icon

IVF,KET listopad 2018

sadovka
17. říj 2018

Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.

gabrielamot
2. lis 2018

Holky, já pořád čekám jako na potvoru na menstruaci, v pondělí druhý dvojitý Agolutin a stále neic, tak už nevím :(

mufinka26
2. lis 2018

@gabrielamot zkus červený víno a horkou vanu 😉

evunkas
2. lis 2018

@gabrielamot presne tak zkus svarak v kombinaci s horkou vanou.Pripadne na me jeste zabira piti toniku.

sadovka
autor
2. lis 2018

@evunkas
@mufinka26 to jako fakt zabírá? 🙂 já že to jsou jen pověry. Taky čekám na mršku, tak to dnes vyzkouším

mufinka26
2. lis 2018

@sadovka u mě to zabralo 😀 dneska 1.dc 😀

sadovka
autor
2. lis 2018

@mufinka26 a když nemáme vanu ale jen sprchový kout bude stačit když si budu prohřívat břicho teplou vodou? 😊

mufinka26
2. lis 2018

@sadovka určitě 😉 prohrivat, dát si pěkně dvě decky vína 🙂

sadovka
autor
2. lis 2018

@mufinka26 tak děkuji za radu,vyzkouším v neděli,to je pro mě ideální den aby vše vycházelo tak jak má☺ a ty už to máš za pár Teda 😄

mufinka26
2. lis 2018

@sadovka pokud sliznice naroste jak má, tak za 17dni bude transfer 😀

stacheta
2. lis 2018

ahoj holky, rádabych se k Vám přidala, jsem 9den po Et, zítra mám termín ms tak jsem zvědavá a budu asi i testovat. Jinak je to naše první Ivf v Olomouci v Ivf centru. Stimulovala jsem Bemfolou a měla jen jednoho bojovníčka, ze začátku to vypadalo na 8 folikulu, potom 5, nakonec 2, a odsát byl jen jeden, měli jsme 5denní kultivaci a metoduoplodnění Icsi

lucik253
2. lis 2018

@stacheta ahoj jsem 12den po ET.Rano jsem sla na krev a nevyslo to 😢😢😢

stacheta
2. lis 2018

@lucik253 to mě mrzí, my taky počítáme s tím že to nevyjde. Kdyby to vyšlo tak by jsme byli šťastní ale ta pravděpodobnost je strašně malá. To bylo tvé první Ivf?

mufinka26
2. lis 2018

@lucik253 to mě mrzí, máte něco zamrazeno?

lucik253
2. lis 2018

@stacheta Clovek proste porad doufal,menstruace tyden meska,bolely mne porad prsa.
Ano prvni Ivf. Mame zamrazeno 7embryi

stacheta
2. lis 2018

@lucik253 já taky pořád doufám, ale cítím na těle že se chystám na ms. Už to dole docela povoliva ...

gabrielamot
2. lis 2018

@mufinka26 díky, zkusím 🙂

gabrielamot
2. lis 2018

@evunkas díky, vyzkouším, plán na víkend jasný 🙂

stacheta
3. lis 2018

ten digi test negativní, takže jsem z toho smutná ale život jde dál. 2ivf v lednu. Už teď se netěším na kolotoč injekci

mufinka26
3. lis 2018

@stacheta tak to mě mrzí.

lucik253
3. lis 2018

Vubec nevim kdy prijde menstruace 😢

stacheta
3. lis 2018

@mufinka26 vůbec nevím co dál. Na transferu říkala doktorka že mám vydržet do 14dne i když bude test negativní. Přesně 14den jsem objednaná na krev.

mufinka26
3. lis 2018

@stacheta je to těžký, já s toho byla vždycky taky špatná, ale jakmile jsem to měla potvrzeny na 100% tak sme prostě šly do dalšího a dalšího pokusu. Musíme být silné.

sadovka
autor
4. lis 2018

Holky Vám co to tentokrát nevyšlo, je mi to líto, ale jednou to prostě vyjít musí! Hlavně hlavu vzhůru. Já stále čekám na ms aby jsme mohli začít... Chtěla jsem se zeptat... někde jsem se dočetla že se po ivf doporučuje zvýšená konzumace bílkovin, tzn. jogurty,tvarohy atd. Slyšely jste o tom? Já že jestli na tom je něco pravdy a nebo je to kec 😑

mufinka26
4. lis 2018

@sadovka po OPU je důležitý jíst dostatek bílkovin, předchází se tak hyperstimulačnímu syndromu. 😉

sadovka
autor
4. lis 2018

@mufinka26 děkuji za objasnění ☺

mufinka26
4. lis 2018

@sadovka neni zač, když vím, rada povim 😀 jako je dobrý po transferu jíst čerství ananas cca 4dny 😀 pomáhá to k hnízdění prcka 😀

radovesnickamonika
6. lis 2018

Ahoj ráda bych se k vám přidala.jsme ve fázi 1.ivf stimuluji Gonalem.doufam že to jednou vyjde všem kteří si to moc přejí.

sadovka
autor
6. lis 2018

@radovesnickamonika ahojky, já mám taky gonalem, jen stále čekám až dorazí menzes abych už konecne mohla začít naše první IVF. A koukám že už jedno miminko máš.☺

rybkaryb
6. lis 2018

Tak my jdeme definitivně až v lednu, teď se to nestíhá a prosinec je zabitej Vánocema. Ale zůstanu s vama, budu sledovat komu se podařilo ;) držím palce!
PS: měl někdo při jedno ivf ohss a při dalším ne?
A měl někdo odběr vajíček bez narkozy? Šly byste do toho znova?

evunkas
7. lis 2018

@rybkaryb v podoli odber provadi tak,ze ti daji analgosedaci-vnimas,co ti rikaji,ale nic te neboli,ja to prirovnam pocitu po mirne opilosti.Ted jsem jinde,tak se trochu bojim,jak vypada opu v narkoze☹

Strana