IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
Holky taky jste před opu měly takový strach že to předčasně popraska? ☹
@zuzina8887 držím palce ✊✊✊🙏
@omajda88 mě tahle varianta vůbec nenapadla 🙈...
@zuzina8887 jo já teď začala spinit,takže jsem jasna a nevydrželo to
@zuzina8887 Drzim moc moc palce 🙏🙏
@omajda88 s tím jsem se nikdy nesetkala, dej vědět, co říkala Dr. Ikdyby praskly, proč ta krev 🤔? Držím palce, určitě tam ve středu něco bude 🙏.
Děkuji holky..uvidim..zkazilo mi to náladu
@zuzina8887 silno drzim palce nech to tentokrat bude dobre ☺. Mozem sa opytat naco tie Intralipidy, mas nieco s imunitou (ak je to moc citlive nemusis vobec reagovat). Ja som mala mierne zvysene NK bunky a uzivam Medrol.
@gamora asi rok a půl zpět jsem měla zvýšené NK buňky, preléčili jsme to Metypredem, od té doby v normě. Teď to mám nasazeno "na slepo", kdybych náhodou měla nějaký skrytý problém (Intralipidy i Clexan). Protože jinak se na nic nepřišlo, všechny výsledky máme ok, přesto už 4 transfery bez výsledku. Takže jsme zkusili nasadit vše, co jde... Měla jsem i lavaz dělohy, embryoglue...
@zuzina8887 prajem z celého ❤️ ,aby to vyšlo 🙏
Ahoj holky vy ho jste po transferu,jaké máte pocity?může se po transferu slabé kafe?jaký jste měly režim?
@zuzicek2013 já som malá bolesti v podbřišku jakoby na MS. Bola som tyzden doma na neschopenke . Lezala som, akurat varila , prala. Zbytok priatel. Vysaval, uklizel....nemalo by sa dvihat nic tazke, min.tlak na brucho,nenamáhala sa Este ani žehlit sa nemohla ,po trochu dnoch prechadzka vonku. Taky klidový režim. Ale kafe som si dala.
@zuzicek2013 já taky klidový režim na home office. Po bytě se pohybuji normálně, zítra už chci ven na nějakou kratší procházku. Kafe taky piju normálně a večer deci červenýho, pro dobrou náladu a hnízdění 😃.
@lenauska vydrž ještě, je brzo. Zítra už by mohla být silnější 🙏🍀. Moc držím palce.
Dobrý den ženy včera jsem měla dost ms ale dorazila včera sem měla bolesti pod bříšku jako bych to měla dostat ale nic mám pořád pocit jako by mi z pochvy šel vzduch i při pohybu a i když třeba ležím mám hrozně bolavá prsa coz u mě před ms není normální nemovam je bolavá dnes jsem si dělala test a je negativní 🤦máte někdo zkušenost ? Mám i motání hlavy a pocit únavy za jak dlouho jste se testovali vy po vynecháni a kdy byl test pozitivní popřípadě Kdybi ms nedorazila a test byl nechativni kdy to řešit s gynekologem děkuji za odpovědi
@zuzina8887 dakujem 🤗, aj tebe palečky ✊✊✊

Ahoj holky, mám dnes za sebou KET (2 embrya), držte palce 🍀🍀. Je to už 5.transfer (už naposledy jsme vkládali po dvou, 3 transfery před tím po jednom). Zatím z toho nikdy nebyl ani duch na testu, ale teď zkoušíme řízený cyklus a navíc jsme přidali Intralipidy a Clexan. Věřím a moc doufám, že už nás ta smůla po 3 letech snažení opustí 🙏. Přeji všem hezký den a pevné nervy, ať už čekáte na OPU, transfer nebo výsledek 💪💫.