IVF,KET listopad 2018
Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.
Ahoj děvčata 😊 dneska proběhlo OPU, 8 vajíček. Je to nase 3ivf. Teď čekat a věřit 🙏🙏🙏
@misickajerry tak to držíme palečky ✊
Ahoj holky, mohu se zeptat jestli může být v těle Ovitrelle, který byl aplikován 29.10.2018?
@maunka93 to si myslím, že už ne, doktor mi říkal, že max. 10 dní.
Holkyyyy já už jsem zoufalá, stále čekám až to dostanu a začnu stimulovat. Ale dnes je to 40ty den a pořád nic 🤔 a trhu samozřejmě nejsem.
@sadovka To mě mrzí to je na pytel. Já měla cyklus 42 dní, dostala jsem to až 12 dní po druhém, dvojitém Agolutinu.
@gabrielamot jojo,je to na pytel. Ještě vyčkám do příštího týdne a pak zkusím napsat doktorce jestli nevymyslime nějaké řešení. Řekneš mi prosím co je to Agolutin, to já nikdy neměla ani neslyšela. Děkuji 🙂
Tak dnes ultrazvuk a sliznice 9mm
V patek 23.11 jdu na Ket
@sadovka určitě se najde nějaké řešení, moc držím palce. Agolutin je injekce hormonu progesteronu, která by měla vyvolat menstruaci (měla by dorazit maximálně do 14 dní), v případě ranného těhotenství ho podpoří, rozhodně neublíží. V případě, že první dávka nezabere, tak se dá aplikovat ještě další.
@gabrielamot děkuji za vysvětlenou 🙂
Holky ja mela taky tip top na den a ted po stimulaci úplne na draka jednou 21 pak 16 pak 19 ted cekam na měsíčky a pak hned vložení holčičky a porad ne a ne dojít
Holky tak já to dostalaaaaa 😊😊 skvěléé. A příští měsíc to bude přesně naopak, snad už to nedostanu 😁
Holky chtěla bych se zeptat, od dneška stimuluji gonalem,mám krátký protokol a ráda bych se zeptala těch co to měly stejně, po kolika dnech jste šly na odběr vajíček?
Tak tenhle tyden bych mela zacit,jen cekam na MS,tak snad se nebude nikde toulat...
Ahoj holky, tak já si jdu zítra pro našeho sněhuláčka 🙂 Tak aby mi to rychleji uteklo, vyzdobila sem si vánočně balkon a okna 😀

@sadovka ja pred posledním pokusem ivf se dost věnovala joze hlavne te hormonální ale začala jsem.asi 6m pred zákrokem i během jej je fskt ze me to dalo dost do klidu a byla jsem celkove takova pozitivne naladena za me doporučuji