IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
Ahojky holky, som tu nová, a dnes som 9.den po ET. V piatok som sa pripravovala na testovanie,nakopila som mamatesty a tak mi to nedalo tak som hned jeden skusila (Bola som 7.den po ET). Ukázal sa tam duch ,tak som sa cumela ako je to mozne. Dnes som skusila ráno testik a ciarka je tam,hned sa vyfarbila, ale je tak slabá ako v piatok odpolko. Tak neviem co si o tom mysliet☹️. Som 14 den po OPU,tak orvitrele by to už nemal byt. Ani neviem či mám Este testovat alebo to už vzdat ked ciarka nesili.
Ďakujem za podporu🙂 skusim hodit foto.
@lenauska Ahoj, moc držím palce, vypadá to nadějně 🙏🍀. Duch tam je, ale asi z toho dnes výsledek stejně nepoznáš. Určitě bych nic nevzdávala a šla do CAR na test z krve.
@zuzina8887 ahoj, co stvrtok som objednaná na krev. Bola som v Pronatalu v Prahe a je to daleko, a stačí im len test z moci , ale na krev skočím k obvodakovi vo stvrtok, alebo možno ako samoplatce v pondelok alebo utorok. Skusim test este v utorok . Dufám,že to dopadne dobře. Furt sa pozorujem a premyslam či sa mimisek udrží aleboe nie. Je to strašné. Snažím sa nějako odreagovat a nemyslíte na to ,ale je to tazke.
@europa00 tak to držím palce aby to vsetko dopadlo dobře 🙂. Kam chodíš? Já som mala po OPU bolesti ale nie břicha ale akoby žaludek. Strašný tlak.Nemohla som ani zist schody dolu aby to nebolo bez bolesti. Otočit sa na posteli Bolo tiez bolestivé ,ale styri dni po OPU to prešlo. Po ET mi ostali bolesti v podbrusku,niekedy viac,niekedy menej, akoby na menses....tak snad to bude dobré....
@omajda88 dakujem 🤗 já si na Pronatal nemozem stazovat, až na tie recepčné🙊 ale inak Boli vsetci na pohodu. Odběr robia len do desiatej hodiny a potom už transfery . Přišla som na osmu, a o pol deviatej som šla na řadu. Je to s narkózou, a potom sa prebudis na dospavacom pokoji. Ale trvá to asi 5-7min. Je to ako na běžícím pase . Malá som styri dni bolesti, hore ,skor žaludek ako brucho. A po piatich dnoch som šla na transfer. Trvalo to asi minutku a přeběhlo to úplně v pohodě. Bála som sa či to nebude bolet 😊 ale úplně na pohodu. Pol hodinu před transferom sa nesmie na záchod, dostaneš vodu a musís ju vypit aby bol plnější mocak. Po transferu som ležela hodinu na břichu a potom prezliect a domov. Tyzden som Bola na neschopenke pre istotu, zajtra už pojdem do prace. Za mna Pronatal ok. Sestřičky aj doktoři vsetko vysvetlia. 🙂
@omajda88 jo, je to ten isty pokoj, košilka i ponožky 🙂 partner cakal na chodbě v kresle, ale nebol při transferu. Ani jedna z holek co tam Boli So mnou, nemala partnera pri transferu, cakali vonku. Po odběru vajíček(to Bola nedela ) mi doktorka povedala kolko ich Bolo,kolko ich nechali oplodnit a za dva dni (v utorok) som si volala ako to vyzera s vývojem embryí a po telefonu mi vsetko povedali. Mala som 6 oplodnenych a Este v den transferu o pol deviatej volali že je ich pät a sú ukázkové . Jedno zavedli a styri sme nechali zamrazit.
@europa00 no z tek kozy sa svalis na bok, nohy k sebe,pokrčit ,podáš sestřičke lavú ruku a prehupnes sa na postel na břicho 🙊 no je to tak divná metoda. Bez toho aby si nenamáhala břicho to aj tak nejde.....já som šla na řadu o pol jedenastej a o pol jednej som mohla domov. Do ktoreho centra chodíš ty?
@gamora ja som to nějako vydržela, bolo to hrozně ale zaťala som zuby a po styroch dnoch to prešlo. Pokial by sa to nedalo vydržat, začala si zvracet tak sa musí do nemocnice. Žáha má pálila takisto, neskutečně,....Ak mozes zavolat do centra ,tak sa opytaj pre istotu ,al by Boli bolesti fakt neznesitelne. Já než som sa odhodlala zavolat ,tak to prešlo.

@europa00 no on pucodně říkal středa nebo čtrvtek.. ale myslim, že už ten 6 dc to bylo dost velký takže středa je jasná.. tak to jestli se nám podaří mít 5 denní embryjka, tak pojedeme obě na velikonoční ponděli na ET 😂🙏