě bych nic nevzdávala a šla do CAR na test z krve.

europa00
28. bře 2021

@lenauska jednou jsem měla nativ před rokem a půl 3 denní ale dostala jsem Teloty a nic z toho nebylo... Teď poprvé stimulace

lenauska
28. bře 2021

@zuzina8887 ahoj, co stvrtok som objednaná na krev. Bola som v Pronatalu v Prahe a je to daleko, a stačí im len test z moci , ale na krev skočím k obvodakovi vo stvrtok, alebo možno ako samoplatce v pondelok alebo utorok. Skusim test este v utorok . Dufám,že to dopadne dobře. Furt sa pozorujem a premyslam či sa mimisek udrží aleboe nie. Je to strašné. Snažím sa nějako odreagovat a nemyslíte na to ,ale je to tazke.

omajda88
28. bře 2021

@lenauska moc držím palce!pronatal praha?mě tam teď v týdnu čeká opu a potom et 🙂 jak to tam probíhalo?vše v pohodě?

lenauska
28. bře 2021

@europa00 tak to držím palce aby to vsetko dopadlo dobře 🙂. Kam chodíš? Já som mala po OPU bolesti ale nie břicha ale akoby žaludek. Strašný tlak.Nemohla som ani zist schody dolu aby to nebolo bez bolesti. Otočit sa na posteli Bolo tiez bolestivé ,ale styri dni po OPU to prešlo. Po ET mi ostali bolesti v podbrusku,niekedy viac,niekedy menej, akoby na menses....tak snad to bude dobré....

lenauska
28. bře 2021

@omajda88 dakujem 🤗 já si na Pronatal nemozem stazovat, až na tie recepčné🙊 ale inak Boli vsetci na pohodu. Odběr robia len do desiatej hodiny a potom už transfery . Přišla som na osmu, a o pol deviatej som šla na řadu. Je to s narkózou, a potom sa prebudis na dospavacom pokoji. Ale trvá to asi 5-7min. Je to ako na běžícím pase . Malá som styri dni bolesti, hore ,skor žaludek ako brucho. A po piatich dnoch som šla na transfer. Trvalo to asi minutku a přeběhlo to úplně v pohodě. Bála som sa či to nebude bolet 😊 ale úplně na pohodu. Pol hodinu před transferom sa nesmie na záchod, dostaneš vodu a musís ju vypit aby bol plnější mocak. Po transferu som ležela hodinu na břichu a potom prezliect a domov. Tyzden som Bola na neschopenke pre istotu, zajtra už pojdem do prace. Za mna Pronatal ok. Sestřičky aj doktoři vsetko vysvetlia. 🙂

omajda88
28. bře 2021

@lenauska tak to zní dobře.takze transfer je taky normálně převlečení do jejich košíky a v tom čekacím pokoji jako opu jo? Předpokládám bez partneta viď? A jak často si měla informace o vývoji embryi? Díky!

europa00
28. bře 2021

@lenauska T já mám velmi nízkou stimulaci gonal 100 a teď 2 dny 150... Já jsem chtěla úplnou minimalku... I tak cítím obě stany vaječníků. Z toho hyperstimukaci mít nebudu naštěstí

lenauska
28. bře 2021

@omajda88 jo, je to ten isty pokoj, košilka i ponožky 🙂 partner cakal na chodbě v kresle, ale nebol při transferu. Ani jedna z holek co tam Boli So mnou, nemala partnera pri transferu, cakali vonku. Po odběru vajíček(to Bola nedela ) mi doktorka povedala kolko ich Bolo,kolko ich nechali oplodnit a za dva dni (v utorok) som si volala ako to vyzera s vývojem embryí a po telefonu mi vsetko povedali. Mala som 6 oplodnenych a Este v den transferu o pol deviatej volali že je ich pät a sú ukázkové . Jedno zavedli a styri sme nechali zamrazit.

europa00
28. bře 2021

@lenauska a nikdy jsem neslyšela že nechavaji ležet na břichu.. To slyším prvně u nás nechavqji na zádech a tak 10 minut... Zkusím si tam dojednat alespoň 30

lenauska
28. bře 2021

@europa00 to máš málo, nemal by být z toho hyperstimulak. Ja som píchala gonal 225 . A Bolo to poznat tu davku.

lenauska
28. bře 2021

@europa00 lezali sme vsetky min.40 min až hodinku na břichu. Hned po transferu sestřička pomáhá pretocit sa na břicho na postel a odvezie na dospavaci pokoj.To som myslela že mi praskne ten mocak. Nikto sa však neodvážil přetočit na záda 🙊

europa00
Autor odpověď smazal
lenauska
28. bře 2021

@europa00 no z tek kozy sa svalis na bok, nohy k sebe,pokrčit ,podáš sestřičke lavú ruku a prehupnes sa na postel na břicho 🙊 no je to tak divná metoda. Bez toho aby si nenamáhala břicho to aj tak nejde.....já som šla na řadu o pol jedenastej a o pol jednej som mohla domov. Do ktoreho centra chodíš ty?

europa00
Autor odpověď smazal
lenauska
28. bře 2021

@europa00 asi jo, pře klid duše. No je to také divné ten presun na postel, premýšlala som ako to robia, a Bola som prekvapená ,že hned po transferu šup na postel, a Este k tomu takym sposobom.

gamora
28. bře 2021

@lenauska ahoj mna tiez boli po opu zaludok..ale sialene...nepomaha ani helicid ani nic na palenie zahy...pomohlo ti nieco? Alebo staci len vydrzat...mna varovali pre ohss...tak mam strach

lenauska
28. bře 2021

@gamora ja som to nějako vydržela, bolo to hrozně ale zaťala som zuby a po styroch dnoch to prešlo. Pokial by sa to nedalo vydržat, začala si zvracet tak sa musí do nemocnice. Žáha má pálila takisto, neskutečně,....Ak mozes zavolat do centra ,tak sa opytaj pre istotu ,al by Boli bolesti fakt neznesitelne. Já než som sa odhodlala zavolat ,tak to prešlo.

gamora
28. bře 2021

@lenauska dnes som sa ich prave telefonicky pytala co na ten zaludok, tak mi poradili helicid, ale ten nezabera...no nastastie nezvraciam ani sa mi nezvacsuje brucho...tak to skusim vydrzat...je to dost neprijemne

lenauska
28. bře 2021

@gamora je to neprijemne, já som mala brucho jak nafuknutý balón. A mám ho teda aj doteraz. Kedy som mala OPU?

gamora
28. bře 2021

@lenauska vcera o 8:30... a 20 folikulov 🙈

lenauska
28. bře 2021

@gamora fíha,tak to je dobre 🙂 ja som mala len 10. Tak držím palce aby tie bolesti prešli, ale ak by to bolo fakt neznesitelne tak volaj.

Strana