icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

zuzina8887
29. bře 2021

Ahoj holky, mám dnes za sebou KET (2 embrya), držte palce 🍀🍀. Je to už 5.transfer (už naposledy jsme vkládali po dvou, 3 transfery před tím po jednom). Zatím z toho nikdy nebyl ani duch na testu, ale teď zkoušíme řízený cyklus a navíc jsme přidali Intralipidy a Clexan. Věřím a moc doufám, že už nás ta smůla po 3 letech snažení opustí 🙏. Přeji všem hezký den a pevné nervy, ať už čekáte na OPU, transfer nebo výsledek 💪💫.

omajda88
29. bře 2021

Holky taky jste před opu měly takový strach že to předčasně popraska? ☹

lenauska
29. bře 2021

@zuzina8887 držím palce ✊✊✊🙏

zuzina8887
29. bře 2021

@omajda88 mě tahle varianta vůbec nenapadla 🙈...

omajda88
29. bře 2021

@zuzina8887 jo já teď začala spinit,takže jsem jasna a nevydrželo to

veeev
29. bře 2021

@zuzina8887 Drzim moc moc palce 🙏🙏

veeev
29. bře 2021

@omajda88 Vubec jsem o tom nikdy nepremyslela a verila doktorum. Oni vedi, co delaji 😉

omajda88
29. bře 2021

@veeev napsala jsem mudr mail že lehce krvacim,jestli tý ostatní vůbec můžou vydržet do středy...

europa00
Autor odpověď smazal
veeev
29. bře 2021

@omajda88 Aha, tak to je divny. Ale jed dle protokolu, jak mas, oni ti reknou 😉

zuzina8887
29. bře 2021

@omajda88 s tím jsem se nikdy nesetkala, dej vědět, co říkala Dr. Ikdyby praskly, proč ta krev 🤔? Držím palce, určitě tam ve středu něco bude 🙏.

omajda88
29. bře 2021

Děkuji holky..uvidim..zkazilo mi to náladu

lenauska
30. bře 2021

Tak holky, já som ráno zas robila test a mne to pride že je to furt stejně, čárka nesili ☹️ je to 9,10,11den po ET.

lenauska
30. bře 2021

@omajda88 ahoj, ako si na tom? Co doktorka?

omajda88
30. bře 2021

@lenauska všude píšou dělat on den a to porovnávat,že po dní čárka není vidět jak sílí.tak ještě výdrž.verim,že když už tam je,tak to klapne 🙂

omajda88
30. bře 2021

@lenauska napsal mi ať jsem trpělivá..takze tak..np nic jiného mi nezbyde

lenauska
30. bře 2021

@omajda88 držím palce ✊ bude to dobry,musíme verit 🙏

gamora
30. bře 2021

@omajda88 ahoj, ja som tiez mala pred opu velky strach ze vsetky popraskaju, dokonca som kazdy den citila ako praskaju 🙈 (trhave polesti v podbrusku) a nakoniec z toho bolo viac ako sme vsetci cakali...drzim palce ✊

omajda88
30. bře 2021

@gamora děkuju.ja bych tak nevyvadela kdyby nebylo tý krve..holky držím palce a diky

gamora
30. bře 2021

@zuzina8887 silno drzim palce nech to tentokrat bude dobre ☺. Mozem sa opytat naco tie Intralipidy, mas nieco s imunitou (ak je to moc citlive nemusis vobec reagovat). Ja som mala mierne zvysene NK bunky a uzivam Medrol.

gamora
30. bře 2021

@lenauska za mna medzi tym prvym a poslednym nejake zosilnenie je...ja by som osobne skusila aj inu znacku testu...mne tieto mamatesty (take v tom ruzovom obale) robili casto falosnych duchov v minulosti...co ale nemusi byt vobec tvoj pripad

zuzina8887
30. bře 2021

@gamora asi rok a půl zpět jsem měla zvýšené NK buňky, preléčili jsme to Metypredem, od té doby v normě. Teď to mám nasazeno "na slepo", kdybych náhodou měla nějaký skrytý problém (Intralipidy i Clexan). Protože jinak se na nic nepřišlo, všechny výsledky máme ok, přesto už 4 transfery bez výsledku. Takže jsme zkusili nasadit vše, co jde... Měla jsem i lavaz dělohy, embryoglue...

lenauska
30. bře 2021

@gamora no skusim nejaký iny. Vo stvrtok o siedmej som objednaná na krev tak uvidím. Zajtra mám termin ms. V Pronatalu povedali testovat až 4.aprila, ale ako som nedockava tak som začala skor.

lenauska
30. bře 2021

@zuzina8887 prajem z celého ❤️ ,aby to vyšlo 🙏

zuzicek2013
30. bře 2021

Ahoj holky vy ho jste po transferu,jaké máte pocity?může se po transferu slabé kafe?jaký jste měly režim?

lenauska
30. bře 2021

@zuzicek2013 já som malá bolesti v podbřišku jakoby na MS. Bola som tyzden doma na neschopenke . Lezala som, akurat varila , prala. Zbytok priatel. Vysaval, uklizel....nemalo by sa dvihat nic tazke, min.tlak na brucho,nenamáhala sa Este ani žehlit sa nemohla ,po trochu dnoch prechadzka vonku. Taky klidový režim. Ale kafe som si dala.

zuzina8887
30. bře 2021

@zuzicek2013 já taky klidový režim na home office. Po bytě se pohybuji normálně, zítra už chci ven na nějakou kratší procházku. Kafe taky piju normálně a večer deci červenýho, pro dobrou náladu a hnízdění 😃.

zuzina8887
30. bře 2021

@lenauska vydrž ještě, je brzo. Zítra už by mohla být silnější 🙏🍀. Moc držím palce.

tana1991
30. bře 2021

Dobrý den ženy včera jsem měla dost ms ale dorazila včera sem měla bolesti pod bříšku jako bych to měla dostat ale nic mám pořád pocit jako by mi z pochvy šel vzduch i při pohybu a i když třeba ležím mám hrozně bolavá prsa coz u mě před ms není normální nemovam je bolavá dnes jsem si dělala test a je negativní 🤦máte někdo zkušenost ? Mám i motání hlavy a pocit únavy za jak dlouho jste se testovali vy po vynecháni a kdy byl test pozitivní popřípadě Kdybi ms nedorazila a test byl nechativni kdy to řešit s gynekologem děkuji za odpovědi

lenauska
30. bře 2021

@zuzina8887 dakujem 🤗, aj tebe palečky ✊✊✊

Strana