IVF,KET listopad 2018
Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.
@gabrielamot zkus červený víno a horkou vanu 😉
@gabrielamot presne tak zkus svarak v kombinaci s horkou vanou.Pripadne na me jeste zabira piti toniku.
ahoj holky, rádabych se k Vám přidala, jsem 9den po Et, zítra mám termín ms tak jsem zvědavá a budu asi i testovat. Jinak je to naše první Ivf v Olomouci v Ivf centru. Stimulovala jsem Bemfolou a měla jen jednoho bojovníčka, ze začátku to vypadalo na 8 folikulu, potom 5, nakonec 2, a odsát byl jen jeden, měli jsme 5denní kultivaci a metoduoplodnění Icsi
@mufinka26 díky, zkusím 🙂
@evunkas díky, vyzkouším, plán na víkend jasný 🙂
ten digi test negativní, takže jsem z toho smutná ale život jde dál. 2ivf v lednu. Už teď se netěším na kolotoč injekci
Vubec nevim kdy prijde menstruace 😢
Holky Vám co to tentokrát nevyšlo, je mi to líto, ale jednou to prostě vyjít musí! Hlavně hlavu vzhůru. Já stále čekám na ms aby jsme mohli začít... Chtěla jsem se zeptat... někde jsem se dočetla že se po ivf doporučuje zvýšená konzumace bílkovin, tzn. jogurty,tvarohy atd. Slyšely jste o tom? Já že jestli na tom je něco pravdy a nebo je to kec 😑
Ahoj ráda bych se k vám přidala.jsme ve fázi 1.ivf stimuluji Gonalem.doufam že to jednou vyjde všem kteří si to moc přejí.
@radovesnickamonika ahojky, já mám taky gonalem, jen stále čekám až dorazí menzes abych už konecne mohla začít naše první IVF. A koukám že už jedno miminko máš.☺
Tak my jdeme definitivně až v lednu, teď se to nestíhá a prosinec je zabitej Vánocema. Ale zůstanu s vama, budu sledovat komu se podařilo ;) držím palce!
PS: měl někdo při jedno ivf ohss a při dalším ne?
A měl někdo odběr vajíček bez narkozy? Šly byste do toho znova?

Holky, já pořád čekám jako na potvoru na menstruaci, v pondělí druhý dvojitý Agolutin a stále neic, tak už nevím :(